thugish
un nuk jam e dashura e atij djaloshi se po te isha nuk do te kisha kerkuar ndihme
ai qmendet pas meje e un vdes pas tij
po ka fik te me tregoj ndoshta se e refuzoj se ka degjuar se kam refuzuar gjithkend.
thugish
un nuk jam e dashura e atij djaloshi se po te isha nuk do te kisha kerkuar ndihme
ai qmendet pas meje e un vdes pas tij
po ka fik te me tregoj ndoshta se e refuzoj se ka degjuar se kam refuzuar gjithkend.
trust me
ore ilir ai therret ne tel por nuk me flet.therret rreth 5 her ne dite
q ti besh.me duket kjo ishte jao qe me kerkove![]()
trust me
mona faleminderit shum per pergjigjen tende
shpresoj se do te funksionoj loll
po ktu qe the (qe ti them per djaloshin)mos do te ishte e tepert???![]()
![]()
trust me
Jo nuk besoj se eshte, nese vertete do ta besh xheloz.Postuar mė parė nga gjakova e kuqee
mona faleminderit shum per pergjigjen tende
shpresoj se do te funksionoj loll
po ktu qe the (qe ti them per djaloshin)mos do te ishte e tepert???![]()
![]()
Gjakovare se po fusim hundet aty ku sna takon.Si vajti ai muhabeti mi lal se ngelem prapa me kete gja :P
O Gjakova!!!Po ti ske lujt menc moj zemer qe tja nxjerresh me grep ate fjale atij!!!!!Lere se ta thote vete,por i duhet pak kohe!!!!Tregohu nje cik indiferente ti e do ta shohesh sa shpejt do te ta thote!!
Dhe keshtu ne rruge te madhe eshitme zemren tone, njerzve qe vetem nje te perqeshun dhane per te e shkuen te kenaqun e tu u gezue- pse pane mfshetsinat intime te kesaj jetes tone.
indiferente ????????? a mund te jesh i dashuruar dhe indiferent ? une si mashkull jo ; ju vajzat mendoj se nuk duhet te jeni indiferente por thjesht te kujdesshme ; anisela me ne fund po arij te kuptoj se ia del mbane gjithnje me djemte ; te admiroj pra per indiferencen tuaj ;
Shiko c'te besh.Postuar mė parė nga gjakova e kuqee
Bej sikur nuk te intereson dhe dil me ndonje friend ne kaloni afer tij qe te shikosh si do reagoje.Po ti bej sikur nuk te intereson me.Ok?
Ja dhe vajza tipike shqiptare "bej sikur s'te intereson" thote, madje edhe te dali me ndonje shok, ndohsta edhe me shokun e ngushte pse jo....pffff mentaliteti eshte gje e madhe.
Te pelqen? Ik ore thuja po kush do te gjykoje nese bere gabim apo jo? , sot njerezit po bejne gjera me te medhaja dhe ne fund nuk flasin fare... se la vi!!
Nobody Can Be Exactly Like Me
Sometimes Even I Have Trouble Doing It !!
Jam i te njejtit mendim. Ku e kane mendjen femrat shqiptare, play games all the time. Shko me thuaja qe me pelqen, ca ka aty. Ti kur nuk i jep nje shenje atij djali, pse te te sulet ai nga pas. Jepi ti nja dy shenja qe je e interesuar tek ai, dhe shikoje vete. Pastaj edhe ai mund te jete i turpshem, prandaj nuk po te thote gje.Postuar mė parė nga Peace & Love
Po te pa ai ty me nje person tjeter, mund te jete edhe tip indiferenti edhe mund ti humbasi shpresat per ty dhe mbase nuk mund te te mari fare netelefon se do kujtoj se je lidhur me nje tjeter ti, prandaj per mendimin tim mos e bej. Po tregove interes ti tek ai, nuk do te thote qe je prosti ti, thjesht natyra po ben te vetėn. Per mendimin tim (mendim mashkulli) merre ne telefon, dhe kerkoi te dilni per nje kafe etj etj...pastaj prap pas naj nje jave ...shikoje vete ti pas 2 javesh po nuk te kerkoi ai per kafe.
Hajt Ciao
Krijoni Kontakt