Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 6
    Gezuar Kosoven e Pavarur Maska e dodoni
    Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393

Arben Malaj leksione në Univ. e Tetovës

E Enjte, 03 Korrik 2003

MALAJ LEKSION NE UNIVERSITETIN E TETOVE

Ministri i Ekonomise Arben Malaj me ftese te Rektorit te Universitetit te Tetoves ka mbajtur ne mjediset e ketij universiteti diten e shtune date 28.06.2003 leksionin me teme "Sfidat e integrimit te Ballkanit Perendimor". Ne auditor merrnin pjese studente shqiptare te studimeve pasuniversitare nga Maqedonia, Mal i Zi, Kosova dhe Shqiperia. Ministri Malaj prezantoi momentet me te rendesishme te reformave institucionale e strukturore qe do te ofrojne gjithnje e me shume Ballkanin Perendimor me Bashkimin Europian dhe theksoi domosdoshmerine e zhvillimit me prioritet te bashkepunimit rajonal, i cili ndihmon ne kete proces integrues. Gjate leksionit Ministri Malaj iu pergjigj shume pyetjeve mbi ecurine e marreveshjeve te tregtise se lire me rajonin, vecorite e marreveshjes te sapo negociuar me Kosoven, pervojes shqiptare ne procesin e integrimit, vendimeve dhe rezultateve te Samitit te Selanikut, etj. Ministri Malaj vleresoi vendimet e qeverise maqedonase per te krijuar mundesi me te medha per arsimim, cka kupton edhe njohjen e statusit zyrtar te Universitetit te Tetoves. Midis te tjerash Z. Malaj theksoi "Cdo mundesi me shume per arsimim eshte investimi me i mire dhe afatgjate per progresin dhe te ardhmen e cdo vendi". Aktiviteti i Ministrit Malaj ngjalli shume interes dhe u pasqyrua gjeresisht nga mediat shqiptare ne Tetove.

Shumë gjë pozitive kjo, dhe urojmë për një bashkëpunim sa më të madh shqiptaro-shqiptar në të gjitha fushat.

Përshëndetje
    Leje mos m'trano, pashe zotin!!!!

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Shume pozitive eshte vetem se duhet te kete aty nje thes me 25 milion dollare qe ti vjedhi Ben Malaj qe te vej tamam ajo pune.

Se Ben Mala kur vjedh ashtu vjedh sic ja vodhi Firmes se Pellumbit plot 25 milion dollare e i fshehu ne Greqi.

Bravo Tetova qe po forcon Lidhjet Iliride-Hajduteri-ide.

i/e regjistruar Maska e une_e_dua_detin
    Anëtarësuar
    02-07-2002
    Vendndodhja
    Ku te mundem
    Postime
    19
    Eh pike e zeze po sa mire i dini more juve tamam sikur i mbani kandilin biles edhe me qindarka Z. Arben Malaj.
    Vallhi qe sot do hap ndonje teme me emra politikanesh se ti Briri duhet tu dish se edhe sa lesh kane tek ai vendi.
    Hej po qe shkruaj ne ndonje vend tjeter ose per ndryshe pershtatju temes se je komplet out.
    La vie e miserable.
    Nuk e dije? Pse se provon?

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Pajtohem me juve une e dua detin se Brari duhet me u ba in se është out krejt.
    Përshëndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826
    Ti qe e do detin shko pyet ate qe dine te tregojne sa Hotele Bordello ka nen pronesi Familja Malaj ne Breg Det dhe keto ndertuar me pare te vjedhura nga Malo Hajduti.

Ti Dodon a e don Shqiperine dhe Kosoven me Malo Arbena Hajdute miliardere qe vjedh nga qe ka 12 vjet qe her e ve mullaqen ne karriken e Drejtorit te Financave te Shtetit here ne Karriken e Menaxherit te Piramidave ?

Keshtu e do qe gra ne mosh te arbenit pine Fotoksine se skan buke per femijet e Arbeni i ka varg Hotelet ne Gjithe Shqiperine?

Mir e keni.

Meqe Baca Qose e ka mik Arbenin athere Arbeni dhe qe eshte Hajdute e organizator Shkaterrimesh 97-te prap eshte i mire.

Anëtarësuar
    07-11-2002
    Postime
    3,393
    Nuk ka nevojë të pyes fare unë se kam njerëz si ty këtu në forum që kanë nga një dosje për çdo politikanë se ku i ka dhe sa i ka bordellot se sa para i ka vjedhur, se a e ka djegur dhe si e ka djegur etj etj me një fjalë që e di se edhe nevojën në banjo kur e ka bërë ?????
    Jo që më intereson se kush është Malaj, i mirë apo i keq, gjë që janë prokuroritë e gjykatat që vendosin për këto çështje, por unë e çmova pozitivisht dhe do ta çmoj gjithmonë bashkëpunimin gjithëshqiptar në të gjitha fushat.

Përshëndetje

Rrofte Shqiperia Etnike

Tema të Ngjashme

1. Të drejtat e shqiptarëve në Maqedoni
    Nga Kallmeti në forumin Çështja kombëtare
    Përgjigje: 29
    Postimi i Fundit: 15-04-2009, 10:32
  2. Pr. Dr. Sadi Bexheti vs Hazbi Lika
    Nga RaPSouL në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 329
    Postimi i Fundit: 11-04-2009, 14:08
  3. 2 muaj para zgjedhjeve
    Nga Alienated në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 18-02-2009, 07:16
  4. Pr. Dr. Sadi Bexheti, kandidat për kryetar të komunës së Tetovës
    Nga RaPSouL në forumin Bashkëpatriotët e mi në botë
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 31-01-2009, 16:59
  5. Universiteti i Tetovës drejt zyrtarizimit
    Nga s0ni në forumin Aktualitete shoqërore
    Përgjigje: 1
    Postimi i Fundit: 14-07-2003, 19:20

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •