Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 115
    ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Talking

hahahahahahahah aman mi shpirto po armandon e kam shok te mire kshq per faqe forumi vetem te foliii ska problem vetem mos te pyesi per gje tjeter....hiihihihihihih..muahhhhhhhhh
    o Rildo... per basketball lali mbase ma mer....por me le shooting guard edhe e shikojme.....neve ne vend te pare kemi qene per 2vitet athere i nderrojne lojtaret pasi ju jepet mundesija edhe moshave te tjera...:-)
    por bunny ka mare vend te dyte vetem ne nje konkurs kercimi..:-( ka qene per cdo lloj muzike ne Bote....per 3ore pa u ulur fare.. edhe une mora te 2-tin, te parin ma mori 1zezake jo per gje..por duke kercyar Reggea me dike qe e ka ne gjekk eshte e veshtire ta fitoshe..lol...
    kurse per tennis well BRING IT ON...lol...
    kurse per camping pse mo ca kaaa???ato atje paskan qene nen -moshe lali....he se do jen rritur tani...po neve ka vite te tera qe i njohim keta qe ikim nuk kapim cdo njeri ne rruge oseeeeee forumm....lol...
    por po na ra rruga andeja do te marim ehde ty..ku jeto ti???lol
    lalai per kengen bunnucka nuk e di se ksuh eshte Elita 5 se ka viteeeeeeeee....qe nuk degjon kenge sqipe...
    vetem kur ikim ne ndonje koncert....si andej nga londra edhe kalojme mire por vetem me ato kjenget te shqiperise te mesme..se ato i kam qeif..
    ikaa tani muahhhhhhh av fun
    l8z alligators..
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    ehhh per tennis bring it on kur te duash ti rrushe edhe aty do ta kick assin...lol

Une jetoj ne londer po ju kur te ikni me thuaj mua ja ku eke e-mailin amarildo_1985@hotmail.com edhe flasim msn

shif dreqi shif vend te dyt per kercim ahahh po pse raggea zgjodhe ti te kercesh pse nuk ja fute ndonje valle me cifteli..lol edhe mesiguri do kishe fituar vendin e par.....

flasim msn laters....
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    hahaha o bunny po kerceke mire ti yllo ,po mua sma ha mendja te ma fusesh ne kercim hahaa aaty slejoj njeri se jam mambo fare une yllo,ne gjera te tjera mund te jesh e para psh ne sex upsssssssssssssss sorry me iku goja sorry,hahaha lool kurse ne kercim hahaha ta hedh genti ty qe zot o zot ahahahha te kam xhan e di qe je shume e mire yllo muahhhhhhh ,hej se na u bo xheloz ky djali siper dhe armando hahahahhaa ,nga despo nje puthje muahhhhhh bye,hej mando brov si ja kalove sot aty te veni hahaha na e fute na le vetem ahahahhahaaa hajde se flasim grupo
    K.F.B

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Angry

hahahaha rrofsh raldo...lol.. po kesaj vere lali jemi neper spain...ngaqe te githe jane 18+ kshq no probs o anything like that.
    o despoooo un ty ta mari ne dance floor 100000%%%%%%%%...une kur dola ne vend te dyte me 4zezake 3angleze edhe 2spanjolle ti me thua muaaaa ma mer tiiiii..ahhahahaha jemi me elastike neve gocat lali....ja kur te dalesh kete weekend provoje te rrishe ne dance floor per 3ore te tera pa u ulur fare.. vetem 5mis pushim sa per uje ose nej spirit... edhe shikoje qe e arrin dot...as trust me it ain easy...por duhet te gjeshe nje partner qe eshte i shkathet si puna jote...une ka qe 10vjece lali qe jam ne grup kercimi,kshq sa ma dredh ti njehere une e bej 5.lol..
    kurse per mambo/salsa etj etj bring it on.lol..keto nuk behen xheloza jo se jane cuna te mire.. rrush fareee me i mire njeri se tjeteri.
    o Raldo po Reggea lali i love ittt.... e ke degjaur'we lovin it lovin it lovin it,lovin it like that,easy it easy it wicket';-)po deshe te mesoj te kerceshe edhe tiii...nga ketu te jap desa keshilla qe te praktikoshe..:-)
    apo jo Nikoooo......
    muahhhh rursha jeni fareee behuni cuna te mireee okkkk a im wathing u lotttt....:-)
    sleep well

Sindi Maska e ac/dc
    Anėtarėsuar
    30-04-2003
    Vendndodhja
    Durres ** Beach **
    Postime
    255
    hahhahahaa o bunny kur te duash lal mundet ta bejme prove bashke njehere .... kercimin e kisha fjalen mos me keqkupto haha jo 3 orre por une rezistoj 5 ore lale ..ne kercim gjithmone e kam fjalen se ne pune te tjera sja them fare une e di vete ti hahaha pyet london girl se cfare i kam punu por e hoqa qafe me se fundi hahhahahha ,,,,,,,,,,,,,,,,,,hajde puthje ne faqe ose ne qafe ku ta duash ti ne fund te fundit hahahhahhaa bye yllo
    K.F.B

Authentic Maska e DeuS
    Anėtarėsuar
    08-06-2003
    Postime
    2,319
    PERSHENDETJE !

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Wink

sureeeeeeeeeeeeee i will tell u when im coming down 2 west-end 1night and u an come and meet us there...and we will seeeeeeeeeeeeeeee how much power and strenght u have dear..lol...u r being a cheeky boyy u know that...por me hajde burrelas punaaa.... just after 1 thing...right????hahahahahaha
    muahhhh rrush je po he shok per qeif te kam...kurse per ca i ke bere london_girl lali une zdi gje po deshi ajo te hapi gojen... im sure we r all happy 2 read her...ose ty???
    muahhhh pucii te gjitheeee...

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    bunny kur do ikesh en spanje ti? Apo ja zhyt ndonjeher kot keshtu per te shit mend..:P

Ac/Dc nuk behem xheloz une plako vazhdo me puthjet,
    se puthja te relaxon.
    te sjell relax eshte e lire pa asnje tax.....

laters bunny
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

Crazy-Albanian Maska e Tony Montana
    Anėtarėsuar
    25-06-2002
    Vendndodhja
    Londer,UK
    Postime
    397
    plasen msn-te ketej
    hahahahhahahaha
    "MAKE WAY FOR THE BAD GUY"

i/e regjistruar Maska e Miss*Naughty*TR
    Anėtarėsuar
    29-05-2003
    Vendndodhja
    Londer
    Postime
    50
    Pershendetje Armando

Nice pics lal...........alamet djali je...........vej nje hudher se te morren gocat n'sysh....hehe!

p.s. put more pics.......plz?!

talk to u soon xhemla........muaah

love Bruna xxx

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Profil biznesmeni ...
    Nga BlueBaron nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2010, 22:22
  2. Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 12:27
  3. Zyra pėr Mbrojtjen e Qytetarėve: Armando Duka nė konflikt interesi
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 22:33
  4. 8 Qershor: I Lumi Armando prej Ziertkzee
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-06-2006, 17:55
  5. ShKoDRaNi
    Nga Armando18 nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-09-2003, 05:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •