Jam dakort me Kolombin.
Dy ekstremet, nje njeri shume i mire apo nje njeri shume i keq, perfshin gjithmon pakicen....
Shumica e njerezve jane gjithmon dicka midis se mires dhe se keqes.
Te jeni jashtezakonisht i pasur
Te jeni i njohur ne tere boten
Te jeni jashtezakonisht joshes per seks
Te jeni me i miri/e mira ne profesionin tuaj te zgjedhur
Te jeni fizikisht personi me atraktiv
Te keni inteligjence te jashtezakonshme
Te keni vetem njerez te SHKELQYESHEM ne jeten tuaj
Jam dakort me Kolombin.
Dy ekstremet, nje njeri shume i mire apo nje njeri shume i keq, perfshin gjithmon pakicen....
Shumica e njerezve jane gjithmon dicka midis se mires dhe se keqes.
Ėh...Postuar mė parė nga PrInCiPiEl
Mu duk sikur Dikush mė thirri?
![]()
Me respekt
rtp-ja
ps. "........Te gjithe kane te drejte te mendojne..
por ka shume njerez qe i kursejne mendimet!"
Jeten kuptimplote veshtire ta permbledhesh ne nje zgjedhje te vetme. Njerez te shkelqyeshme nuk ka. Ka njerez qe shkelqejne dhe kjo eshte relative. Ne fund te fundit te gjithe kemi nevoje per njerez te tjere.
Varet si e perkufizon "shkelqyeshmerine"- bashkangjitje te opsioneve te mesiperme? Nese po, i bie qe tek vetje kerkoke nje "deshire", tek te tjeret te gjitha.Postuar mė parė nga PrInCiPiEl
c'do gje nga lista po ti kete nje person, s'do ti sjelli vec lumturi por vuajtje gjithashtu...c'do gje e mire, ka te keqijat e saj...
lumturi do me jepte te shikoja familjen time te lumtur, ose njerzit e tjere qe kan vuajtur
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga *~Rexhina~* : 08-04-2005 mė 16:08
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Meqi kam linde super inteligjent, e jashtezakonisht joshes per seks, deshiroj vetem pasunine.
Si thane edhe tjere, kurrkush nuk asht perfect, por mjafton me pase "mentor"a n'jete. Athere nqs. kena mende, tjerat jane n'dore tone.
Defend the second amendment
Kush merr nje merite qe ne rini, zakonisht humb nderimin e pleqerise dhe te pleqve dhe keshtu, per disfavorin e tij te madh, perjashtohet nga shoqeria e te pjekurve, eatyre qe japin pjekuri. Keshtu qe, pavaresisht meritave te tij te parakoheshme, mbetet akoma me gjate i papjekur, i besdisshem dhe femijeror.
Dito.
Njerezit e shkelqyeshem!....
Ne kete kohe, edhe po te ekzistonin ato, edhe po t'i hasnim ato, na duket vehtja se jemi duke enderruar, s'besojme dot qe ato jane, jane diku...!
Koha "de(mokratike)gjeneruese" i perpine ato sot!....Sa keq!.....
ZeM
Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica
Edhe une kam zgjedhur te fundit, pra te jesh e rrethuar nga njerez te shkelqyer sic eshte shprehur dhe iniciatori i temes.
Por kam dicka per te shtuar.
Edhe individi duhet te mendoje se cfare i ofron ai ketij rrethi njerezish te shkelqyer.
Ne fillim mund te hysh ne nje rreth qe te pelqen, por varet sa pranohesh qe te vazhdosh te qendrosh ne mesin e tyre.Shpesh ndodh qe te perjashtojne (indirekt,pa u kuptuar)ose veteperjashtohesh
Fjalet e pa thena nuk lendojne kurre.
Don't wait for extraordinary circumstances to do good,try to use ordinary situations
:^proton
Shume te kufizuara mundesite ne votim, kur nuk i ka, paret, famen etj. mendon se ato do ta bejne te lumtur...Por ja qe nuk eshte keshtu, njeriu ka deshira te pafund, kjo bote eshte e pamjaftueshme per te bere plotesisht te lumtur, njeriu kacafytet me dhembe e me shpirt, ngjitet deri ne maj te malit dhe pastaj e kupton qe i merret fryma...
Mbase nga ato mundesite me siper njerezit e mire do te ndikonin me teper ne lumturine time.
Pershendetje.
"The true history of mankind will be written only when Albanians participate in it's writing." -ML
Krijoni Kontakt