Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 115
    ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935
    ahahhahaha u r soo cheeky...........hiihhiihih
    boo ca me kujtooo well this is life in school lali..
    ta mezisin jeten.. qe nga notat qe i duan te mira .por ja edhe pak do marim pushimet mos u merzit ti lali...
    of coz une te shtoj jetennn.... i was send down to love all of u..and 2 make u lot happy and i can see,that im doing that.;-)
    so my aims r been achieved...
    une kam dashuri per cdo qenje njerezore lali.... pasi cdo njeri ne kete bote ka nevoje per pak...apo jo?
    flm per kissin lali edhe une nje te madheee cuuuummmmmmmm
    muahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
    so what r u doing this summer than????
    anywhere niceeee.... o anywhere fun???and who u going with?
    How can she fall, if there is no one there to catch her

Krenar Qe Jam ShKoDrAn Maska e Armando18
    Anėtarėsuar
    13-12-2002
    Vendndodhja
    East London
    Postime
    94
    WWOWOWOWOW PLASI DASHURIA KETU
    Hey Bunny Po Ku Je Mi Motra Se Na Mori Madhi Mi Aman Ke Humb Fare Keta Kohet E Fundit.
    Mos Te Ishe Ti Ne Kete Tem Nuk Do Vinin Gjith Keto Njere... Nga Qe Je Shum Sweet Vin Te Gjith Ketu
    Niko Kujdes Mer Se Po E Mbyet Fare Bunnyn Me Gjith Keto Kissis. Ruaj Ca Per Te Dashuren. Se Pastaj Do Te Thot E Dashura Where Is You POWER
    Mira_UK Flm Per Pershendetjen.
    chelsea-fc Po Ku Je Mar BURRELS Se Ke Humb Fare Edhe Ti Hajde Ndonje Dit Andej Nga Puna Hajde Qenke Zen Edhe Me Zuzakun eeeee Ec Aty. Do Me Then E Ke Rraf eeeeeeee. Pse Sme Cove Mua Nje Zile Mar. E Kishim Rraf Bashk E Kishim Ber Me Te Zi Qe Ka Qen. Any Way Brother Take Care.

FLM SHUM TE GJITH. Dhe Ne Vecanti Bunnyn Sepse E Kam Shoqe Shum Te Mir. Apo Jo Bunny
    PROUD TO BE SHKODRAN

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    Ecc asty shkodra perpara bobob Gangster i madh kto kohet e fundit " Pse Sme Cove Mua Nje Zile Mar. E Kishim Rraf Bashk"

Emo armanod edhe ti sa ja qan hallin kesaj bunny nuk e mbyta mo jo mos ja qaj hallin kaq shummpo shiko ate LEDEn Ti...mos shiko bunnyn..lol

hajd se flasim
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Talking

ihhiihihihihihi mos u zini mos u zini e macoku esht i imi....
    mauhhh rusha jeni te dyyyyyy....ska gje edhe me gf ju duam shume ....
    ku je ti rrushooo????? ca malli aman duhet te ndezim qirite te kerkojme ty???apo te kendoj ate kengen:ku je ku je u enderrr e merguar....(zdi me..)une lali hic mbaroj shkollen seshpejt edhe urra tek deti...edhe te bejme pak plazh andej nga Spain...
    po ti nga do e coshe ate trupin tend???lol..USA??ca thote lady lild?
    si me vazhdon me kercimin...reggae apo garage apo RnB
    ja po ju pershendes te dyve me 'Span Paul' with 'get busy' its my favourite one 4 this summer...so farrr..... that is what i call real reggea...
    o armando si e cove me ate porosine ti????bere gje apo....u dont ask u wait 2 b asked??boobobo me qene puna ashtu..futi nje gjume verior..po he se ke ate qe ke si rrush:-)
    muahhhhhh ju pucciii te dy shumeeeeeeeeee...se ju kam xhan fareee.....
    take it easy plp....
    muahhhhhhhhhhhhh pucii te gjithee
    l8z

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Wink

o armando po shikoja nr e shkrimeve qe ti ke bere.... qenka ur lucky number.
    keep it real(hope u get me)
    muahhhhh
    ps.boboo sa shume shkruan edhe ti elbasani,kishe me pak se une edhe tanii wayy more than meeee.... lol

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    bunny unr vetem u pergjigjem njerze se me pyesion se ehste fajiim qe shkruaj shum ate me pyesin so i gues i have to answear them back i dont wana be rood anyway cya bunny edhe mein e kma amarildo jo elbasani

laterss
    Never argue with a stupid person. He will only bring you down to his level and beat you with experience.

ga ga Maska e bunny
    Anėtarėsuar
    09-06-2003
    Vendndodhja
    U.K
    Postime
    935

Unhappy

sorry qe te thirra elbasani...pos ka gje me lali edhe po te beshe gara me mua une fitoj kshq me mire e lejme..hiihihihhih
    po sa mire qe u pergj te tjereve ti se mua fare qe joo....:-( une pyeta me siper:
    so what r u doing this summer than????
    anywhere niceeee.... o anywhere fun???and who u going with?
    kurse ti hic qe hic...une do qaj cummm tani nga intai jot,deri sa te bej ty te kendoshe mos qaj o mos qaj epo te kam shpirt e te kam xhan..... athere do te pucii cummmmmmmmm
    muahhh pucii te gjitheee

Z3Ro_CooL
    Anėtarėsuar
    15-02-2003
    Vendndodhja
    UK
    Postime
    252
    wua wua wua bunny me fal rrushe ti edi qe te kam xhan une

Ja ku po e kendoj nje kenge per ty rrushe.... titulin po ja vej

c`mka syri buunit qe me loton...

Ē'ka mė ka syri buunit qė m'loton
    O bunny mua Po me Lėndon

A e din o bunny Ē'ka je tuj veprue
    Mė Beso bunny Pėr ty jam tuj kėndue

Kur del Pranvera
    Lulet lulėzojne

Njė tufė lulesh ty o buuni do ti dergoj...

ja rrushe besoj se kjo kenga do ti kthej lot gezimi edhe mos qaj me se me Lendove zemren....

Tani jam me pushimet e shkolles rrushe

une kohen me shum e kaloj duke lozur basket ball kur nuk kam shkoll edhe mesime, edhe sigurisht ne internet ne darke.

Nga njeher On tuesday shkoj ne kinema me shok se eshte e lir bileta diten e marte..kto gjera te thjeshta bunny qe i bejne te gjith.

Edhe une nuk do travelk anywhere special kte vit po shokva do shkojme si shoqeri ne southend (ne det) blidhemi nja 16 veta cuna,goca edhe dalim kur eshte vap shum...

I hope i have answeard your question bunny

chelsea-fc
    i/e ftuar
    Postuar mė parė nga Armando18

chelsea-fc Po Ku Je Mar BURRELS Se Ke Humb Fare Edhe Ti Hajde Ndonje Dit Andej Nga Puna Hajde Qenke Zen Edhe Me Zuzakun eeeee Ec Aty. Do Me Then E Ke Rraf eeeeeeee. Pse Sme Cove Mua Nje Zile Mar. E Kishim Rraf Bashk E Kishim Ber Me Te Zi Qe Ka Qen. Any Way Brother Take Care.
    hej mando ja ketej lal cte bejme pa pune na hoqen hahahahasa per ate zezakun naqe e kam rregullu mire sic dime ne nga burreli grupo......ose me mire ne nga veriu se dhe ju pjese ne veri beni ,komshi hesapi 99-sh jane shkodranet 100-shin e plotesun matjanet apo jo lool se shak eshte,hej mos u merzit se do dal ishalla ndonjehere andej nga puna jote por kam qene i zene,hajde se shihemi brov kalofsh sa me mire ok lal ciao ,pac fat ne ashtu ishalla sa me shume tu shtofshin.....hahahaa lool

forca ***vllaznia*** Maska e luton_boy_uk
    Anėtarėsuar
    20-01-2003
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    56
    Mire se erdhe naqe

Sa shume shkodran kekena ne angli mar naqe.

Te uroj ti'a kalosh sa me mire ne forum.

Pashim naqeeeeeeeeeeeeeeee
    " Art is long , but life is short "

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Profil biznesmeni ...
    Nga BlueBaron nė forumin Ekonomi & biznes
    Pėrgjigje: 10
    Postimi i Fundit: 26-08-2010, 22:22
  2. Pėrgjigje: 17
    Postimi i Fundit: 28-04-2009, 12:27
  3. Zyra pėr Mbrojtjen e Qytetarėve: Armando Duka nė konflikt interesi
    Nga Albo nė forumin Tema e shtypit tė ditės
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 03-09-2006, 22:33
  4. 8 Qershor: I Lumi Armando prej Ziertkzee
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 08-06-2006, 17:55
  5. ShKoDRaNi
    Nga Armando18 nė forumin Prezantoni veten nė forum
    Pėrgjigje: 19
    Postimi i Fundit: 18-09-2003, 05:41

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •