hahahahahahahah ooppssssss tenkju tenkjuu....![]()
flm edhe per pergj now u r in my good books..:-)
kenga teper nice lali po mua me dukesh si nga shkodra ti???are u sure u r nga elbasani??ihhiihihih...thjeshte jam cik fare confused lali... (mbase ka qene edhe kenga e tille...nej Bujar Qamili aman)lol
shume mrie lali po pseeee edhe juve nga southend??????ahahhahahaha obobobo kur te perplasemi se edhe neve andeja ikim po neve behemi shumeee 30 lali edhe ikim camping nga BlackPool and i marim ato vendet me rralle...deri sa te dalim ne France (marim ca duhet mare andej edhe vijme kendej prap)
ket beme veres qe kaloj.. por kesaj vere mbase e kalojme kufirin faree... nga Ibiza,se te gjithe behen 18 kshq nuk do kene prob;-)
she dreqi basketball eee???i used 2 paly 4 my school per 2vjet,athere e lashe..i used to be the shooting guard...i loved it!po tani merem me tennis meqe eshte edhe sezoni i tij:-)
o despo per matajen jane si dita me natenn kudo i shii....bobobobobobo ta bijne ne maje te hundess....j/k rrushoo
kurse per shkodrane eeeeeeeee vetem une njohhh hm...cummmm lere per te tjeret me shume se une.
muahhh pucii te gjitheeeeee![]()
Krijoni Kontakt