Close
Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 112

Tema: BeBuShJa

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje. bebi po na bo dermon mi goce, na fol me goj se bon shume sevap bon sevap te modh(hape biblen e lexoje po deshe....
    u pa puna si o bo ku formu tani duhet me pat ilacet e zemres afer se nuk i dihet.... e do tju thoja me me kujdes per ne me zemer dobet te dobet...
    kush mi qan hallet e mia
    ti qahem maleve malet largohen
    tu qahem fushave fushat zbukuronhen
    tu qahme cupave(bebit) ato martohen......
    bebo po degjove lajmet tek CNN sot e po tha ca person vdiq nga zemera dije se jemi ne ketej.....
    me shume respekt
    eda
    P.S figo mos na qite te palart ne shesh mo....

E gjifa Maska e Henri
    Anėtarėsuar
    14-04-2002
    Vendndodhja
    Kanada
    Postime
    1,086
    Tani, hahahaaa, i modh fare plako

Bebkė me virankė, po tynė me tynė te kam ēupkė si shpirt fare, te plasur mbi gur e te pjekur nga dielli

i/e regjistruar Maska e BeBiVoGeL
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Postime
    41
    Jerinaaa yli e mi po per inat te mayemit e bera une pse si kujtove ti .... EDA ... pse nuk e qit na i foton tate mi goc se na cudite ... edhe qetesohu mi goc .... mos na vdis ... apo mos ishte ai vllai jot qe m'paska pa foton hihihihi j/k
    Tani .. nese di anglisht perktheje kete ... " I dont swing that way " ( shkon me teper ne anglisht )
    Henri te pershendes
    Loving someone is giving that someone the power to hurt you !!!

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    pershendetje. do me me pa mu shko te shtunen tek VH1 e shiko emisjonin BEHIND THE MUSIC do te jap nje show per nja 2 ore reth jetes time si SUPUERSTARE jo vetem e imja pe edhe kolegeve te mi gjithashtu si Britny,Backstreet Boys, 98, Pink,Madonna etc etc ose ne qoftes nuk te pritet deri te shtunen e nuk te ve faje per kete shko tek ajo revista e Top Models e jam tek faqja 72 e kur te jesh aty ajo me bukura jam une me kupton mos u utoh
    une nuk e ve foton time se pastaj fillojen e shesin pa lejn time me kupto IT"S against the law.....
    me shume respekt
    eda
    P.S bebo mos u merzit se do ta ndaj vellai sa me shpejt....
    edhe nuk na the mi goce nga te kemi ( e mos thuaj shqipetare se e more vesh e dim, gjithashtu mos e bej te ditur qe je goce se edhe ate e dim gjithashtu... :

i/e regjistruar Maska e BeBiVoGeL
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Postime
    41
    EDA.... tani po te kaptoj pse nuk e nis ti ... qeke Celebrity mi.... po mos qit foton tate qit ate te vellait atehere une nuk para hutohem me foto femrash jam TIRONCE ... edhe ne fillim kujtova se kishe pyetur Mayemin ... hihihi
    Loving someone is giving that someone the power to hurt you !!!

Postuar mė parė nga Jerina
    BeBuseeee, xemluseeee ele tu ke ajv mi ti? Te pershendes yllo dhe per inat te majemyt vetem kete foto te nxjerresh
    O Jerina po ty cka te djeg moj cuce? Mos ke gje ne patronazh Bebin ti? Atehere na fal teta edukatore!!! Oj kjo...na nxjerr dhe inate ketu tani
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

Postuar mė parė nga BeBiVoGeL
    EDA.... tani po te kaptoj pse nuk e nis ti ... qeke Celebrity mi.... po mos qit foton tate qit ate te vellait atehere une nuk para hutohem me foto femrash jam TIRONCE ... edhe ne fillim kujtova se kishe pyetur Mayemin ... hihihi
    Beb duhet ta pyesesh ti Ede(i)n nga eshte edhe pse ketu ne forum "shkruan shqip"(kush e di cfare flet atje ne Manhatan) ...pastaj nje keshille...insisto dhe pak per foton e vellait se me ne fund do ta njohim dhe ne...Ede(i)n dmth
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga helios : 07-06-2002 mė 06:36
    U let him hold a gun 2 ur head during sex?I thought u were a feminist
    Usually he takes the clip out

i/e regjistruar Maska e Gurax
    Anėtarėsuar
    07-06-2002
    Vendndodhja
    Bunker
    Postime
    8

Cool

Well well well... hikin te rriturit nga shtepia dhe lagja mblidhet per party.. hmmmm!

----------------------
    "Love and her drew a circle that had me all within!"

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    477
    Peshendetje. bebi me duket se e ke bo si ajo parcaleta nexensi me mesuesin "me shiko kembet e me qej se kush jam" e dhe ti ke ven foton e kaq tjerat... nuk e di a di kete parsaleten nese, po te jete si ajo deri tani une di qe ti je nga shqiperia, je femer, je e re, ke sy, vesh unde e buze, jo kemnb e duar ska gjo foto, etc etc pra je normal oh po se harova je nga philly lum philly per refugjatet qe i shkojne....
    mire jo keq deri tani kam perparuar ndo pak me korigjo po te kem ndonje gje kabim...
    me shume respekt
    eda
    P.S
    edhe ne fillim kujtova se kishe pyetur Mayemin ... hihihi
    qyqa tallesh ti mi a bo vete ku me hy mu njeri tjeter ne sy mu mi, per vec teje ku me po gjo sheqeri kur kom mjaltin perpara...
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Eda H : 07-06-2002 mė 20:40

Perjashtuar Maska e Prototype
    Anėtarėsuar
    10-05-2002
    Postime
    1,450
    e e e mire qenka bebi ..biles qenka aq e mire se e pelqekan edhe gocat
    urime bebi .

Faqja 4 prej 12 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ervin Lati nga Ulqini vret babain e vet
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 07:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •