Close
Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 81 deri 90 prej 160
    i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    ah se harrova. Ma kishe prishur qejfin ti sy tek tema e shovinisteve grek. sa te kem kohe do te te shkruaj ndonje carcaf.

Suksese ne provime,
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    Pershendetje te gjitheve dhe ne vecanti HUGGOS!Si jeni? Humbem fare e? Epo c'a te bejme bredhim per te mbledhur dokumentat dhe me ne fund s'fituam gje. Nejse ti leme menjane se na jane bere fiksim sa dhe naten ne gjume per dokumentat flasim. Huggo si dole me provimet? Do shkoje ndonje ne Shqiperi per pushime apo....Une kam 5 vjet e gjysem dhe s'kam shkuar asnjehere dhe te them te drejten me ka marre malli. Po cti besh njehere s'kemi karta dhe njehere s'kemi pashaporte. Ju uroj te gjitheve nje fundjave te kendshme dhe sa me shume zhytje se papapa sa vape qe ben! Byeeeee!

Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    SHOKENI FILLUAN TE NXJERRIN KARTAT E REJA . TANI PO U DALIN ATYRE QE E KANE ETISIN NGA 2002.

PERSHENDETJE,
    J

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Jonida kartat kane kohe qe kane filluar te jepen por i japin me rritem shume te ngadalte.Ajo qe duhet te shpresojme per te vajtur ne Shqiperi ne vere eshte ndonje urdher nga ministria per levizjen tone me lejen e vjeter dhe vertetimin e bashkise se po pritem lejet e reja per Vitin e Ri edhe mund te shkojme.Me erdhi shume keq qe s'bere gje tek ambasada amerikane.
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

i/e regjistruar Maska e addam
    Anëtarësuar
    28-06-2003
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    118
    gia sou re kopane .prepi na sou kano paratirisi stin eliniki glosa endexomenos na ksehases tin albaniki.pantos elpiso na min tin ksehasan ali simpatriotes mou gia.ston sydylimri
    cohuni shqiptare prej gjumi cohuni edhe te gjithe me nje bese shterngohuni, e mos shikoni kisha e xhamia feja e shqiptarit eshte shqiptaria.........

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Ohhhhhhhhhhh kopane une hahahaha mas paisane
    Po ca te bera mo shpirt qe jam kopanos ?
    Heheheh jo per gje ,por e gjete , me verte jam keshtu , dhe me ben cudi qe je kaq eksipnulis xexexex . Elpize na min se kserw jati an se kserw tha su allaksw ta fwta

Jona ske pse merzitesh baby , une te pranoj keshtu sick je , ti pse jo mua ?
    * o Vjosa ka dhe cuna te tjere t e bukur ketu ,seshte vetem Hoggos .......mos ki frike nuk te kafshojme ,po te thuash ''hi boysssss '' o Durresi ja hapju cik Vjoses te kuptoje se ne ca dhome eshte futur heheheh .
    Ika te lexoj ,se Hogga lexon shume per provime e sdua te ma kaloje xexexe
    Ju puth
    :T

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Pershendejte Vjosa e te falenderoj per pershendetjet panvarsisht nga "xhelozia" e disave
    Ku ke qene ti, meqe ra fjala?? E mbarove filmin? Nejse, gjithsesi te uroj ri-kthim te mbare e suksese..

Sic e sheh, keto kohe qe na ka organizuar Syri.. po behemi gati tu kerkojme admineve te na krijojne nje forum te vecante komplet vetem per ne.. kaq shume kemi per te thene.. Nejse, per hajer na qofte..

* * *

Une sapo mbarova me letrat. Te them te drejten me erdhi pak inat qe e mora vesh i fundit per kete diten e skadimit, por rendesi ka qe te gjitha mbaruan ne rregull. Gjithsesi nese ndonjehe merrni vesh ndonje lajm te tille... se mos na e thoni me pare se 5 min. me pare.. se eshte gjynah.. Lini momentin e fundit.. se tani qe u mesuam edhe emrin atyre qetesuesve, ska problem..

krejt miqesisht,
    huggos

P.S. Edi, Durrsoko.. cu bete ju... humbet fare.. He.. do beni ndonje gje apo do presim shume..
    detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller

Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    huggos urime per kartat !
    c'ne minuten e fundit e more vesh ?
    Te pakten une kam nja 6 muaj qe po gerthas.
    degjoni me te forten.
    Tim shoqi i kishte dale karta 1-vjecare vjet ne qershor 2002 dhe ne as e kishim idene. Shkonim here pas here pyesnim por gjithmone pergjigjja ishte se ke emrin ne liste. Shkoi ime moter per te pyetur per veten e saj te Premten dhe pyeti dhe per neve. Per karten e Gentit i thane qe skadoi ne 25 Qershor, ka dale ketu e nje vit, na kane kerkuar neper telefona e s'na kane gjetur, te vij ta marri dhe te shkoi ne dimo per te bere ananeosi perseri.
    Kini mendjen shkoni e pyesni here pas here se punonjesit ne periferia "flene ne kembe".
    jave e mbare te gjitheve

Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    ore sy ?

Qenke bere dhe kopan ? Shpresoj kopan rrushi te zi me ere !
    E mora msg per filmin shqiptar ne net por isha ne posidonio ate ore po pija nje granita.

gjithe te mirat

A-LEK-SA-NDER=1>SHUMA! Maska e ermal:j
    Anëtarësuar
    28-04-2002
    Vendndodhja
    SHAM
    Postime
    45

poshtersi!!!!!!!

poshtersi!!!!!!!!!

aty ku rruget mbysin frym marrjen time
    e afshi perzjen europen me azine
    me ndjell te kafshoj kufomen time
    zdirgjur kthinave te tua bashke me odisene
    rremoj te gjej gjurmet e djegura
    e hiri me qorron therret....
    liri per nderin e te pareve.

Faqja 9 prej 16 FillimFillim ... 7891011 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •