Close
Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 160
    i/e regjistruar Maska e huggos
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869

Shqiptarët në Greqi Nr. 2

Teme e re.. per shqiptaret e Greqise..

Me mire eshte te shkruajme ne nje teme te re, ne menyre qe te mos kemi me veshtiresi ne navigimin e mesazheve. Per te mos humbur fare nga tema e vjeter po vendos nje lidhje.. Nese doni te rikujtoni dicka nga e kaluara, shtypni Shqiptaret ne Greqi Nr. 1

Gjithe te mirat pra e suksese..
    huggos
    Ndryshuar për herë të fundit nga huggos : 22-06-2003 më 17:04
    detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    Jasu re Hoogo , to eipes kai tokanes keshtu me pelqejne trimat ,qe nuk i thone 2 her gjerat , vec le nje lajme dhe tek ''Shqiptaret e Greqise nr 1 ,se une kam 1 ore ne forum dhe tani e zbulova
    Ej dhe te shkruajta ca gjera dje , hebu me aktiv dhe futu pa frike ne shoqerine tone , mos ki frike ''dhen kindhinevsi ''
    O Moro leke kam sa te haje dhe mushka hahahah , ndaj ti bej llogarine dhe une do te te dergoj nje '' akalipti epitaji'' hehehe
    O Juli tani per ty , grupo te te flas hapur nuk besoje se me nje vite pune , ti mbane veten , me leke dhe vazhdon te studioshe dhe ne politexnio qe eshte shkolle qe do shume lexim ( dhe sa per shkollen qe e regullove vete ......... ca t e them me cudit ....) nejse une te flas sinqerisht ca mendoja .
    Se i kaloje ne kurrizim tim keto probleme dhe njehohesisht kam pervojen shumevjecare te shume studentave shqiptare q e jane ketu.
    Sa per mua , po te them qe punoje qe 15 vjec , vija behareve ne greqi , dhe 4 vitet e fundit punoja si bursist dhe admistroja nje protoflo ( xartofilakia aksias 9 ek euro ) ose 3 dis draxmes ,ne nje xrimatistiriaki e cila ''anestile tin liturgia tis '' nuk eshte mbyllur por per momentin nuk funksionon normalisht
    Dhe nese do takohemi do te te them se ca gjera qe nuk mund ti shpreh qe ketu ne lidhje me klientat e mia .
    Shkolle dhe pune une nuk i bera dot juli ( ndofta paaftesia ime ndofta dhe pamundeis , nga qe punoja nga 10-12 ore cdo dite ama ) ndaj tani qe lashe punen po jap provimet e fundit qe te mar diplomen .Tani ca me teper te them se sjam dhe njeri qe me pelqen te flase per veten ,e do dukem sikur bej reklame , nejse dhe keto qe shkruajta gati jam ti shuaj prape , por le ti nis tani ................
    Dhe dicka tjeter , eshte mesimi qe me ka mbetur nga historia me Skenderbeun , ajo me ato shkopinjte qe i tha : nje shkop
    te vetem e thyen , po dy bashke po shume bashke a i thyen dote .................ne nje bisedet me Hamza kastriotin , qe me pase e tradhetoi ............'' ( e thashe me fjalet e mia )
    Kjo qe te kuptoshe Juli qe i vetmuar .................. ose me mire mund te tham '' Nje lule nuk sjell pranveren por duhet te celin te gjtiha lulet bashke qe te vije ''pranvera '' a ato qe enderon e deshiron gjithush !!
    Ju puth
    :T

i/e regjistruar Maska e edi72
    Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Huggos nuk e di a ke bere ti apo ndonje nga moderatoret kete veprim qe mbyllet temen,por mua s'me duket e drejte.Bere shume mire qe bere pyetjen per te hapur nje teme tjeter por une per veten time nuk pashe ndonjerin qe te ishte dakort apo kundra.Kerkoj te hapet prap tema dhe te presim pergjigjiet e atyre qe kane me shume se nje vit qe shkruajne ne ate teme,duan apo jo mbylljen e saj.
    Me respekt Edi72.
    Gjithe te mirat
    mos bej ate qe nuk don te bejne te tjeret tek ty.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    Sy nuk po bej fare komente vetem shpresoj qe te takohemi nje dite dhe jam i sigurte se kur te flasim do te merremi vesh me mire.Une jam qe te bashkohemi (kjo eshte rruga e vetme) por nen hijen e kujt? Nen hijen e disa pseudorevolucionareve qe fshehin ne petkun e tyre interesa te ngushta partiake? (qe te mos ngaterrohesh per bindjet e mia politike po te them se nuk kam. Ne jeten time nuk kam votuar asnjehere dhe nuk do te votoj.) Nuk do te ishte me mire te perfaqesohemi kudo me identitetin tone kombetar, pra si shqiptare? Njekohesisht me kete menyre fitojme dhe te drejtat qe na takojne! aa dhe dicka tjeter me kete biografi qe ke e gjen menjehere nje nuse te shikosh dhe ti ndonje dite te bardhe...gia xara se olous.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e huggos
    Anëtarësuar
    02-08-2002
    Vendndodhja
    Hell-As
    Postime
    869
    Edi..

Ti e di shume mire, une kam thjesht nje biçim "pushteti" teorik kam ne kete forum e asgje me teper.. Per shkak se kam access tek forumi i moderatoreve, kisha lexuar se do te mbyllen te gjitha temat me me shume se 100 postime, pasi rendojne serverin.. kurse kjo tema jone.. kaloi 500.. !!
    Tema u mbyll nga moderatoret perkates.. (mendoj). Fundi i fundit une nje sygjerim praktik bera tek ju e asgje me teper. Te tilla gjera nuk kane edhe shume nevoje per miratime... Nese do pergjigje me konkrete per veprimin.. te sygjeroj te besh nje verejtje atje ku duhet.. Gjithsesi nje kafe do ta pijme bashke.. dhe me durrsakun..

Sy,
    Ma thuaj nje here nick-un sakte ti.. pa do te te jape lala cte duash.. Te kam vene ne qellimet me te larta te jetes sime.. Te te mesoj te thuash nje here te vetme huggos, ashtu sic duhet Persa i perket aktivizimit, une kohen e kam me te shtrenjte se floriri... Ndonjehere gjate dites kur gjej nje 5-min. futem ne forum e hedh ndonje sy.. Kaq mundem.. kaq bej. Tani psh eshte ora afersisht 18.00 dhe jam akoma ne pune.. ku qe ketu do te shkoj ne nje takim tjeter.. deri ne 21.30. Qe atje e tutje kam te drejte te shkoj ne "hotel" ..shtepi dmth..

Durrsako,
    Une rri ne Pire, ne Pasalimani prapa Good-is.. Nese do gjejme kohe ndonje dite.. bujrum. Ne shkolle (Katw Patisia) shkoj te Premteve zakonisht 17.00-23.00... Nuk e di ne ke ndonje nge pas kesaj ore te gjendemi.. Gjithsesi me kete program une vetem burdhes kam per te te thene sic duket

Gjithsesi ju uroj te gjitheve nje dite te mbare,
    krejt miqesisht per te gjithe ju,
    huggos

P.S. Jonida.. Sot kishte shume qarkullim ne Pire... mendova se mos kishe ardhur ketej e kishe dale si fanar i kuq ne ndonje kryqezim pershendetje njehere..
    detyra ime është që me gjithë fuqinë time t'i shërbej këtij brezi; duke bërë kështu, njëkohësisht, kam dhënë kontributin tim më të mirë edhe pë brezin e ardhshëm... - george mueller

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-08-2002
    Vendndodhja
    Selanik
    Postime
    68
    huggooossssssssssss katce kalla twra :P
    Ej o Edo tani mua s'me bie radha te flase per pune e temes se 2 ,por zgjidhemi kete ceshtje sa me shpejte.
    Huggos ej e veretea eshte qe kete teme e ka kish hapur Edi , dhe ti mund te jesh me i forte ''praktikisht'' por e drejta eshte qe Edit vecanerisht duhet tia kishe mare mendimin !
    Nejse nuk dua te krijone percarje , ndaj deri te djelen te pini kafene , po te doni ''rikste kai kana xeri ksilo '' dhe kur te jeni Ok ejani prap keteja , por ju lutem jo zena , te kesaj menyre ketu . plz .
    Ej e meqe ti ske shume kohe qe punone , ca pune ben meqe ra fjala ?
    Do me pergjigjesh , se po su pergjigje do kerkoje te te heqin ato yjet :P
    :T

Administratore Maska e Fiori
    Anëtarësuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Dua tju lajmeroj se mbyllja e temava te cilat kalojne me shume se 100 pergjigje, eshte rregull i ndjekur ne te gjithe forumin. Nuk ka te beje me faktin si duan ata vizitore te temave qe kane shkruar per pese vjet apo me moderatoret dhe deshirat e tyre.

Eshte thjeshte arsye teknike dhe estetike. Pra nje teme me aq shume pergjigje ngadaleson hapjen e faqeve, per ata te cilet perdorin akoma lidhje telefonike per internetin si dhe nuk ndiqet dot nga vizitoret, pasi per 500 pergjigje te duhen te pakten 500 minuta ti lexosh, jo me te kesh durim dhe te japesh pergjigje ne fund.

Hapja e nje teme te re, nuk ja heq vlerat temes se vjeter apo nismetarit te temes se vjeter. Thjesht eshte vazhdimi i bisedimeve...

Ju lutem duhet te kuptoni se forumi nuk eshte "dhome chati" si dhe mundohuni te kufizoni diskutimet e vogla si "tema ime" , "tema jote".

Eshte shume e rendesishme qe te gjitheve ju jepet mundesia te shkruani dhe te komunikoni me shqiptare te tjere, ne shtetet ku jetoni. Shfrytezoni kete mundesi, per mire!

Pershendetje!

Fiori

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Pershendetje te gjitheve.
    Mbase jemi keqkuptuar.Ketu nuk ishte fjala per tema ime apo jotja sepse si i gjithe forumi edhe kjo teme eshte e te gjitheve.Une thjesht isha nje nismetar i saj sic mund te ishte cilido nga ne.
    Ajo qe me beri pershtypje ishte qe u mbyll pa u bere asnje sqarim.
    Ju Fiori si administrator qe jini mund ta benit nje shpjegim te tille
    perpara se ta mbyllnit.Te pakten mund te shkruanit qe per arsye teknike tema vazhdon tek tema '' shqiptaret ne Greqi nr2''.
    Faleminderit per mirekuptimin.

Anëtarësuar
    14-06-2002
    Vendndodhja
    Tirane - Albania
    Postime
    190
    Huggos nuk te thashe qe jemi bere armiq.Ne fund te fundit ideja e kesaj teme ishte qe te hapen shtigjet per njohje me sa me shume bashkeatdhetare qe ndodhen ne Greqi.Ate kafen do pime pa tjeter por mqs ti e ke kohen flori zgjidhe vete oren se ne(une me Durresakun) se kemi shume problem se po na behet si teneqe.

Sy do vish te me ndihmosh kur te dal per kafe me Huggos se mos ben gje stervitje ne ndonje palester e po na mbyt ne dru.Na ke apo jo shok.Pastaj shiko Julianin se nuk i ke punet mire.Edhe mundohu te na shkruash nje tekst te gjithin shqip se do na e besh shume qefin mua dhe Moros.Moron e ke pare gje andej se sa vjen ne forum iken me vrap,ju ka bere dhe asaj koha flori me duket.

i/e regjistruar Maska e jonidapasho
    Anëtarësuar
    09-08-2002
    Vendndodhja
    selanik
    Postime
    488
    PERSHENDETJE TE GJITHE MIQEVE TE MIJ VIRTUALE DHE MOS VIRTUALE (MORO-SYDY)

E para e punes mos u zini per mustaqet e Celos. NUk me prishi aspak pune Mbyllja e temes se pare. Nuk me intereson kush e hapi temen dhe kush e mbylli. Rendesi ka te gjendet nje vije burimi ku mund te pijme te gjithe aty uj.

Ndonje te re ? Ndonese nuk kam shkruar ju kam lexuar perdite. Jam bere merak per Arin. Ari pse ske shkruar fare ?

Ne jeten time gjithcka vazhdon normalisht. Tani qe po shkoj ne palester me dhemb gjithe trupi. Dje me tha nje shoqe qe kartat jeshile te shqiptareve do shtyhen ama qe nga shtatori e tutje dhe per muajt korrik - gusht do jene muaj te ngrire dhe nuk do mundim te dalim jashte greqise. U merzita shume pasi ne 6 Korrik kemi dasmen e nje shoqes se ngushte dhe si do ja bejme ? Thone qe kete e bejne per te mos levizur njerezit nga Greqia dhe ato leke qe kane per te prishur per pushimet e beharit ti lene ketu ne Greqi. Maskarallek i madh !
    feja e shqiptarit eshte shqiptaria

Faqja 0 prej 16 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Greqia u jep shtetësinë minoritarëve
    Nga DYDRINAS në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 411
    Postimi i Fundit: 12-03-2008, 06:59
  4. Rrymat politike katolike shqiptare
    Nga ~Geri~ në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 74
    Postimi i Fundit: 30-04-2006, 04:33
  5. Gjergj Kastrioti sipas pikëpamjeve antishqiptare
    Nga Davius në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 77
    Postimi i Fundit: 28-04-2006, 12:45

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •