TRADITAT SHQIPTARE: TE DREJTA? APO TE GABUARA? Para 4 vitesh nje burre nga kukesi erdhi ne angli dhe 2 vjet me vone solli edhe gruan e tije.Vete punonte ne ndertim 12 ore ne dite kurse gruaja rrinte ne shtepi dhe kujdesej per punet e shtepise [ keshtu mendonte burri i shkrete] por ajo mbasi mbaronte punet e shtepise u takonte me nje zezak dhe bente dashuri me te.Mbas nje viti ajo ngeli shtatzene burri i saj u gezua shume dhe kur erdhi koha te lindte ai e mori dhe e dergoi ne spital, kur lindi doktoret i thane qe eshte cun dhe e moren dhe e derguan qe ta shihte mirepo cte shihte i shkreti femija ishte i zi.Vazhdoi te kundershtonte doktoret por ato i thane qe gruaja eshte 100% nena e femijes kurse per baben nuk ishin te sigurte.C'fare te bente i shkreti, pasi doli gruaja nga spitali dhe erdhi ne shtepi ai i tha: Ka ndodhur c'ka ndodhur nuk dua ta di une te dua dhe ta kam falur kete gabim po te lutem a mundesh me i thene babes te ketij femije te vije ne shtepi dhe ta marre femine e tij se une nuk mund tu dale shokeve perpara me nje femeje te zi, gruaja kujtoi se burri e fali me gjithe mend dhe e solli zezakun ne shtepi qe te merrte femine.Erdhi zezaku te dera brenda dhe burri e ftoi brenda qe te pinte nje kafe dhe ai pranoi. U nis gruaja qe te bente kafene por burri i tha ti rri ketu dhe mbaje zezakun me muhabet dhe une po shkoj te bej kafene, pasi u fut ne guzhine mori thiken the i vrau qe te tre, gruan,zezakun, dhe femijen, pasi doli jashta dhe eci 10 metra i ra te fiket nemes te rruges kur me vone erdhen policet dhe e moren ne polici. Kjo eshte nje ngjarje e vertete edhe une nuk mund qe ta vleresoj si te drejte apo te gabuar prandaj kam nevoje per ca mendime. Si mendoni ju.....?
Krijoni Kontakt