hi
ja verdall.ca me pushime motra ca me pune keshtu eshte jeta.tani priti te vijn ne shtator dhete fillojn te shkruajn te gjithe.atere nuk do kemi kohe te lexojm te githa carcafet qe shkruhen.
ikaaaaaaaaaaaaaaa
oh shkrova me te vogla![]()
hi
ja verdall.ca me pushime motra ca me pune keshtu eshte jeta.tani priti te vijn ne shtator dhete fillojn te shkruajn te gjithe.atere nuk do kemi kohe te lexojm te githa carcafet qe shkruhen.
ikaaaaaaaaaaaaaaa
oh shkrova me te vogla![]()
Jeto sot se neser si dihet..........
Pershendetje.Me pushime te gjithe e?Une erdha nga Chios dhe neser iki per ne Sarande.Te kaloni mire te gjithe.Ciao
sa do te doja te ishe nje pike loti
te lindja ne syte e tu..
te jetoja ne faqen tende.. &
te vdisja ne buzet e tua..
moro si je e dashur ?
do te te dergoj nje zile se ketu ne pune u bene teme e madhe telefonatat personale qe bejme.
filakia
feja e shqiptarit eshte shqiptaria
BOBOOOOOOOOO
PO MIRE QE TE GJITH PO GJEZDISNI JU?PO SHKRUANI ORE JE FJAL PSE U BETE PERTACER?EJ SE DHE ME PUSHIME TE JENI KOHE PER TE SHKRUAR DO GJENIT PO TE DONIT.
DURRSAK, EDI,HUGGOS,JULIAN,ARI,MARELA,NETA NGA KENI HUMBUR?
ORE SY U ZHDUKE ORE TE VRAFT APO NGA FRIKA E PARAVE?
JONIDA NE TE DYJA NGELEM MOTRA.NE FLASIM NE TEL.EJ MOS HARRO ME PREMTOVE KAFEN OK?
IKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
(EDI NUK RRASH AKOMA NGA BALLKONI)
![]()
moro te kane lene vetem eeeeeeee....
eshte e keqe kjo vera ta ben mendjen corap dhe ta merr era!
Ca t'i bejme vazhdoj akoma te punoj sa te mbyll disa pune dhe pastaj te harrohem dhe une per ca kohe ca t'i bejme te gjithe kemi nevoje ti mbushim baterite. Besoj se dhe ti sja ke kaluar keq qofte edhe ne qytet, apo jo? DHe une kendej do te verdallosem neper athine. Pata bere nje propozim ketyre te athines per te bere ndonje aktivitet, por su mblodh njeri. Ska gje sa te ftohet koha do te mblidhemi dhe ne, perseri ketu. Ke filluar pune?
.........paaaacim!
Kush kërkon gëzon!
Pershendetje.
Nuk kemi ikur o jo por na jane mbledhur punet dhe po mundohemi ti veme ne vije qe kur te vijme nga leja te mos na ziej koka.
Plako u ka bo keq.Se ke degju ate shprehjen me rrofsh per dimer se per vere jam vete.
Me zuri frika me ate shiun e djeshem,sepse thashe tani qe do marr lejen s'ka me plazh.
Moro mire per leje nuk te shoh por ato 3 dite pushimi s'ke vendosur te ikesh nga qyteti?
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
HI.
U ZGJUAT NGA GJUMI JU?SHYQYR.
NUK DI O EDI PO DO MUNDEM TE IKI.SE PARA NUK KEMI TANI.ATO 3 DITE DO SHIKOJ SI DO BEJE.PO KUR DO IKENI ME LEJE?
SA PER PUNE VDIQA PO IKIN TE GJITHE KETA DHE UNE NGELA KETU TE HEQ VUAJTJET.
ANDEJ NGA DO VENI PER PUSHIME KUJDESNI NGA IRIQAT E DETIT SE PO I SHKELET AHA PASTAJ KAN CA DHEMBJE MOS O ZOT.
IKAAAAAAAAA
Aman moj moro se je dhe bregdetase, gjemba do doje te thoje dhe jo dhembe, apo jo? te ikim njehere ne plazh pa hallall ja bejme dhe iriqave, do te marrim nga nje qilpere me vete dhe do t'i heqim tani po pati aty afer ndonje infermjere qe te na ndihmoje, akoma me mire.
kjo eshte perjudha me e keqe nuk kam fare oreks per pune mendja ka dite qe me ka fluturuar neper plazhe.
.....Bofshi qejf!
Kush kërkon gëzon!
Une per vete te enjten e kam diten e fundit te punes dhe filloj me 1 shtator.Me duket sikur do filloj shkollen prap.Sa per pushimet e lashe te vajturen ne Shqiperi sepse akoma s'me ka ikur nga mendja pritja ne rradhe vjet ne Kakavije.Do zoti sbehet prap ashtu por duke pare se shumica e patriotave tane kane ikur zor se le greku te kalosh pa flejtur nje nate aty.
Sot do iki te pres biletat per ne Andros.
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Tja kaloni mire ju te pushimeve..
Edhe une pergatitem per Chania se shpejti.. Ka ndonje forumist andej mo.. (se me pihet nje birre..)
miqesisht,
huggos
detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller
Krijoni Kontakt