GERZUARRRRRRRRRRRRRRR MARELA 100 VJECE MOTRA.
SI JENI JU LAGJIA?MIRE?
JONIDA PUSHIME TE MBARA SHPIRT.
IKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
GERZUARRRRRRRRRRRRRRR MARELA 100 VJECE MOTRA.
SI JENI JU LAGJIA?MIRE?
JONIDA PUSHIME TE MBARA SHPIRT.
IKAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA![]()
Jeto sot se neser si dihet..........
Dua te vedos nje torte ketu ne forum se kam ditelindjen sot por s'mundem.
Moro hajde prap se ka tjeter party sot
mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.
Edi.. te gjeta edhe nje torte...
detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller
...edhe nje dhurate![]()
detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller
..hajt 132 atehere..
ku te vijme me durrsakun te hame shelegun..![]()
miqesisht,
huggos
Faleminderit Huggos per dhuratat dhe torten.Une i fika 31 qirinjte ,do ja ndajme shokeve tani.Per shelegun kur te duash dhe ku te duash vetem se nuk ka ketu nga ata te Shqiperise qe lepin dhe gishtat.
Hehehehe ......... Hi Kalamajaerdha erdha .............
*Edo gezuar vella , dhe 100 grupo + endrat me te bukura tu befshin realitet .
*Marela dhe ty baby gezuar , jete e fat te urroj + dhe ty ca te te doj zemra te uroj .
- Ku jeni re alitakia , he si po ja kaloni ?
Me sa shof sju kam munguar fare eeenejse me mire se nga njera ane ndihesha cik fajtor qe kisha kaq kohe qe s'ju kisha shkruar e lajmeruar ...............
Une grupi punoj ne nje kataskinosi ne Xalkidhiki jam Omadharxis , heheh gallate ka , po bej cik plazhe e shume gallate , rilaks lexoj dhe po rimbush baterite hehehe .Nuk mar shume leke , por kaloj shume kendshem + kam njohur ca njerez shume fantastik mes te cileve ndihem shume mire , dhe keta faktore balancojne ate anen negative te muabetit ( $ )
* Por para se te ikja u takova dhe pime nje kafe dhe me Julin , por me sa shof o e ka haruar ,ose e ka mbajt sekret
( agoraki mu ti les thes na einai to mistikomas afto hahahahahaha ) apo mos ishte pervoja shume e keqe mo julo , shpresoj mos kesh ponesur shume xexexexex
Juli qe thoni ju forumista cun i lezecem + djal i muabetit +
i cilter + inteligjent ..............diskutuam pothuajse per gjithcka qe shkruhet e konsumohet ketu ne forum , po ashtu dhe per problemet tona si Shqiptare dhe ne shume gjera ishim te nje mendimite tjera nuk ju them , sekret hahahah
-- Jonida , Moro , Durrsaku , Ari , Hugoos , neta , Marela , dhe gjithe ju te rinjve po ju dergoj shume filakia , dhe ju urroje te kaloni nje vere sa me te bukur . Une nuk e di se kur do mund tju rishkruaj , sepse aty ky jam , jo per forum s'me vete mendja por dhe celularin e mbaj te mbyllur hehehe
* Afto einai pou lene ''I zwi klevei tin parastasi ''
E megjithate nje gje qe kam menduar dhe nga njera ane ndihesha keq se mendoja se ishte vetem nga ana ime kjo gje , por sote qe u fut prap ne forum u binda se kuptova qe e njejta gje ekziston dhe per ju.......dhe po ju sqaroj menjehere :
-- Dikur nje vajze me te cilen flisja ne chat me kishte them '' Qe te behesh shok a mik me dike duhet te hashe bashme me te 10 thase me kryp e me piper ............{ dmth duhet te kaloshe shume gjera bashke me te } por une si romantik dhe si njeri i cilter sigurisht qe e kundershtova ....................... e megjithate ajo goca kishte te drejte ,megjithese ndihej per te gjithe ju respekt ,simpati , ndofta shpesh here dhe me mungoni , prap se prapi kjo gjendje eshte mjaft large nga shoqeria e vertete ...............ose me mire kjo shoqeri qe kemi , eshte vetem nje shoqeri ikonike , { e megjithate gjithmone ka dhe do kete perjashtime }.............. nejse me falni qe u shpreha keshtu ,por ky jam + shprehem ashtu si ndihem ....
Filakia polla , ta leme sintoma
Ndryshuar për herë të fundit nga sydylimri : 21-07-2003 më 19:26
:T
DUA PARAT E MIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA
ATO EUROT KOSTAKI SA TE VISH I DUA.NA MAROVE O I VRAR VETEM GEQISHT.ME KE BORXH SHUME.PUNO ATJE SE UNE DO TI MARR EUROT:
SI JENI JU LAGJJA?
IKA
EDO 1000 VJEC VELLA.CDO GJE QE ENDERON TE TE VIJ NE JETE.
BYEEEEEEEEEEE
Jeto sot se neser si dihet..........
Faleminderit Sy dhe Moro.Vetem se ti Moro e shoh qe me dashke te miren.Ca te bej une 1030vjec.Sa te kaloj 120-tat do fillojne kalamajte e lagjes te me kapin me gura.
Po po ca qenka bere ketu aq kohe qe paskam munguar. Do me falni kalamaja? Apo kam mare mungesa pa arsye dhe do me perjashtoni nga forumi. Paskemi pasur gjithe keto ditelindje. Po urimet me shume vonese i pranoni?
Ne rradhe te pare shume urime per Marelen.
....shume urime per tyy
....shume urime per tyy
....shume urime Maaaarelaaaaaaaa
....shume urime per tyy..................( duartrokitje)
Tafff.... shampanja, Cuk Cuk gotat, maca muca puthjet
U BEFSH 1000 VJECE DHE ME LUMTURI!
Per copen e tortes nuk po pretendoj, sepse kaq vone sa erdha a-a dhe po pati ngelur nuk haet.
Pastaj kemi dhe Edin qe qenka bere dhe nje vit me i madh keto dite. Le t'ia marrim dhe nje here per Edin. Gezuar Dhe U Befsh aq sa te mos te te marrin me gura.
Huggos po ti lali nga behesh ke humbur fare. Apo pret te te marrim ne ne tel.
A jeni dakort te organizojme ndonje piknik ne te Athines? Si thoni ju te anes sone Edi, Marela, Huggos, dhe po pati ndonje tjeter eshte i mire pritur. Une vej ne dispozicion makinen, Edi vendin ku do veme, Huggos ndihmen e Zotit, tjeret ca te munden.
Shume pershendetje dhe grupit te selanikut , si po ja kaloni, mire ?
Syri ato qe shkrove me larte jane ne nje fare menyre Cao Cao! Apo mirupafshim per pushimet e veres. Nuk ka dyshim qe jeta atje jashte ka tjeter shije,por njera nuk e zevendeson tjetren dhe edhe ky forum eshte nje cope jete, pavarsisht qe e ka humbur pak intesitetin keto dite vere. Kalofsh bukur dhe mbushi sa me mire baterite!
MORO si po ja con ti zogu, sa euro tu bene? Me to do t'i kalosh pushimet kete vit! ia hodhe ti , ja hodhe!
Mirupafshim se shpejti!
Kush kërkon gëzon!
Krijoni Kontakt