Close
Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 11
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    5

Naten e marteses

Nje vajze kur u martua kishte frike se mos e kuptonte burri,qe ishte e c“virgjer dhe pyet mamin e saj si t“ia bente:"Kur te flesh me burrin fut nje kokerr kumbulle brenda,"thote mami i saj.ne megjezin tjeter pyet ema te bijen:"He e kuptoi?""Jo,"pergjigjetet bija,"por une e lash kumbullen sot ne tavoline dhe ai e hengri." "E moj te keqen mami, babi jot ka ngrene kokrren e ftoit,"thote e ema.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    20-05-2002
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    5

Peshkatari

"Peshkatari pa grep"
    Nje burre kishte shkuar per te peshkuar ne nje liqen,kishte hedhur kallembin por pa grep,nje kalimtar qe kishte kohe qe po e vrojtonte u be shume kurioz dhe shkoi ta pyeste:"Cfare po ze me kallemb pa grep?" "Ma lij njehere qe ta tregoj." I thote burri tjeter.Por kalimtari nuk pranoi,Kalimtari qe ishte shume kurioz shkoi perseri,por burri nuk e nderronte mendjen.Pas 10 oresh shkun kalimtari dhe i thote:"e mire hajde po ta le:"Pasi mbaruan pune,i thote kalimtari:"He ma trego tani:" "JA ZE PEDERASTA SI PUNA JOTE!"Thote burri me kallemb pa grep.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Nertil : 03-07-2002 mė 09:55

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    kete pune e kallamit e te grepit nuk e mora vesh.

do tiu tregoi nje histori te vertete per naten e pare te marteses per nje cift qe i njoh nga afer.

U martua martia me pjetrin. Kjo martia mbasi kishte heger dru deri sa kishte tentuar te vriste veten per dashurine e vet e te dashurine nga vellezerit e saj qe kishin vendosur edhe ta vrisnin po qe se ajo nuk ndahej.
    Dhe ajo nuk u nda sot e kesaj dite qe eshte 50 vjec, por u martua.

naten e pare nuk kishte virgjeri per pjetrin. Dhe krejt shume e shqetesuar me gjithe shkuesin(mblesin ) qe e kishte bere te mundur martesen e ciftit... gjeten nje mundesi per ta perskuqur lumturine e te paturit nusen te virgjer ky pjetri ne fjale.
    i thote shkuesja; shiko gjithe diten e diel do te gjej nje njeri qe ta mbaj pjetrin neper kembe ta lodhe e ta bej pistil ti jape edhe me pij e ta trubulloje pak, keshtu qe kur te vije ne dhome ne darke ti do ti lutesha qe ta shuaje driten gjoja se te vjen turp, dhe kur te te.... sapo te haqe ate(...) ti ēpo njeren mollez te gishtit me paramande dhe fshihe paramanden nderko shtrydhe gishtin dhe ve gjak aty ku duhet.

Martia ashtu beri, krjt si i tha udhezuesja. Pjetri mbas punimit te kollajshem te tokes por qe me siguri i eshte dukur jo i kollajte pas gjithe asaj torture qe kish kaluar gjithe diten dhe disa gotave raki, dhe kur mbaroi u ngrit, ndezi driten dhe pa nga krevati ku ishte Martia me dore mbi fytyre gjoja nga turpi dhe gjakun qe e ben te lumtur nje burre.
    ...
    sot e kesaj dite Pjetri eshte i bindur se Martia ishte e virgjer, dhe rrezik iduket pernat e virgjer.
    Edhe Martia ka martese fantastike po ka Dashuri ende me ate per te cilin hengri dru, dhe cpoj edhe gishtin per ta fshehur.
    Madje edhe u martua....
    eh...
    kur e kam degjuar kete histori per keto te dy qe per dreq edhe i njoh jam ndjere jo vetem keq, por e shikoj gjithmone Pjetrin me nje ndjenje dhimbjeje dhe meshire, ndersa Marten me vjen te mos e shoh fare.
    QE ate dite qe kam degjuar kete histori shume te vertete e kam mallkuar veten pse kam lindur femer.
    ...........
    macia me nerva;

Kete qe tregova do te doja ta lexonin ata qe shkruajne nga tema
    "martesa a eshte varri i dashurise"
    bye
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    56
    mace,
    me duket se duhet te kesh inat familjen qe nuk e la te merrte ate qe donte e jo ate gruan qe ka sakrifikuar kaq shume. mua nuk me vjen keq per pjetrin se virgjeria nuk eshte detyrim ndaj burrit, e nuk duhet pare si e tille sepse perul femrat ne ate pike sa nuk kane as te drejten e vendimit mbi trupin e tyre. secili ne jete ben zgjedhje, qofshin keto dhe te gabuara e nuk duhet te gjykojme kaq lehte te tjeret.
    histori e lezetshme...
    C:\Dos
    C:\Dos:\Run
    Run:\Dos:\Run

i/e regjistruar Maska e ChloeS
    Anėtarėsuar
    02-08-2002
    Postime
    181
    Edhe une me Salambon jam. Dhe te mos jesh me e virgjer nuk eshte noi gabim tragjik po ta maresh nga nje pikpamje tjeter.
    Po me te kap ty duke u kthyer per ne shtepi naten dhe te perdhunojne nja 3 cuna a e imagjinon dot?
    Pastaj po se bere me ate qe do me gjithe shpirte dhe sikur me burrin tat ta besh ska per te te shiju aq shume sa do te te shijoje me nji njeri qe do.
    Nejse, gjithe secili ka mendimin e vet.
    Historia ishte shune e lezetshme.
    Life is B E A U tiful :)

El-Letėrsia Maska e macia_blu
    Anėtarėsuar
    04-05-2002
    Vendndodhja
    michigan usa
    Postime
    2,492
    megjitheate , jam prap me nerva...
    jo per zgjedhjet... qe behen edhe jo rralle te gabuara.
    por....
    ja qe jam...
    tregimit tim i vjen keq per pjetrin qe e lumturon fakti virgjeri (edhe pse nuk e njeh , aq me pak nuk e di pse i jep rendesi) i vjen keq per pjetrin se martia ende shkon dashuri me ate te parin, i vjen keq...per faktin qe eshte "mashkull"
    ndersa per marten mos valle ti do qe te them hallall ia befte zoti qe e kishte koken me te bute se dashurine?
    megjitheate hallall ia befte... (perderisa kjo martesa nuk qenka ndonje detyrim per te patur vetem burrin por qe pranoka edhe burrin edhe te dashurine qe edhe ai u martua, po ama shkon dashuri te vuajtshme me marten)
    salambo, jam e ngacmuar shume nga tema mbi martesen . Qe erdha e fola gjate ketu. Historia me shume duket e dhimbshme se e lezetcme.Ndonese ne na dhimbin vetem historite me varre , me vrasje , me plumba e me gjak deri ne gju.
    Pak a shume keshtu eshte e ngateruar dashuria me moralin.
    nuk ke cfare ti besh.
    te pershendes salambo!
    "Shkolla nuk e ben njeriun me te mencur, e meson te duket i tille" (e.m)

i larguar Maska e glaukus 001
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    581

Cool

Me siguri po e myt lemza Martian tashi qe po flasin per te.
    Sa te thella jeni ju femrat, se corap na e bete mendjen me keto filozofite tuaja, po morali i tregimit te maces besoj eshte ky : Po u martove dhe kujton se e ke te virgjer , kontrolloji gishtat e dores a te kembes per plage ... virgjerie !!!
    Mqs jemi ne dhomen e humorit le te shkeputemi per pak nga serioziteti dhe komente qe te trishtojne.

Ja edhe 2 histori te shkurtra :

U martua nje cift dhe pas muajit te mjaltit shkoi ne pune dhe filloi tu mburrej shokeve se e kishte gruan te paditur fare per dashuri dhe se ai po e mesonte.
    Ja sec u tha shokeve : Ajo ishte aq e humbur sa kur po behesha gati per seks pashe se kish vene nje jastek poshte vitheve dhe jo poshte kokes !

@@@@@@@@@@@@@

Kjo histori mund edhe te jete e vertete

U martua njeri dhe ... nusja nuk po arrinte ta bindte burrin qe te benin dashuri. U mundua nusja e shkrete me lloj-lloj menyrash po burri nuk ndryshonte qendrim. Me ne fund nusja (qe donte edhe femije) iu ankua vjehrrit. Ky i fundit nje dite ndersa po bisedonte me te birin ia hodhi me tak muhabetin e te berit dashuri me nusen. I biri i cuditur i thote : Pse behet ajo pune me robt e shpise ?!?

@@@

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400
    Buzeqesh Kuqka me gojen vesh me vesh (shtese se harrova) dhe perpiqet te lepije buzet e perlyera me te verdha vezesh :-)
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga ChuChu : 08-08-2002 mė 13:43

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Postime
    56
    hahahah glaukus, po nuk besoj te jete e vertete se nuk ma merr mendja qe cunat te refuzojne. eshte si pune instikti...lol
    mace, po shume me nerva ti moj vajze, si te ishe pjetri vete.
    no hard feelings mace...edhe me kishe keqkuptuar se une nuk doja te thoja qe ajo s'i perket burrit te saj pas martese, une thjesht doja te thoja se hera e pare e saj ndoshta nuk i perket atij me te cilin martohet, dhe ky nuk eshte krim...per mendimin tim
    C:\Dos
    C:\Dos:\Run
    Run:\Dos:\Run

alvi
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga Enika
    .
    Po me te kap ty duke u kthyer per ne shtepi naten dhe te perdhunojne nja 3 cuna a e imagjinon dot?
    .
    Damn Enika, 3 perihere? LOL

Barcalete!
    U martua njoni pasi kishte 3 vjet qe kerkote nuse sse e dote te virgjer dhe te mire e naive etj. Noten e pare te marteses bien ata te flene si burre e grua. E nxjerr ky veglen dhe ja tregon nuses. I, i thote ajo, shif, bibilush.
    Nigjo ktu i thote burri, ky nuk eshte bibilush por eshte k!@r.
    Jo, jo, i thote ajo, ky eshte bibilush.
    Mos e caj koken i thote ai, se tani qe je gru e martume mund ti thuash k!@R.
    Ik ore pirdhu, i thote ajo "virgjeresha", k!@r ishte ai i mullixhiut, ky osh bibilush!

Faqja 0 prej 2 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Enada At' Nikolla feston 5-vjetorin e martesės nė Dardhė
    Nga Xhuxhumaku nė forumin Kinematografia dhe televizioni
    Pėrgjigje: 24
    Postimi i Fundit: 18-06-2009, 14:50
  2. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  3. Nderto fort folene tende. Martesa
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 24-04-2007, 14:05
  4. Sakramenti i Marteses
    Nga Seminarist nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 28-12-2002, 06:38

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •