Mos ma thoj mua kete.....ik e thuaje ne ndonje leksion te fakultetit te drejtesise...se mbase do ta marrin ne konsiderate.....Postuar më parë nga Militik
Mos ma thoj mua kete.....ik e thuaje ne ndonje leksion te fakultetit te drejtesise...se mbase do ta marrin ne konsiderate.....Postuar më parë nga Militik
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Une per vete besoj te ajo shprehje e madhe e Ciceronit...Postuar më parë nga Militik
"Shume njerez me kalimin e viteve thjesht rriten ne moshe,por vetem disa prej tyre piqen."
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
Në çfarë moshe mbaron adoloshenca???
Varet nga Mendja e Njeriut, se ska te baj fare kur mbaron Adoleshenca, sepse ka dhe 40 vjecar qe sillin sikur te jen 18 vjec![]()
Adoloshenca mbaron atehere kur fillon e tregon pjekuri ne jeten tende.
Por mendoj qe njeriu ne vartesi te moshes duhet te sillet ashu sic eshte.
Kur eshte Kalama duhet te sillet si kalama.
Kur eshte adoloshent duhet te sillet si adoloshent
Kur eshte i rritur duhet te sillet si i rritur.
Mbaron kur ti mban pergjegjsite e tua e je i pavarur.
Ndryshe je akoma nje kalama.
Dikujt adoleshenca i mbaron bashk me jeten!!!!!!!
Rëndesia e një personi nuk vlerësohet nga hapësira që zë, por nga boshlleku që le kur nuk është më.
Vetem kur fiton pavaresine,jo vetem ate ekonomike,por edhe lirine ndaj mendimeve te te tjereve,kur ecen me kembet e tua!
Per mendimin tim adoleshenca varjone nga personi ne person,ka njerez qe vendosin te mos piqen kurre ne mendime(keta jane aventuriera),nuk duan te ken pergjegjesi,duan thjeshte te kalojne mire,pa e vrare mendjen per te ardhmen.Per mendimin tim nga momenti,qe nje person vendos te marri pergjegjesira ne jeten e tij,aty pushon se qenuri adoleshente,une per veten time kam qene 16 vjece,kur fillova t'i beja balle jetes,dhe t'a mbaja vete veten time ekonomikisht,thjeshte me pelqente ideja te isha i pavarur nga prinderit ekonomikisht,dhe jam shume i sigurte qe kjo gje me ka bere shume mire,ne te gjitha aspektet,robi meson shume gjera,kur fillon dhe punon ne moshe te vogel,pak rendesi ka se ca pune ben,mjafton qe t'i te jesh i afte te nxjerresh te ardhurat per te mbajtur veten tendeDhe po e theksoj,kjo ishte vete zgjidhja ime,se nuk eshte se kam qen ndonjehere keq ekonomikisht ne familje,perkundrazi prindrit e mi nuk donin,por une kembengula.
Kam njohur edhe njerez qe kan qen rreth te 30-ve,por ne mendime per zotin kane pas qen me keq se nje 17-vjecar,por kam njohur edhe17-vjecar qe llogjikonin si nje 30-vjecar![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Krijoni Kontakt