Close
Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 160
    Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Persh te gjitheve! Jonida fjale me vend persa i perket temes! Nje verejtje te vogel nqs me lejohet jo mos virtuale por jovirtuale. Me bere te kujtoj kocanat qe kam keputur dy heret e fundit qe vajta ne Shqiperi!
    Me kete rast mu kujtua dhe nje barcalete qe na i ka treguar nje pofesori yne ne gjimnas
    Ne nje fshat te dropullit kishin caktuar te fliste ne mbledhjen e partise nje marangos(duhet te ishte nga klasa punetore folesi)
    Tema e mbledhjes ishte "zberthimi i programit te partise". Mbledhja behej ne gjuhen shqipe dhe i ziu marangos po perpiqej te gjente fjalen e duhur per te prezantuar temen. Sic e kuptoni dhe vete u zu ngushte nuk dinte te thoshte "zberthimi" ne shqip, dhe ne keto momente i vjen ne ndihme pofesioni duke kruajtur zerin thote me ze te larte -pra shoke jemi mbledhur te ksekarfosim programin e partise!
    Shume keq ajo puna e kartave une e kam cuar per ananeosi ketu e tre jave dhe akoma nuk kam marre pergjigje! ju uroj gjithe te mirat te gjitheve!
    Ezekiel 25-17.

moro Maska e moro
    Anëtarësuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    ERDHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    U BERA MERAK SE NUK PO SHKRUANIT.HUGGOS VETEM NJE VREJTJE NJE MESAZH TE VINIT TE FAQJA TJETER SE UNE HYJA DHE PRISJA PERGJIGJE TE ATO QE KISHA SHKRUAR
    TANI QE THONI JU ERDHA DHE UNE.AJDE DHE EM KEMBE TE MBAR KJO TEMA E RE.
    SY UNE I DUA PARAT NE DORE JO ME LETRA BANKARE.
    EDO UNE KOHEN FLORI E KAM PATUR GJITHMON SE JAM VAJZE ME PREKUPIME
    JONIDA MOJ MOTER SE HUMBEM FARE SI TE KAM?
    O ARI PO TI ORE NGA PO GJEZDIS?APO KE SHUME PUNE?
    O DURRSAK NUK NA TREGOVE KUSH ISHTE NE ATO FOTOGRAFIT.
    O JULI SI VAJTE ME PROVIMET TI?
    PO GJETET NETEN NEPER FORUMI I THONI QE JEMI KETU SE DHE AJO KA MUNDESI TE NA KERKOJ.

NJE ANEKTOD TE VERTET.VAJTI NJE GRUA PLAK QE NUK FLISTE MIRE SHQIP TE DYQANI I BUKES DHE I THA SHITESES ''NEM NJE BUR TE NGRENT MIU''DONTE TI THOSHTE NEM NJE BUK QE E KA NGREN MIU.KJO ESHTE E VERTET KA NDODHUR NE VLORE NE VITIN 1984.KISHTE NJEREZ NE SHQIPERI QE NUK DININ TE FLISNIN MIRE SHQIP SI KA AKOMA QE NUK DINE TE FLASIN SHQIP.
    IKA UNE.
    BYEEEEEEEEEEEEEEEEEE
    Jeto sot se neser si dihet..........

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Moro flm qe pyete per provimet po mysybet vajti perfundimet s'kane dale akoma po nuk pres ndonje gje te madhe. tani presim ne vjeshte, kur te qethen leshte!
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Hi cuna ( une jame gjithmone kunder pushterareve s'kisha mundesi mos ti kundeershtoja Administratore Fiorit !!)

Fiori zonjush e dashur , ke shume te drejte per ato q e thua por me lejon te te them dhe une 2-3 fjale :

Ne radhe te pare , tema e pare me mesazhet e para eshte si nje arshive dhe ndofta shume e domosdoshme , une shume here jam kthyer e kam kerkuar , te lexoja per arsye te ndryshme , shume prej 500 mesazheve te cilat u zhduken e spo kuptoje arsyen .

Ne radhe te dyte , keni te drejte ,dhe duhet te mendoje per funksionimin sa me normale te programeve '' nga ana teknike'' ,por edhe ne kemi menyren tone qe funksionojme e veprojme , dhe kur dikush duhet te beje dicka me temen , duhet te mari mendimin e te gjithve !

Se treti hapja e nje teme te re ka dicka shume negative , se nuk krijon mundesine tek nje forumist i ri , te lexoje dhe te shikoje ca eshte diskutura ne ate teme , me perpara , keshtu qe mos jini kaq ekzakte ne mendime dhe ne veprime .

Ndofata nisi si me shaka ky muabet ketu ,por duhet te respektojme njeri tjeterin , dhe une spranoje askend te veproje ketu sipas qefit duke na imponoje mendimi e tij !!!!!!!!!!
    { Huggos nuk tha arsyen e mbylljen qe ne fillime , thjesht beri nje pyetje , nga e cila nuk mori ndonje pergjigje ,ndaj u krijua keqkuptimi , dhe nese do na e kish sqaruar s'besoje se do ishte ndonjeri kundra }
    Dhe as dhome nuk e kemi bere dhome chati ,perkundrazi me sa shikoje dhe lexoj une eshte nga dhomat me nivel me te larte e nga me cilesoret , ndaj nuk e pranoje kritiekn tende Fiori !!!!
    :T

Sinqeritet.Korektesi.
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Selanik Greqi
    Postime
    366
    Pershendetje te gjitheve

Faktikisht prisja qe te me vinte pergjigja ne posten elektronike ose te llogaria kur dikush pergjigjet.
    Dhe te them te drejten me vajti mendja se do ishte mbyllur,prandaj sot u futa te forumi per te pare se c'behet me temen.Dhe ja,ju gjeta perseri.

Shpresoj qe te jeni te gjithe mire me pune dhe shendet,Faktikisht kjo jave per mua do jete pak e veshtire se kam dhe punet e mija dhe eshte mbremja e maturanteve.

Nje pyetje nese di njeri gje,per dokumentat c'behet moren shtytje(paratasi).
    Dashuria eshte si nje hekur flakerues, qe kur e kap te djeg, me kalimin e kohes plaget mbyllen por shenjat do te ngelen perjete.

Liri ne mendim......Respekt per nje mendim te kundert

Pergjigjia me e mire per nje njeri qe hiqet sikur i di te gjitha eshte heshtja.

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Pershendetje te gjitheve!

Besova se po shkruaja shqip e sakte ne temen e pare kur ju permenda se temat mbyllen jo per qejf te drejtuesve te forumit por per arsye teknike & estetike. Temen e pare nuk e mbylli as huggos as Fiori, por nje nga moderatoret e tjere te ketij forumi. Kjo metode eshte ndjekur me te gjitha temat e Forumit Shqiptar dhe nuk ka asgje te re ne kete mes, kjo eshte arsyeja perse ne nuk ju derguam lajmerime speciale. Mendimi i te gjitheve eshte marre qe ne fillimet e forumit. Gjithashtu duke qene se eshte arsye teknike nuk ka shume vend per opinione pasi ky veprim na imponohet nga menyra si interneti funksionon.

Nq se ju nuk kuptoni kaq gje, nuk kam cfare ju shpjegoj me shume. Tema e vjeter nuk hapet me, por nq se e keni problem dhe kete teme, mbylleni dhe hapni nje te re me fillim sic ju pelqen, jo ashtu sic e ka hapur huggos.

Gjithashtu tema e vjeter nuk u fshi, pra cdo material e cdo diskutim tuajin e gjeni perseri atje.

Me lajmeroni nq se deshironi mbylljen e kesaj teme dhe hapjen e nje teme te re!

Fiori

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    ORE GRINJARE,

NA NXORET NAMIN NE FORUM NA NXORET,
    u BE TEMA JONE PER KRITIKE. Do na nxjerrin dhe ne fletrrufete e forumit se shpejti.

juli, flm per korrigjimin. Mirepres korrigjimet tuaja gjithmone.

MOro shume pyetje ben ti !
    Te gjitha do ti dish nga neve? Me fal per dje por jam aq e zene sa nuk munda te te marre. Ndonje te re asgje. Jam me ankthin e kartave. Dua te vete ne dasemmmmmmmmmmmmmmmmmmm.
    Keto dite duhet te mbyllim dhe lejen. E kishim vendosur per te vajtur ne Shqiperi por do na vij kushua nga Amerika me te fejuaren dhe duan te vene ketu ne ndonje ishull.
    Do shohim ku do vendosim !
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    JU LUTEM SHUME PERPIQUNI TI ELEMINONI FJALET GREQISHT.
    JO PER GJE POR TE JENE BISEDAT TONA DHE PAK EDUKATIVE MORE SHOKENI...........

Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    DHE DICKA TJETER,
    FIORI,NUK BESOJ SE NEVOJITET TE MBYLLIM KETE TEME DHE TE HAPIM TJETER. MGJTHATE LE TE JAPIN MENDIMET E TYRE DHE TE TJERET.
    FIORI FLM PER INTERESIMIN DHE SHPJEGIMET.

ME RESPEKT,
    J&G

moro Maska e moro
    Anëtarësuar
    25-03-2003
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    94
    ERDHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
    ME FALNI PER PYETJET NUK E BEJ ME
    UNE JAM MIRE JU TE JENI SI TE DONI PO DESHET ME TREGONI(NUK PYETA).
    SA PER KARTAT UNE NUK DI GJE DO ME FALESH JONIDA.
    SA PER TEMEN MIRE JEMI DHE KETU VETEM MOS U ZINI.NE SI SHOQERI KALOJM MIRE KUDO.APO E KAM GABIM.?
    TANI QE THONI JU SOT ME KAN HIPUR NERVAT SE ERDHI NJERI PER KONTROLL DHE FILLOI MUABET PER CAMERIN. E KAM KOKEN DAULLE.SE CU DUHET KY MUABET NUK E MORA VESH AKOMA PO ME DUKET SE ESHTE IPIRIOT FANATIK KY.
    IKA SE SHUME FLAS KOHET E FUNDIT DHE NUK BEJ MIRE.
    Ndryshuar për herë të fundit nga moro : 25-06-2003 më 04:44
    Jeto sot se neser si dihet..........

Faqja 2 prej 16 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •