Close
Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 22 prej 22
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    14-11-2007
    Vendndodhja
    ne kabul tu bo plazh
    Postime
    784
    Citim Postuar më parë nga lagata Lexo Postimin
    Juniku, feja qe i jep prindi foshnjes, nuk eshte e domostoshme te jete e pergjithmoncme.
    Une jame e lindur pa fe, por ne moshen 11 u paksova ne Greqi, me emrin qe zgjodha vete. Jame ndjere gjat gjithekohes me mire qe isha orthodokse se sa ateiste e pa fe. Ne pergjethsi nje paksim ne Greqi eshte edhe shume i duhur ne qoftese ke si shkak te qendrosh aty.
    Jam sot 25 nuk jetoj me ne Greqi, e kam mundesin cdo moment te ndryshoj fen time, vajzen time ekam paksuar katolike, dhe i di shume mire qe kur te jete 18 vjec e ka mundesin te behet budiste po deshi, mendo vetem qe ne vendin qe jeton ti, s´ka mundesin as te varroset njeriu qe eshte i pa paksuar.
    Prandaj do te thoja mendo edhe anet positive, por edhe ato negative. Se si perfundimisht feja eshte nje kulture familjare, qe po nuk ta dhan prindrit e tu, s´ta jep dot asnje lloj paksimi.
    PO PSE PAGEZOVE ORTODOKSE VAJZEN,APO STE LEVERDISTE.TURP QE MOHOVE FEN SE TI SKE LINDUR ATEISTE,NE SHQIPERI JE OSE MYSLIMANE,OSE KATOLIKE OSE ORTODOKSE.PRA SKE LINDUR ATEISTE TI THJESHT KE NDERRUAR FEN DHE KU ESHT MEKAT ASHTU SIC ESHT MEKAT TI JAPESH FE TJETER FEMIJES.

beby Maska e jesu
    Anëtarësuar
    08-10-2006
    Vendndodhja
    Reklamat nuk lejohen pa lejen e admin
    Postime
    354
    Citim Postuar më parë nga lagata Lexo Postimin
    Juniku, feja qe i jep prindi foshnjes, nuk eshte e domostoshme te jete e pergjithmoncme.
    Une jame e lindur pa fe, por ne moshen 11 u paksova ne Greqi, me emrin qe zgjodha vete. Jame ndjere gjat gjithekohes me mire qe isha orthodokse se sa ateiste e pa fe. Ne pergjethsi nje paksim ne Greqi eshte edhe shume i duhur ne qoftese ke si shkak te qendrosh aty.
    Jam sot 25 nuk jetoj me ne Greqi, e kam mundesin cdo moment te ndryshoj fen time, vajzen time ekam paksuar katolike, dhe i di shume mire qe kur te jete 18 vjec e ka mundesin te behet budiste po deshi, mendo vetem qe ne vendin qe jeton ti, s´ka mundesin as te varroset njeriu qe eshte i pa paksuar.
    Prandaj do te thoja mendo edhe anet positive, por edhe ato negative. Se si perfundimisht feja eshte nje kulture familjare, qe po nuk ta dhan prindrit e tu, s´ta jep dot asnje lloj paksimi.
    Kam qeshur me postimin tuaj

Pa me thgoni ne cderejtime keni patur lehtesira se keni ndryshuar emrin apo se jeni pakezuar?

Dhe une jetoj ne Greqi kemi nje diference moshe shume te vogel.As nuk jam pagezuar as emrin tim nuk kam ndryshuar dhe as kam hasur probleme dhe veshtiresi nga kjo ane. Perkundrazi ndjehem krenare.
    Keni shkruar me larte feja eshte kulture...gabim feja eshte politike qe secili prej nesh zgjedhe te ndjeke. Une personalisht nuk kam zgjedhur asnjeren nga keto ''politika'' kam zgjedhur vete Zotin persa i perket besimit.

Ndersa per hapsin e tems do i uroja jete te gjate vajzave dhe ti gezojne emrat e tyre, te jeni te sigurt se do ndihen mese krenare per emrat e tyre dhe per prinderit e tyre qe nuk humben traditat kudo qe jeta i detyroi ti coje. Mjafton te vazhdoni ti ushqni frymen e shqiptarise dhe do shikoni sa krenare do jene per vetveten dhe per ju vete.

Respekte Jesu!
    Ndryshuar për herë të fundit nga jesu : 05-01-2008 më 09:49
    Jeta eshte e bukur mjafton te dish ta jetosh!

Fuqia ekziston brenda teje!!!

Faqja 3 prej 3 FillimFillim 123

Tema të Ngjashme

1. Festa e Theofanisë së Zotit - Uji i Bekuar - 6 janar
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 56
    Postimi i Fundit: 15-01-2023, 00:34
  2. Sakramentet ne Kishen katolike
    Nga toni77_toni në forumin Komuniteti katolik
    Përgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 29-03-2009, 12:42
  3. ADHURIMI - Kapitulli II: Misteret e Shenjta
    Nga Albo në forumin Komuniteti orthodhoks
    Përgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 16-03-2005, 04:59
  4. BESIMI , SHKRIMI dhe TRADITA.
    Nga deshmuesi në forumin Komuniteti protestant
    Përgjigje: 32
    Postimi i Fundit: 09-07-2002, 00:42
  5. Pagëzimi dhe martesat Shqiptare
    Nga Redi në forumin Folklori shqiptar
    Përgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 27-05-2002, 15:54

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •