Kush e mohoi shoku Agim qe kafshet nuk kane shpirt.Perkundrazi nuk kemi nevoje te te sjellim argumente fare qe kafshet nuk kane shpirt dhe nuk do te ringjallen pasi ne jemi ne nje mendje me ty qe kafshet kane shpirt dhe qe do ringjallen.Dhe kjo eshte ne perputhje me Kuranin dhe besimin islam.Madje po te ishte kurani perralla do ishte edhe fjal jote perralle pasi ju keni te njejtin mendim me te.Porse kete rradhe ke pasur te drejte ashtu sic ka pasur kurani te drejte.Porse ceshtja shoku kafka nuk qendron ketu.Puna eshte se me cfare argumenti fiziko-filozofik argumentoheni qe kafshet pasi te ringjadhen do te denohen me zjarr dhe do te shperblehen me parajse!!!!!!!!??????? Nuk e di porse dua te ma shtjelloni kete teorine tuaj te re dhe se ku bazoheni ne pohimin e saj.Atehere kafka e keni ju rradhen te sillni argumentet e tuaja.
Kurse per ate aludimin aty siper do te te thoja vetem ca fjale.Ju Agim kur ju shkruajtem gjate e gjere (edhe pse nuk ishte me shume se nje faqe) ashtu sic ju shkruajti Klevisi u justifikuat qe nuk keni pasur rastin te kuptoni asgje per shkak te tipit tuaj nevrasenik.Dhe kur ju shkruajme shkurt as qe i bini ne te fare madje as qe i afroheni rreth e rrotull.Tani cfare faji kam une qe ti nuk kupton as gjat as shkurt. ose vizitohu prej nervrave ose tregouni me i duruar sidomos me shkrimet e shkurtra.Kjo sepse shkrimet e shkurta jane me spec dhe duan pak kohe qe te kapen apo te shtjellohen.Dhe mbi te gjitha duan pak durim te cilen ju vete jeni prononcuar qe nuk e keni dhe do pak shkathtesi te cilen u munduat ta shfrytezonit ketu por ju doli huq derisa ju shpetoi Henri.Ama qe fjala ime ishte brenda temes kete do ta shikosh me vone prandaj mos u be i padurueshem dhe mos u rrembe e te dalesh ne konkluzione te gabuara qe fjala ishte jashte temes. Agim Kafka budallait te gjithe dhe cdo gje i duket injorance edhe pse nuk eshte ashtu.Prandaj mua nuk me ben pershtypje fare qe ti te me quash injorant pasi mendimin budallait nuk ja merr askush dhe realiteti nuk eshte me budallain. Madje sot jam i gezuar per nje gje pasi prej shume kohesh kerkoja ta vertetoja kete rregull qe budallait te gjithe i duken injorante dhe ja ku e vertetova.Shume faleminderit per ndihmen tuaj.
Pres prej teje te vazhdoni temen ne menyre qe te arrijme ne nje konkluzion te perbashket.Dhe te rrime trejte dhe te mos flasim shtrember.
Krijoni Kontakt