Close
Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 95
    Gjithmon Tirons Maska e Tironci
    Anėtarėsuar
    29-03-2003
    Vendndodhja
    ke Sofra Tironce...tu bo qejf :-)
    Postime
    67

Thumbs up

GEZUAR KRISHTLINDJET TE GJITHVE...
    URIMET ME TE MIRA PER TE GJITH JU...
    Shnet e pare

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2010
    Postime
    75
    Ne Ungjillin e Mateut Kap.7:21,22 ,23:
    -Jo ēdo njeri qe me thote " Zot,Zot " do te hyje ne mbreterine e e qiejve,por do te hyje ai qe kryen vullnetin e Atit tim qe eshte ne qiej.
    -Shume do te me thone ate dite:" O Zot,o Zot, a nuk profetizuam ne emrin tend,a nuk i debuam demonet ne emrin tend,a nuk kemi bere shume vepra te fuqishme ne emrin tend?"
    - Dhe athere une do t'iu sqaroje atyre:"Une s'ju kam njohur kurre ;largohuni nga une,ju te gjithe qe keni bere paudhesi."
    Ne ungjillin e Gjonit, Kapitulli 10:30
    -Une dhe Ati jemi nje.
    Ungjilli i Gjonit ,Kapitulli 3:12
    -Neqoftese ju fola per gjera tokesore dhe ju nuk besoni,si do te me besoni nese ju flas per gjerat qiellore?
    Ungjilli i Gjonit 13:13,14
    -Ju me quani Mesues dhe Zot,dhe mire thoni sepse jam.
    - Neqoftese une,Zoti dhe Mesuesi,ju kam lare kembet,dhe ju duhet t'i lani kembet njeri tjetrit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-09-2010
    Postime
    75

Jezusi eshte Zot

Ne Ungjillin e Mateut Kap.7:21,22 ,23:
    -Jo ēdo njeri qe me thote " Zot,Zot " do te hyje ne mbreterine e e qiejve,por do te hyje ai qe kryen vullnetin e Atit tim qe eshte ne qiej.
    -Shume do te me thone ate dite:" O Zot,o Zot, a nuk profetizuam ne emrin tend,a nuk i debuam demonet ne emrin tend,a nuk kemi bere shume vepra te fuqishme ne emrin tend?"
    - Dhe athere une do t'iu sqaroje atyre:"Une s'ju kam njohur kurre ;largohuni nga une,ju te gjithe qe keni bere paudhesi."
    Ne ungjillin e Gjonit, Kapitulli 10:30
    -Une dhe Ati jemi nje.
    Ungjilli i Gjonit ,Kapitulli 3:12
    -Neqoftese ju fola per gjera tokesore dhe ju nuk besoni,si do te me besoni nese ju flas per gjerat qiellore?
    Ungjilli i Gjonit 13:13,14
    -Ju me quani Mesues dhe Zot,dhe mire thoni sepse jam.
    - Neqoftese une,Zoti dhe Mesuesi,ju kam lare kembet,dhe ju duhet t'i lani kembet njeri tjetrit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-02-2011
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga Shpresmiri Lexo Postimin
    Po, po... Nėnė Tereza me tė cilėn po mburret mbarė kombi shqiptar, qenka injorante, pėr arsye se ėshtė krishtere...
    Shpresemire te kisha keshilluar qe ta lexoje "Takimi i muslimanit dhe te krishterit".

Cdo kush le te besoje ne Zotin si te doje, sepse nje dite te gjithe do ta kuptojme se kush ka besuar ashtu sic kerkon Zoti.
    Njeriu e ka shume lehte ta gjeje te verteten, iu dorezohet plotesisht vullnetit te Zotit dhe behet i sinqerte ne kerkimin e te vertetes. E me siguri se Zoti do ta orientoje kah e verteta.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-02-2011
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga manoklla Lexo Postimin
    Ishim te gjith kristian evropiane por Turqia na morri ne qafe.
    Hahahaha.............. ishim thua e?
    Po prej nga ne Europe krishterizmi, meqe thua se ishim te gjithe te krishtere?!
    Nese thua se Turqia na mori ne qafe atehere edhe Pali dhe romaket ben te njejten gje, apo nuk pajtohesh me mua?
    Meqe qenka ashtu sic na thua se ishim te gjithe te krishtere, atehere si e spjegon inkuizicionin?! Kisha dhuronte lule atehere dhe i pergezonte per jeten e pertejme apo masakronte njerezit pa asnje argument per hipokrizine e tyre? E kjo ka nje spjegim te vetem- kishte edhe jo te krishtere, por edhe ata te krishtere qe ishin ishin konvertuar nga frika. Europes i kishte hyre frika ne palce nga gjakpiresit kishtar, torturat e bera nga kishtaret nuk mund te imagjinohen dot, kane vrare, djegur ndare ne dysh njerezit dhe kane konfiskuar pasurite e tyre vetem pse jane etiketuar si hipokrite.
    Ne nje postim lexova se prifterinjte kane qene shume te ditur dhe na kane bere te mundur qyteterimin , e si valle kan qene te ditur kur dituria sipas tyre eshte mekat, apo mos ndoshta e kam gabim?!
    Sa dijetare jane djegur, burgosur nga kishtaret per shkak te dijes se tyre. Nen pushtetin e kishes Europa ka qene e tmerruar, jo me kot quhet PERIUDHA E ERRET, europianet ishin analfabete per shkak se dituria sipas kishtareve eshte mekat, e sot nuk eshte me sepse njerezit jane vetedijesuar dhe nuk e ka pushtetin qe kishte deri ne shekullin 15-16.
    Falenderimi i takon Zotit qe kisha nuk ka pushtet te tille qe kishte dikur, sepse prap do te kryenin masakra te tilla, prap analfabetizmi do ta kaplonte Europen.
    Nuk cuditem me ju te krishteret, ju i keni mekatet e falura, vetem duhet ta pranoni krishtin, por Papa prap se prap ua shiste njerezve vendin ne parajse.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-02-2011
    Postime
    7
    Citim Postuar mė parė nga Shpresmiri Lexo Postimin
    Po, po... Nėnė Tereza me tė cilėn po mburret mbarė kombi shqiptar, qenka injorante, pėr arsye se ėshtė krishtere...
    Shpresemire te kisha keshilluar qe ta lexoje "Takimi i muslimanit dhe te krishterit".

Cdo kush le te besoje ne Zotin si te doje, sepse nje dite te gjithe do ta kuptojme se kush ka besuar ashtu sic kerkon Zoti.
    Njeriu e ka shume lehte ta gjeje te verteten, iu dorezohet plotesisht vullnetit te Zotit dhe behet i sinqerte ne kerkimin e te vertetes. E me siguri se Zoti do ta orientoje kah e verteta.

Gleni Maska e Glendis
    Anėtarėsuar
    17-08-2003
    Vendndodhja
    Brooklyn , NY
    Postime
    15
    Citim Postuar mė parė nga Albo Lexo Postimin
    Ati eshte Perendia, krijues i qiellit dhe i tokes dhe i te gjithe te dukurave dhe te padukarave, Zoti i popullit te Izraelit. Jezu Krishti eshte Biri i Tij i vetemlindur qe ka qendruar ne krah te tij qe nga krijimi i kesaj bote dhe qe lindi nga virgjeresha Mari e bekuar me Shpirtin e Shenjte. Lindi per ti sjelle botes SHPETIM, per te deshmuar per Atin dhe per ti sjelle njerezve TE VERTETEN, RRUGEN, JETEN. U kryqezua ne kohen e pontit Pilat, vdiq dhe u ringjall te treten dite per tu ngjitur serrisht ne qiell ne te djathte te Atit.

Ne kete menyre Ati permbushi deshiren e Tij per ti dhene nje shans te dyte Shpetimi kesaj bote dhe ndryshe nga heret e tjera, nuk dergoi profete, per Birin e Tij qe eshte Nje me Atin ne Shpirt. Ati, Biri dhe Shpirti i Shenjte perbejne Trinine e Shenjte.
    Aman se zoti vetem popullin e Izraelit paska dashte , te tjeret ehuuuu .....Me fal po jezu krishti ka qene dhe do te jete Musliman , kete e verteton lindja e ti ne toke Islame sepse mik i dashur ne ate kohe, Izraeli nuk ishte shtet . Por ashtu u intereson te krishtereve anembane te thone pasi Izraelitet jane te vetmit qe kane jetuar nder ato kohera ne vendet islame dhe qe nuk jane mysliman . Imagjino ta pranonte bota sot nje gje te tille , faktin qe Isaja apo Krishti ishte mysliman . Kaosi do te ishte i tepert dhe aspak pozitiv .
    ...

Vete zot, vete shkop Maska e jarigas
    Anėtarėsuar
    21-03-2003
    Vendndodhja
    Napoli,Italy
    Postime
    5,221
    Citim Postuar mė parė nga Glendis Lexo Postimin
    Aman se zoti vetem popullin e Izraelit paska dashte , te tjeret ehuuuu .....Me fal po jezu krishti ka qene dhe do te jete Musliman , kete e verteton lindja e ti ne toke Islame sepse mik i dashur ne ate kohe, Izraeli nuk ishte shtet .
    ....ahahahahahha...po harapet ku e kishin kasollen ne ate kohe, ne Jeruzalem a??!!!
    Jarigas

Te gjithe pejgamberėt ishin musliman. Ketu s'duhet te xhelozon as papa e as rabini !
    Muslimanėt jan te vetmit qe i pasojn keta pejgamber, rob te Zotit !
    "Shqiptar, Elhamdulilah"

"Nė fillim ishte Fjala" Maska e toni77_toni
    Anėtarėsuar
    09-09-2005
    Vendndodhja
    Kosovė
    Postime
    4,534
    Citim Postuar mė parė nga >_Ilirian_> Lexo Postimin
    Te gjithe pejgamberėt ishin musliman. Ketu s'duhet te xhelozon as papa e as rabini !
    Muslimanėt jan te vetmit qe i pasojn keta pejgamber, rob te Zotit !
    Hyji i tha Moisiut: "UNĖ JAM AI QĖ JAM". Pastaj tha: "Do t`u thuash kėshtu bijve tė Izraelit: "UNĖ JAM - ZOTI". Dhe Hyji tha akoma Moisiut: "Do t`u thuash kėshtu bijve tė Izraelit: "Zoti, Hyji i etėrve tuaj, Hyji i Abrahamit, Hyji i Izakut dhe Hyji i Jakobit mė ka dėrguar tek ju. Ky ėshtė emri im pėrjetė. Ky ka pėr tė qenė gjithnjė emri im me tė cilin do tė kujtohem nga tė gjitha breznitė". (dalja 3; 13-15)
    Gjej kohen tė lexosh, ėshtė themel i tė diturit.

Faqja 8 prej 10 FillimFillim ... 678910 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Dialogu i Muslimanit me Krishterin
    Nga forum126 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 147
    Postimi i Fundit: 07-05-2013, 10:59
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Disa gjėra qė nuk i kanė hije Muslimanit
    Nga prizrenasi_30 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 40
    Postimi i Fundit: 07-05-2009, 13:18
  4. Vlera e kohės nė jetėn e muslimanit
    Nga altruisti_ek84 nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 24-04-2009, 07:58
  5. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 02-02-2009, 10:28

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •