Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 112

Tema: BeBuShJa

Shqipetare e krenare Maska e Eda H
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Pershendetje. sa e pash foton tende dhe tek ai website tjeter i shqipetareve albforumi.com. pse nuk na tregon edhe ne te tjerve neve mi... baje sekret mbaj po se ke mire... shoqenia ta fut shoqenia ta nxjerr
    ia ka lofsh mire andej na kishe postuar na 1099 postime ketej sdihesh fare ri si pul a si thengji i mbuluar.. por vetem nje gje nuk kishte ndryshim lule ketu lule atje..
    me respeti edi nga TR

i/e regjistruar Maska e BeBiVoGeL
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Postime
    41
    Edi ... Eda im confused ... nuk e dija isha aq e rendesishme te kerkoje per mua edhe tek forumet e tjera ... Plus se sa shkruaj une atje ... u be gati 1 vit e ca me to ... ( dey are my friends ) ... see ya
    Loving someone is giving that someone the power to hurt you !!!

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Fizikisht ne Massachussetts, me shpirt e zemer e mendje ne Shqiperi. A-MER-IK. kjo eshte amerika e perkthyer ne shqip
    Postime
    477
    Shprito, nuk po kerkoja per ty une te pash rastesisht kur po kerkoja lopen qe me kishte humbur po nese nuk ka shume rendesi edhe rastesia me solli diku aty afer te pash ty edhe ate Dreg-djal qe ka hapur temen ketu e ca te tjere... po nuk eshte puna tek njelekshi puna eshte tek sjellja si nuk na tregove edhe ne te tjerve per ate forumin tjeter po ta marrim vesh nga bota.... ia kalofsh mire e mos ia bej shume qefin vetes jo
    me respekt
    edi

SOP tek #shqiperia Maska e BelgiumBoy
    Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Belgjik
    Postime
    22
    PErdhendetje

Si e ke nick ne Aop list ti lale?

Me respekt
    Belgium^BOY
    Services Administrator

Lider I Grupit #DHOMAT

ANETAR I NDERUAR Maska e CUN-DETROITI
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Postime
    18

Po te drejtohem bebi se emrin nuk ta di . If u love someone and someone loves u don't give him any power to hurt u. Anyway i like ur pic U cute I hope when u find that "someone " he doesn;t hurt u se pasaj do e mallkoj zoti ....... that one that hurts u

Tė vėshtira jan ditet, kur syri tė loton, sidomos kur se ke afer at qė e don!!!!!!

Moderatore Maska e Shanon
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    milano
    Postime
    386
    Belgiym pse ke noj mendje ti per te :P lol sikur do martoheshim bashke ne:PP

i/e regjistruar Maska e BeBiVoGeL
    Anėtarėsuar
    31-05-2002
    Postime
    41
    Edaaaaaaaaaa po te therras ty te pares .... prape mendjen tek forumi tjeter e ke .... nese ke ndonje problem thuaje mos dil anash e anash ... plus cka te beje te postuarit e mi ketu edhe atje ... .... Belgium boy une jam BeBiVoGeL clear?!....
    Cuniiii have u ever fallen in love dear? do that edhe flasim pastaj .... Pacim .... PS : pershendetje Shanon

Anėtarėsuar
    22-04-2002
    Vendndodhja
    Postime
    477
    pershendetje, ti je ajo qe po therisje cbo mi se na zgjove pulat nga gjumi eshte turp edhe nga lagja kur te sheh alamet goce qe kerthet me visha ne vesh... me bohet zemra mal kur ma theret ti emrin megjithese theret.... me ben me krah... si tha them une pa te lenduar ky komshiu im nuk e ka te gjat.... e ti je shkaku
    edi

ANETAR I NDERUAR Maska e CUN-DETROITI
    Anėtarėsuar
    19-06-2002
    Postime
    18
    bebi vash moj avash se na bere qe vetem ti ke ren ne dashuri ate mos ma trego mua shko bie ne dashuri.Ate ndjen e kam provuar por sishte na nje dhimbje si e tregon ti ,mbase per ju gocat eshte ndryshe

I Love Tilonce Maska e AlbRoma
    Anėtarėsuar
    06-05-2002
    Vendndodhja
    Lezhė
    Postime
    95

Po une ku paskam qene ....

goxha mire goca e xhaxhit !
    Shpresa vdes e fundit!

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Ervin Lati nga Ulqini vret babain e vet
    Nga Kosovari_78_Ca nė forumin Aktualitete shoqėrore
    Pėrgjigje: 26
    Postimi i Fundit: 23-02-2007, 07:55

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •