Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 8
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    gjakove
    Postime
    33

Wink i dashur psikolog

ju lutem te me ndihmoni
    jam 16 vjeqare dhe jam ne nje hall te madh.
    ndoshta ju duket rast jo i pershtatshem qe nuk i perket profesionit tuaj po nuk dita ku te drejtohem.
    jam e dashuruar ne nje djalosh te shkolles sime(nje vit me te madh).jemi njoftuar po ai nuk me flet.mua asnjehere nuk me ka pelqyer ndonje djale ashtu qe te qmendem pas tij.ai po me shikon si i qmendur dhe me leshon fjale ngacmuese.
    ju lutem me tregoni si t ia bej me te sepse jam nxenese e shkelqyeshme dhe mesimet nuk po me shkojne mire.
    pres pergjigjen tuaj ju lutem me shkruani
    vetem te lutem mos me thuani qe ta harroj por me tregoni si ta bej per vete

gjakovarja e brengosur
    trust me

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    gjakove
    Postime
    33

????????????????????

ho mo miq shkruani
    nga ju po pres
    trust me

MY PLACE Maska e Ambasadori
    Anėtarėsuar
    29-11-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    28
    gjej ustin e duhur per te bo qef dhe ai do te iki nga mendja ne te kundert nese je e dashuruar seriozisht me te futi duart nese nuk te flet dhe po te gjuajti me shpulle thuaj bravo mire ma bere dhe nuk do e duash me por mos harro ustain
    ~Let's Roll~

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    gjakove
    Postime
    33
    o faleminderit o shok po kete fjalen usti un nuk e kuptova se un nuk e njoh dialektin tuaj po sidoqoft te falenderoj qe me mdihmove tungi
    trust me

madmoiselle Maska e angeldust
    Anėtarėsuar
    08-06-2002
    Vendndodhja
    Michigan
    Postime
    1,368
    Sa per dijeni gjakovare ... jemi ketu shume moderatore te forumit ne chat me messenger qe po diskutojme kete ceshtjen tende...

Snoopdoggy qenka fiksuar keq me utain... po une po i them jo

Ti e njihke kete djale... ai nuk te flet... por te shikon si i cmendur dhe te leshon fjale ngacmuese... si ta kuptoj une kete... flisni apo s'flisni? Sido qe te jete mos e bej te kuptoje se ti e pelqen kaq shume... se i rritet mendja shume pastaj.

Keshilla ime eshte te jesh vetem vetvetja... perpiqu te jesh e qete prane tij dhe te nxjerresh ne pah anen tende me simpatike... mundesidht te rrish fol e qesh... te dukesh pak qeflije ose dicka e tille...

Tani kjo varet dhe nga tipi jot dhe i tij... por une flas vetem nga kendveshtrimi im. Nqs. kjo s'te duket ide e mire... perpiqu te gjesh cfare gjerash ke te perbashketa me kete djale... dhe t'i vesh ne dukje ne prani te tij...

P.S.: Ustai eshte zejtari ose nje njeri qe rregullon gjerat... po ketu Snoopy e ka perdorur me metafore

Tani kaq me vjen nder mend... nqs. na jep me shume detaje me vone... ku i dihet mund te te gjejme me shume zgjidhje.
    In the sweetness of friendship let there be laughter, for that's how heart finds its morning and is refreshed.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    gjakove
    Postime
    33
    me vjen mir qe mendoni per mua
    un me at djalin jam njoftuar por ne nuk flasim.ai nuk me flet po me shikon si i qmendur dhe ka blere bluze me nofken time naomi ku shkruan'i love naomi" shoku i tij me ka thene se ka ardhur ne tirane per ta gjetur
    un jam bere e qmendur po me intereson si ti a bej qe ta bej qe ai te me flase
    e di se po i pelqej po pse ai nuk pe flet asnjehere po veq me shikon dhe nuk mi ndan syte
    trust me

i/e regjistruar Maska e Iliri88
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    272
    E verteta eshte se femrat shpesh nuk kuptojne qe nje pjese e mire e meshkujve jane shume te turpshem. Sado qe hidhen lart ne mesin e shokeve te tyre si trima etj., atyre u kycet goja kur vjen puna per te folur me femrat. Nuk jam psikolog por kam studiuar disa here ne klasat e psikologjise ne shkolle dhe del qe turpshmeria eshte nje gje shume e zakonshme. Per mashkullin e te gjitha llojeve, pranimi i tij nga femra eshte nje gje shume serioze. Frika e mospranimit e ben ate djalin qe te mos flase me ty sepse ne mendjen e tij eshte me mire te kete shpresa qe ti do ta pranosh ate ne te ardhtmen (nese ai te dashuron edhe ty) sesa te prishin punet me nje fjale te gabuar ne te tanishmen.

Kur jetoja ne Shqiperi, ne shkollen 8-vjecare edhe une kisha rene ne dashuri me nje vajze por nuk i flisja dot. E shikoja (jo si i c'mendur por nuk flisja dot. Pak nga shkaku i frikes se ndoshta do me kerciste huri nga ndonje pjestar i familjes se saj (jetonim ne malesi), por shume nga frika se do te dukesha si nje idiot nga nervozia nuk flisja dot dhe keshtu kaloi e tere koha. Tani une ne USA dhe ajo nuk e di.

Gjerat ndryshuan ne USA se ketu femrat jane me agresive dhe shikimit i pergjigen me nje buzeqeshje dhe me nje "hello." Pra hapja e dialogut nga femrat ishte shume i zakonshem. Me kalimin e kohes me eshte zhdukur turpshmeria qe kisha.

Mendoj qe ti te hapesh nje dialog. Nje dialog shume te thjeshte edhe ne qofte se ky dialog eshte vetem per shkollen apo edhe per kohen jashte. Pak rendesi ka se c'fare dialogu fillon por vetem fillo nje dialog sikur te ishe duke folur me nje person te zakonshem per gjera normale. Pa hapjen e dialogut (thyerjen e akullit sic e quajne ne USA) c'do gje do te mbetet e ngrire dhe nese nje kohe teper e gjate kalon pa folur, atehere gjerat vetem mund te keqesohen.

I

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-05-2003
    Vendndodhja
    gjakove
    Postime
    33
    flm shum per pergjigjen tuaj
    do te mundohem te gjej nje zgjidhje
    trust me

Tema tė Ngjashme

1. Sėmundja e dashurisė
    Nga ~Geri~ nė forumin Nė kėrkim tė romancės
    Pėrgjigje: 2
    Postimi i Fundit: 08-02-2011, 21:54
  2. Piramida e dashurisė
    Nga titi-a nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 28-12-2008, 09:26
  3. Ceshtja e lirise Ndertrinitare
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 11-07-2006, 11:51
  4. Koncepti i Dashurisė Kristiane
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 14-08-2005, 19:05
  5. nE sHKOLLEN e dASHURISE
    Nga Acid_Burn nė forumin Letėrsia shqiptare
    Pėrgjigje: 27
    Postimi i Fundit: 07-06-2002, 08:13

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •