harrove pjesen me te rencishme. masen magjype me IQ nen 80 qe do i besoje dhe do iu shkoje mbrapa.Postuar më parë nga darwin
harrove pjesen me te rencishme. masen magjype me IQ nen 80 qe do i besoje dhe do iu shkoje mbrapa.Postuar më parë nga darwin
A ju po e njihni ma mir astronomin ose profesor Armstrongu.Normalish se ju qorrazi po mohono pa kurfar argumenti dhe jemi mesuar ti perserisim fjalet sikur papagajt ne pafundesi.Ateher sjellni ju argumente dhe na kundershtoni me ato teori kvazishkencore qe as vet nuk keni njohuri
Profesor Armstrong, njëri ndër dijetarët e njohur të astronomisë në
SHBA, punon në agjencinë e fluturimeve kozmike "NASA". Kur u pyet se
çfarë mendon për të vërtetat astronomike, të përmendura në Kur'anin
famëlartë, ai u përgjigj:
"Kjo pyetje është mjaft e vështirë. Rreth saj kam filluar të
mendoj... Unë jam shumë i impresionuar, se si Kur'ani përputhet
plotësisht me astronominë bashkëkohore, gjë që zgjon kureshtjen e
dijetarëve. Vërtet është shumë interesante... Është e pamundur që
ato (të dhëna shkencore në Kur'an) të jenë rezultat i të dhënave
shkencore të asaj kohe."
Kurse ti landi nuk mundesh te jesh ma gjeolog sesa Sijavejd i cili ka respekt per kur"anin dhe se fundi eshte konvertuar ne mysliman si kan bere qindra dijetar te tjere.Vall spo mendon cka i ka shtyr keto koka me te njohura te shkences moderne te shprehen ashtu???
Profesor Sijavejd, është njëri ndër dijetarët më të shquar të
gjeologjisë dhe hidrologjisë, në Japoni. Është ndër dijetarët më me
zë, në botë. Në fillim kishte shumë dyshime rreth religjioneve në
përgjithësi. Por, pasi i ofrohen shumë vargje kur'anore dhe thënie
të Muhammedit a.s., që janë të lidhura me gjeologjinë dhe
hidrologjinë, ai u shpreh:
"Më duket shumë misterioze, shumë! Madje, gati e pamundshme (ajo që
lexova në Kur'an)... Vërtet, Kur'ani meriton vëmendje dhe kujdes.
Unë pajtohem me këtë. "
OK ato qe une i shkruaj nuk i kam nga mendja ime por nga librat,po te spegoj diçka.Nje nga nendeget e gjeologjise(paleontologjia)studion evolucionin e organizmave qe kane jetuar ne siperfaqen e tokes duke u integruar me biologjine dhe botaniken.nje tjeter nendege(biostratigrafia)perdor shperndarjen e fosileve brenda shtresave te shkembinjve per te percaktuar moshen e formacioneve shkembore,te dyja keto nendege jane te lidhura shum ngushte me evolucionin e Darvinit,pra ne konflikt te hapur me biblen dhe kuranin.Pra ktij profesorit tend do ti duhet te hedhi poshte 2 nendege teper te rendesishme te gjeologjise,por ne kte rast sdo te mund te quhet me gjeolog,mund ta quash hoxhe myfti prift apo ku e di une,ndersa per problemin tjeter,nese ti beson se ata te NASA-s para se te shkojne ne pune lexojne kuranin,e ke gabimPostuar më parë nga muslim_965
![]()
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Pershendtje muslim 965 , cfar te te them yne ty vllai , keta dine vetem te bejn sulme , kur u jep faktet , fillojne kruajne koken , nuk duan te gjunjezohen , te pranojne se kane bere gabim dhe ne keto momente zgjedhin qe temes ti japin tjeter kahje duke parashtuar akoma me shum pyetje .Postuar më parë nga muslim_965
Asnjeher nuk marrin guxim te thuajne pse aq bukur shprehen shkencetaret per Kuranin ?!! anjehere nuk marin guxim te analizojne nga erdhen gjitha ato te dhena ne nje liber qe eshte shapllur ne kohen e "injorances" ?!!
Krejt cfar dine ,eshte te sulmojne ne menyre te verbert.
Fundja , nuk mund te presim qe krejt njerezimi ti kuptoj mrekullite e Kuranit . Per vete jam i kenaqur qe dijetaret , nje shumic e tyre , kupton keto mrekulli . Per njerezit e thjeshte me IQ prej 70-80 , nuk me vjen inat qe nuk jane duke kuptuar keto mrekulli .
Me respekt Iceeeee
WE WILL NOT GO DOWN!
nqs s'e keni mor vesh, ju te dy siper, jeni faktikisht argument kunder kuranit dhe kunder islamizmit, sepse sa here flisni, njerezit shofin pasojat e islamizmit ne trurin e njeriut...
Une pikerisht kte kam bere kam shkruajtur fakte,ti spo sjell asnje fakt,vetem po thua x apo y u imresionua nga kurani apo u konvertua ne musliman,gjera te cilat as me interesojne fare.Ndersa per ate tjetren qe une skam njohuri pse sthua qe me paske ngelur ne klase mua.po kvazi çdo me thene?Postuar më parë nga muslim_965
![]()
UNE JAM TI-TI JE UNE
E LA NOSTRA GIOIA CON NOI
Pervec qe opinionet s'kane pike rendesie (po mos ia thuj ktyre se ku dallon opinioni nga fakti se i ngarkon kot) po ky prof. Armstrongu, qe i bie te jete Neil Armstrongu s'eshte e as ka qene mysliman e as ka thone naigjo te tille.
masa magjype me IQ nen 80 bje llafi... qe beso gjithcka.
Po mir cka mendon ky dijetar tjeter cka na qenka,qe si ky jan me qindra?
Profesor Balmar, është njëri prej dijetarëve më të njohur të
gjeologjisë, në SHBA. Ishte kryetar i Shoqatës, e cila organizoi
kremtimin e 100 vjetorit të Shoqatës Gjeologjike Amerikane. Ai thotë:
"Unë nuk e di se në çfarë shkalle të kulturës ishin njerëzit, që
jetonin në kohën e Muhammedit a.s., nuk e di as nivelin e tyre
shkencor... Nëse gjendja ishte ashtu si edhe tek popujt e tjerë, ku
njohuritë ishin në një shkallë të ulët, s'ka dyshim se këto njohuri,
të cilat ne i lexojmë sot, në Kur'anin famëlartë, janë dritë nga
dija e All-llahut, të cilën Allahu ia shpalli Muhammedit a.s."
Ai, seminarin e tij, e përfundoi me këto fjalë:
"Jam marrë me studimin e historisë së hershme të Lindjes së Mesme
dhe nuk kam hasur të dhëna të tilla. Përderisa, në atë kohë,
s'kishte kësisoj të dhënash, ky fakt më forcon bindjen se All-llahu,
nëpërmjet Muhammedit a.s., dërgoi pak dije nga Dija e Vet, të cilën,
kohët e fundit, po e zbulon shkenca moderne. Ne do të vazhdojmë të
merremi me aspektin gjeologjik në Kur'anin e madhërishëm."
Keta nuk jane njerez qe tallen...
Sa per teorine e darvinit me duket se je shum prapa ne shkence se ajo qe moti eshte degraduar,edhe teorit e tij jan hedh poshte nga vete darvinistat e kohes se sotit.Per me shum argumente referoju ketij sajti:
http://www.harunyahya.com/
Dhe aty i ke te gjith argumentet nga vet darvinistet modern se si e kan hudh posht teorin e dravinit te stervjeteruar,arkaike dhe primitive...
Quazi-don me thon i rrejshem..
Degjo ti normalisht duhet te flasesh pasi te kesh kaluar dhe nja kater pese shkalle te tjera evolucioni se je ende ne nivelin beduin te njerezimit. Pas nja 1500 vjetesh, provojme dhe njehere nese arrin ende te besh dallim midis opinionit dhe faktit, ca dmth argument dhe se sa te verteta jane deklaratat qe gjen majtas e djathtas tek kryeinjoranti i shekullit qe normalisht vetem injorantet do e mbanin per "dijetar" profesor doktor laureat harun rrumpalla
Krijoni Kontakt