Wattteeerrrrrr! (cough cough)
-----------------------------
"I did what I did because I believe my search is over!" - Morpheus, The Matrix
Wattteeerrrrrr! (cough cough)
-----------------------------
"I did what I did because I believe my search is over!" - Morpheus, The Matrix
right rightnice beb
to err is human , to forgive devine
Peshendetej, bebi une i kam syte jeshile, nuk te haj mesush vetem ata qe i kan te bardha thone... po deri tani ti na ke recu neve nga karikja (megjithese kjo karikja ime eshte me tre konmb nuk kom me kater, se nuk kam para bile edhe kete e kam bler tek yard sale .35C edhe ulena me radh ne familje, por sikurish kur vjen mysafiri ai ulet e mbajme qe mos te bjere, edhe sua kam tregoje mysafirve foton tende se pastaj nuk ka burre none qe i ban ata pa ra nga karikja) e jo ne ty, nese po e pate ti problem se i kam syte jeshil e te ha mesush une po i mbyll, vetem bebin ta kemi mire.....
me shume respekt
eda
P.B bebi je tironce ti prandaj je kaq e ombel e kaq e mira se e kena ne gjak ne trioncit e kemi me tapi bukurin e embelsin, s'kemi cbejme keshtu na ra fati... o me fat e jo me inat, kur u nda kaq na rra....
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eda H : 09-06-2002 mė 00:18
Tironce ti?! ... paske edhe 3 kembe..... Por cuditem me faktin qe nuk flet si tironcit
![]()
Loving someone is giving that someone the power to hurt you !!!
Pershendetje. goce une kur shoh foton tate mire qe jam gjalle e marr fryme ti do edhe me fol...![]()
ti thua cohu o vdekur e na kerce ndoje valle...
![]()
une nga TR do me thon Tirona e jo ai lafi tjerer eh eh na kupton TR per trionen shkurteune jam brenda nga tirona nga lagja me e bukur bile ajo e 21-dhjetorit e kam pas shtepin ne katin e 5 tek kater kaci....
![]()
![]()
pranja kur shkova ne Tirone une e pash qe kishte ndryshuar tirona... e te gjithe me thonin ka dryshuar nga pallatet e bukura, por mu mu duk si e shemtuar e tirshtuar tirona.. e s'kishte faje kishte humbur shpirta e zemera si puna jote....![]()
![]()
i ka ra bukuria tirones si i kan ikur lulet qe celnin edhe nje janar...![]()
me shume respekt
eda
P.S mos ke nje vella qe ta quajn Rildo ty mi lule(bebi) shpriti, zemra..... e vazhdon lista nuk ka te mbaruar lum si ti
lista ime fillon e mbaron vetem me emrin tim....![]()
au plasen xhelozirat kendej .bebi ti je si shpirt mi zemra ske nevoje per kallauze...
Pershendetje. bebi ne nuk kemi xhelozi aspak perkudrazi te kemi zili, e qef... mos digjo se cfare thote bota se na ka haset....
shoqet le te pelcasin deri sa une te du..
tu ste gjendet shoqja vetem ne kopshtin tim..
te gjitha shoqet te kan inat se ti je e bukur..
me shume respekt
eda
ahahahahahhahahaa si ben mi goce si kalama hajde hajdeee pse e paskam zili bebin e ?? ajo eshte simpatike dhe mbi te gjitha e mire duhet te jete ne shpirt po bukuria shkon e vjen hahahahahhaa
aman juve te dy si loli me colinhihihihi EDA ... ku tek 21-shi mi goc se mos njifemi
.... Pro- ( pertoj te shkruaj komplet nick hihi) thnx
![]()
Loving someone is giving that someone the power to hurt you !!!
hey babi-madh
c'kemi dreq, je pak e bukur ! haha
na bej ndo nje ze ktej
holla !
!!! After the party is the After-party-ing !!!
U know what i mean? :^garip
Krijoni Kontakt