Close
Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 160
    i/e regjistruar Maska e huggos
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Kujtuat se do mbaronim kaq lehte ????

Êáìßá ðáñÜôáóç ãéá ðñÜóéíç êÜñôá

ÍÝá äéïñèùôéêÞ åãêýêëéï ãéá ôç äéáäéêáóßá åîÝôáóçò ôùí áéôÞóåùí ôùí ìåôáíáóôþí ãéá Üäåéá

ðáñáìïíÞò áðÝóôåéëå ôï õðïõñãåßï Åóùôåñéêþí, ìå ôçí ïðïßá ãßíåôáé óáöÝò ðùò ïé Íïìáñ÷ßåò êáé ïé ÄÞìïé äåí èá äÝ÷ïíôáé óôï åîÞò áéôÞóåéò, áöïý äåí äßíåôáé ðáñÜôáóç.

Ôï ÷ñïíéêü üñéï Ýëçãå óôéò 30 Éïõíßïõ. Ïóïé áëëïäáðïß êáôÝèåóáí ôá äéêáéïëïãçôéêÜ ôïõò ìÝ÷ñé ôç ÄåõôÝñá êáé Ýëáâáí ÷áñôß ðñïôåñáéüôçôáò ãéá åîÝôáóç ôïõ öáêÝëïõ ôïõò ôéò åðïìÝíåò çìÝñåò, áõôü èá ãßíåé óôï äéÜóôçìá ìÝ÷ñé ôçí 4ç Éïõëßïõ.

Ïé ðåñéðôþóåéò ðïõ ðáñáôçñÞèçêáí êõñßùò óôçí ÁôôéêÞ êáé óôï ÄÞìï Áèçíáßùí, ìå áëëïäáðïýò ïé ïðïßïé êáôÝèåôáí ôéò áéôÞóåéò ôïõò êáé åëÜìâáíáí ÷áñôß ðñïôåñáéüôçôáò ãéá ôçí åîÝôáóç ôçò áßôçóÞò ôïõò óôéò åðüìåíïõò ìÞíåò, óýìöùíá ìå ôïí õöõðïõñãü Åóùôåñéêþí Ë. Ðáðáäçìá, ç äéáäéêáóßá áõôÞ èá ðñÝðåé íá ïëïêëçñùèåß ìÝóá óôïí Éïýëéï.

Ãéá ôï óêïðü áõôü, ï ê. ÐáðáäÞìáò áíáêïßíùóå üôé ôï õðïõñãåßï ðñï÷ùñåß óôçí ðñüóëçøç 30-35 áôüìùí ãéá ôç äéåêðáéñÝùóç áõôþí ôùí õðïèÝóåùí êáé óôçí êÜëõøç åîüäùí ãéá ôç ëåéôïõñãßá åíäå÷ïìÝíùò åíüò åðéðëÝïí ÊÝíôñïõ ÅîõðçñÝôçóçò.

Óõìöùíá ìå ôá óôïé÷åßá ðïõ Ýäùóå ï ê. ÐáðáäÞìáò, óôç Íïìáñ÷ßá Áèçíþí áðü 1-1-03 Ý÷ïõí êáôáôåèåß 64.011 áéôÞóåéò åñãáóßáò, Ý÷ïõí åêäïèåß 52.265 Üäåéåò êáé åêêñåìïýí 17.746.

Óôïí ÄÞìï ôçò ÁèÞíáò áðü ôçí 1-1-03 Ý÷ïõí êáôáôåèåß 24.000 áéôÞóåéò êáé Ý÷ïõí åëåã÷èåß áðü ôçí ÐåñéöÝñåéá 12.800.

flash.gr

Si ja coni me ilacet e nervave dhe te tensionit?? Mund tju gjej une disa me cmime te arsyeshme..

miqesisht,
    huggos
    detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Pershendetje.
    Huggos.Si ja kalove ke dasmat.
    Nuk e di se ca ke shkruajtur sepse nuk mund ti lexoj ne karaktere greke nga kompjuteri ne forum.Po dite se ca mund te bej qe ti lexoj je i lutur te me tregosh perndryshe shkruaji me germa latine.
    Persa i perket dokumentave sapo erdha nga bashkia dhe duhet patjeter te behet kerkesa(AITHSH)ne bashki edhe sikur te mos kete siguruar asnje nga pikat e kerkuara nga bashkia per lejen e qendrimit dhe te protokollohet sepse perndryshe ai qe nuk i ben digjet.Mbasi te bej kete veprim mund ti dorezoj kerkesat e tjera.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

moro Maska e moro
    Anëtarësuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    erdhaaaaaaaaaaaa.
    FALEMINDERIT PER URIMET TE GJITHVE.TE JENI MIRE DHE JU DHE TU VIJN NE JETE ASHTU SIC I ENDERONI.
    KAM PATUR PUNE PRANDAJ NUK KAM SHKRUAR.
    SI JU KAM?
    EDO,DURRSAK,HUGGO,FJORIN,MARELA TE GJITHE MIRE?
    JONIDA,SY, JULIAN JU SI JENI?
    SHUME PYETJE BERA ME DUKET.
    IKAAAAAA BYE
    Jeto sot se neser si dihet..........

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Pershendetje te gjitheve te rinjeve dhe te vjeterve,uroj qe te jeni mire dhe pushime te mbara se duhen dhe ato te uruara.

Jonida si po kalon i rregullove punet me dokumentat apo jo?

Me vjen keq qe nuk po shkruaj me shume por kohen e kam me pikatore keto ditet e fundit,prandaj ju uroj te kaloni sa me mire te gjithe.
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

great Maska e marela
    Anëtarësuar
    23-01-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    29
    pershendetje te gjitheve

Shpresoj te jeni mire dhe te keni mbaruar pune me keto dreq dokumentash. Nga ana tjeter kjo vapa e tmerrshme sdurohet, dhe me e keqja eshte se po shkon lart e me lart.

Ju pershendes te gjitheve.
    Ah moj Shqipni, e mjera Shqipni
    Kush te ka qit me krye ne hi
    Ti ke pas kene nje zonje e rene
    Burrat e dheut te thritshin nane

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Pershendetje.
    O Sy ku je. Po te kerkoja dje sepse me duheshe per ndihme.U takuam me Huggos dhe kisha frike mos plaste sherri.
    Ja kaluam shume mire.Tani hollesirave s'po i futem.Eshte nje gje shume e kendshme kur takohesh me anetare te forumit,prandaj mire do bejme ta zgjerojme rrethin.Dua t'ju them atyre qe shkruajne nga Athina ta mendojne kete propozim.
    Sa per vapen dihet tani.Rrini sa me pak ne diell,atje ku ka kondicioner,dhe pini sa me shume lengje.Mos harroni te shkoni ne plazh kur jeni te lire.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    HELLO TE GJITHEVE,

ME NE FUND I DOREZOVA DOKUMENTAT PER LEJE QENDRIMI.
    MIRE QE E KAM ZARFIN NE KALAMARIA SE NE DIMOT E TJERA NGA DY NETE E DITE NE RADHE QENDRONIN NJEREZIT.

NE AMBASADEN AMERIKANE NUK PRANOJNE ETISI PER VIZE NGA BANORE TE HUAJ NE GREQI ME LEJEN E QENDRIMIT QE KANE NE DORE PASI KAN UDHEZIME NGA MINISTRIA E JASHTME GREKE QE KETO KARTA NUK VLEJNE SI LEJE QENDRIMI. ATEHERE I PYETA PER SE VLEJNE PER LETER HIGJENIKE ? NA VJEN KEQ ME THANE POR KETO UDHEZIME KEMI NGA QEVERIA GREKE.

JAM AQ E REVOLTUAR SA NUK UA SHPREH DOT ME FJALE.
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

.:.ClaSSy.:. Maska e GoDDeSS
    Anëtarësuar
    27-12-2002
    Vendndodhja
    Detroit, MI
    Postime
    690
    pershendetje...un nuk jetoj ne Greqi, por njoh shume njerez atje keshtu qe po i pershendes te gjithe ata ne greqi!
    And all I can taste is this moment
    And all I can breathe is your life

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi grupi ,ckemi ?
    Kam nje provim ne daten 8/7 dhe jam bere telef nga vapa Nejse ......Nga ju i lexova te rejat Jona kurajo , do regullohen gjerat ji optimiste baby ........
    Cuna tema jone ka ren shofe , ca muabeti i kartave ca qe sikur jemi humbur ...........
    Ndofta eshte dhe llogjike , sa te vje prap ne siperfaqe ndonje kontradikte e vogel ,se aty ndizen gjakrat ...... ( besoje i keni pare prezentatoret e televizorit ,qe te ritin ''theamatikotiten'' fillojen e bejne rremuje e shere koti , meren me thashetheme , e intriga ................ ndofta ka ardhur koha te intrigojme dhe ne ketu
    Ej dicka tjeter , kur lexoni ndonje gje te bukur ne ndonje teme tjeter , na i rekomandoni ,te vemi ta lexojme dhe ne te tjeret .
    Kalamaja eshte 5 e mengjesit , po iki se do lexoj dhe pak e do fle pastaje , mu mbyllen syte ..........
    Shkruani ndonje gje te bukur , ju puth te gjithve
    :T

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    sy mos guxo te me thuash te bej durim njemije here ta kam perseritur. Me ty do merrem une gjithmone ?
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Faqja 8 prej 16 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •