Close
Faqja 24 prej 24 FillimFillim ... 14222324
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 237 prej 237
    KuCoVaR Maska e Olimp
    Anëtarësuar
    24-03-2006
    Vendndodhja
    QS
    Postime
    484
    une nuk besoj ne zot dhe nuk i jap fund jetes sepse kam nje familje nje te dashur nje shkoll nje shoqeri, ja kaloj bukur dhe as qe me vete ndermend te behem ushqim per krimba....

PS: Ata qe besojne ne zot te ecin perpara se ne fund te fundit ne parajse kane per te vajt (apo nuk ju thote zopti keshtu) na lini mbarapa ne qe mendojme se do behemi ushqim per krimba dhe vetem kaq
    Ere mire mire

fillimi i gjithckaje Maska e JestersWorld
    Anëtarësuar
    23-01-2006
    Vendndodhja
    ata ketu ne qiell ne toke
    Postime
    684
    Lol Pyetje...

Ca ti bej Juliusit une qe ka te njejten koke e te ka shkruar c'eshte per te thene pa te kisha qendisur dhe une nje pergjigje te tille.

Gjithsesi meqe i futa kembet ...

Jeta eshte e bukur dhe e vetmja qe kemi!!! Ne qe e dime qe kemi nje jete perpiqemi ta shfrytezojme ne kulm. Ju qe nuk pirdhni per kete jeten toksore; detyroni grate te dalin ne plazh me perce. Dmth ju as plazhin nuk e shijoni e as bukurine e trupit te femres qe dashuron teksa ngrohet ne diell e bulzat e ujit i rreshkasin mbi lekure

Tani pyetja ime per ty nuk eshte pse nuk ja jep vetes meqe nuk ke asgje per te shijuar ne kete planet, por....

Ti je si ai udhetari qe u end gjithe jetes per te gjetur fundin e botes. Kurr mori vesh qe ishte e rrumbullaket kuptoi se kishte hedhur jeten poshte...

Fatkeqesisht ty do te te mungoje koshienca kur te kesh vdekur per te marre vesh se nuk ka jete te perjetshme. E do harrohesh shpejt nga gjithkush sepse kurr nuk morre mundin te jetoje
    Cdo pergjithsim eshte i gabuar, ky gjithashtu!

srbe na vrbe Maska e pryll
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    ke prroi palpoçit
    Postime
    573
    Citim Postuar më parë nga udhetari Lexo Postimin
    jeta eshte e ndertuar me strese,probleme,veshtiresi, vuajtje, lodhje ,raskapitje.

pra jeta eshte lufte qe edhe po fitove ndaj saj (por eshte e pa mundur ) nuk ka shperblim triunfi ndaj jetes nuk te ofron asgje vetem se vdekjen
    sa inot që e paske jetën ti daku! ma pret menja ka dhe shumë të tjerë si ty. shif se si e përshkru, vk - ej po ju jeni fatalista të depresionum më. duket sikur keni nai problem fatal psikologjik dhe vetëm feja është ajo që mezi po ju mban së vrami veten. keni frikë me rrojt apo ça?

PESE DUHET TE PRESESH VDEKJEN TE TE VIJ KUR KJO KOHE PO TE TRET E PO TE SHKATERRON PERSE NUK I JEP FUND ASAJ ...........!?
    kjo është pytja që sundon kokat e fetarëve apo jo? dmth kjo osh pytja që të mundon ty vetë si fetar, se ateistët s'më duket se e kanë rrujt naiherë trepin me këto situata depresive karakteristike të fetarit që ka dhi në brekë se i ditë do vdesi dhe ka mor ligjet e magjypve të azisë me drogu trunin me idenë se do vdesi po nuk do vdesi se "ka jetë pas vdekjes" lol ku presin ushtritë e ëngjëjve shërbëtore me tabaka ke dora... bo sa patetikë. në pavion më, në pavion

Erga omnes Maska e fisniku-student
    Anëtarësuar
    11-10-2006
    Vendndodhja
    Nën hijen e Diellit
    Postime
    4,408
    Citim Postuar më parë nga Dragut Lexo Postimin
    O Niku o Niku o Niku, si nuk rreshte së lëshuari patate.

Krahasuar me një ateist jeta e një besimtari është gri. Besimtarët nuk janë gjë tjetër veçse hipokritë. Po nga ata hipokritë që u ndjehet dhe era.

P.S O Gimi o Gimi o Gimi ku je ti?
    Heheh u ktheve nga Pushimi disa javorë (Nga Perjashtimi i merituar),si ishte pushimi,si ia kalove???

Me siguri je rrezitur dhe ke fituuar noj ngjyrë nen Rrezet e Monitorit te qKyqur dhe rrezeve te Henes... besom qe me ke munguar,sa here hyja ne forum i pyesja Moderatoret kur do kthehet nga Azili Draguti

Ps. besoj qe u lidhem per teme ,ne kete rast...Je Rast Sui Generis ,qe deshmon Karakterin e nje personi me bindje ateiste qe nuk i bindet rregullave qe ofron shoqeria...

Atesisti kerkon nje jete pa rregulla,pa kufizime deshirash dhe epshesh...---Ai qe nuk i ka keto cilesi ,le ti bjer vetes mas ,sepse ka devijuar nga Ateizmi dhe eshte bere Besimtar i devotshem
    Ndryshuar për herë të fundit nga fisniku-student : 18-06-2008 më 08:25
    "Idea është Këshilltari më i mirë i Veprës"

Perjashtuar Maska e Dragut
    Anëtarësuar
    14-06-2006
    Vendndodhja
    Përtej Gramozit, gati për luftë
    Postime
    535
    Citim Postuar më parë nga fisniku-student Lexo Postimin
    Heheh u ktheve nga Pushimi disa javorë (Nga Perjashtimi i merituar),si ishte pushimi,si ia kalove???

Me siguri je rrezitur dhe ke fituuar noj ngjyrë nen Rrezet e Monitorit te qKyqur dhe rrezeve te Henes... besom qe me ke munguar,sa here hyja ne forum i pyesja Moderatoret kur do kthehet nga Azili Draguti
    Erdha Ledjo erdha, nuk më rrihet dot pa ju. Më pëlqen shumë të luaj me ju. Po edhe jashtë forumit nuk kam nejt kot. Jom mor pak me vëllezërit që bojnë pica, u kom prish punë, ku nuk hap llafin që përdorin mish qeni, që punojnë pistë.

Ja p.sh pica hallall të lagjes e mbylla.

Caesar Tulipanus Maska e Julius
    Anëtarësuar
    21-05-2003
    Vendndodhja
    ne boten e cudirave.
    Postime
    1,767
    O Fisniku, sa interestorant je mër ti yahoo!
    sa janë përjashtu prej forumit se janë ofendu ngaqë i është sha super-mazllëm Muhameti?
    Pa...ça inteligjence përdor!!!

Ej, po ku ka vajt ai udhëtari, mos ia ka mbyt rrugës për kamikaz se nuk po e shoh dhe po shqetësohem shumë.
    Ezekiel 25-17.

i/e regjistruar Maska e OO7
    Anëtarësuar
    07-12-2004
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    3,823
    Citim Postuar më parë nga xhamia Lexo Postimin
    kjo pyetje eshte per ata qe nuk besojn ne zot :
    1 me tregoni pra qysh u krijua toka
    2 si ka mundesi qe u krijua ne kete distanc aq te sakt qe te mund te zhvillohet jeta
    3 si lindi jeta per her te par ne toke
    4 si u zhvillua ajo
    kam edhe shum pyetje por nje her vetem ne keto pergjigjuni ata qe sbesojne ne zot
    po munden te gjith qe ja merr mendja qe e dijn pergjigjen ne menyre shkencore
    Po te pergjigjem ne menyren me te thjeshte me nje kundrateze, zoti u krijua nga njerezimi ne kohen e "injorances" per ti dhene shpejgim dukurive "natyrale" qe deri atehere nuk mund te shpejgoheshin. Me kalimin e kohes, me mundesimin e shpejgimit te ketyre dukurive dhe me zhvillimin e inteligjences njerezore, shume filluan te ecin drejt kohes se "dijes", ndersa te tjeret vazhduan te ngelen ne kohen e injorances.

Faqja 24 prej 24 FillimFillim ... 14222324

Tema të Ngjashme

1. Dialog me Hënen
    Nga Milingona në forumin Ditari i meditimeve
    Përgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 06-02-2011, 11:27
  2. Lehmann: Ndoshta ne e kemi përdorur shumë lehtë fjalën dialog
    Nga iliria e para në forumin Toleranca fetare
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 30-11-2006, 05:49
  3. Konferenca Nderfetare mbi Koegzistencen Paqesore dhe Dialog
    Nga NoName në forumin Komuniteti katolik
    Postimi i Fundit: 25-07-2006, 06:57
  4. Dialog mbi tolerancën
    Nga oiseau en vol në forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Përgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 08-05-2006, 19:13
  5. Serbë e shqiptarë, dialog në një dokumentar
    Nga Shijaksi-London në forumin Tema e shtypit të ditës
    Postimi i Fundit: 11-01-2006, 20:37

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •