Kjo teme eshte per "pyetje per Besimtaret" por une do shtroj disa pyetje per Klerike nga te dy Fete kryesore ne Shqiperi..ose kater llojet e feve..
Pra kam pyetje per Kleriket Ortodokse e katolike si dhe Muslimane e Bektashij.
Jezusi ne jeten e tije ishte i bute por i pa pajtueshem me te Keqen. Meqense Shembulli i Jezusit eshte model me i vjeter e marr moralin e mesimeve te tije si kriter dhe ne Fete e tjera.
Behet nje feste fetare e kleriket kryesore nuk marrin takim me besimtaret e thjeshte por i shikoj ne Tv te qeshin e te hane kabuni me Presidenta e Kryeministra te cilet aty vijne me nje batalion Bodygardesh e me nje autokolone Benzash..
Ku eshte Kleriku dhe Morali i Jezusit ketu qe pa pik turpi i qeshin Klos-Gjinushave e Mejdan-Metave??
Ku eshte morali i klerikve kur pranojne te komunikojne e Bandite?
Ne Tirane vritet Kolonel Krasniqi e Azem Hajdari e kleriket puthen me eksponentet e Shtetit i cili ne mos eshte pjesmarres ne vrasje eshte mos veprues ne kapje te vrasesve..
Ne Kosove masakrohen luftar te dalluar e autoret dihen dhe Kleriket pranojne Urime nga Ramushat, vllai i te cilit gropos te masakruar 4 luftar Shqiptar..
Nuk e di Kleriku Kosovar se vllai i Ramushit nuk e beri krimin pa aprovimin e solidaritetin e te vllait qe sot kapardiset me Armani?
Nuk e di Kleriku i Shqiperise se ato Benza e vila politikanesh luksoze jane djers e gjak i popullit e se Populli ne disa fshatra ska buke..
Nuk e dine kleriket qe ne luks-Restorantet e Tiranes pihet Shampanje nga politikanet dhe ne Lushnje pine Fotoksine gra nena me femije?
Pse ketyre Banditve qe harxhojne si lum Parane e popullit e Vrasin e bejne revolucione gjakpirese u buzeqesh e i pret tere perulje kleriku faqekuq e bark derr ne shtepite e "zotit" ?
Turp.
Jam i bindur se te ish gjalle hafiz Ali Korca e i famshmi Pader Meshkalla nuk do i peruleshin ketyre shushunjave..
Ti shkulim mjekrrat e faqet ketyre klerikve dallkauke..pik.
Krijoni Kontakt