Nese nuk exziston mundesia, duhet te gjindet disi,se te dalesh nga shtepia e prinderve,me fustan te bardhe,eshte nje ndjenje e mrekullueshme,dhe madheshtore.
Nese nuk exziston mundesia, duhet te gjindet disi,se te dalesh nga shtepia e prinderve,me fustan te bardhe,eshte nje ndjenje e mrekullueshme,dhe madheshtore.
Unë dua më shumë se
Sa mundem e e di që
Mundem më shumë se që dua.
Une do martohem se shpejti, dmth andej pas pak vapes dhe me josh shume ideja e fustanit te bardhe. Kam kerkuar ketej e andej per te gjetur nje te bukur, sepse dhe une si shume femra, deshiroj qe ajo dite te jete e vecante... ende jam ne kerkim...nuk e di nese dini ndonje site ku keni pare ndonje qe ju ka pelqyer... po e pate...thomeni...
Tingujt e heshtjes së mendimeve te pathëna
perplasen në detin e renkimit pamor,
Lotet e kuq gjurmët keqaz mbulojnë
U mpiksën tingujt, ngrirja filloi
Heshtja ime u trishtua...
Postuar më parë nga Puhiza
Puhiza te uroj qdo te mire ne jete pak me pare kam marre aq shuem fustana ne internet saq spo dij ne qfare sajte i kom marre po hyn ne www.simplydresses.com aty ka me shume fustana por provoje
Postuar më parë nga LolaPR
hm...sipas dates se mesiperme...Pulhiza besoj se po shikon per rroba bebesh tani
P.S. Ajo adresa interesante...nje pale kepuce te kuqe me take me pelqyen shume![]()
When in Doubt, Act Stupid!
Hi vajza e eres une di nje adresse me fustane shume prrallore qe se shpeji do ti gjesh dhe ne Tirane me date 1 mars tek rruga Ali Demi www.venusbridal.com me cmime shume te arsyetueshme per xhepat e shqiptareve, ia vlen ti hedhesh nje sy.
Ndryshuar për herë të fundit nga Geni77 : 01-02-2006 më 10:22
hidhini nje sy![]()
Trendy
Angel![]()
Enderra behet realitet
Angel & Trendy
![]()
Krijoni Kontakt