hej ketu do jepni se cfare do gatuanit ne nje darke me mik tuajin ose te fejuarin nqs eshte hera pare qe hani bashke cfare embelsire etj.
hej ketu do jepni se cfare do gatuanit ne nje darke me mik tuajin ose te fejuarin nqs eshte hera pare qe hani bashke cfare embelsire etj.
Me sa course e keni darken ju andej nga je ti mor vlla?
Ne rradhe te pare sallatat do ti kisha essential, pastaj per pjate kryesore varet si do ta kishim oreksin, ne baze te preferencave gjithashtu.
Frutat i kam pas si qumeshti i nenes tere jeten time, sa mendoj se frutat me kane dhene ose me mire te themi me kane dhuruar pamjen e jashtme. Keshtu qe do te kishim nje perzierje te mire frutash, prej te cilave vijne qarte deshirat e tjera per me vone, nejse.
Sa per embelsire, ne baze te profesionit nuk me lejohet qe ti sygjeroj ose ti ofroj dikujt embelsire sepse e di shume mire se si ja ben gropen dhembeve. Por meqe rekomandohet ose lejohet te haet nje embelsire pas nje darke te plote, une nuk mendoj se te dashurit apo te fejuarit tim do ti pelqeje embelsire tjeter pervec meje pas nje darke romantike, dhe kjo eshte shume e qarte.
E sotmja, mesim i se djeshmes:
E nesermja, mesimi tjeter
Une o vlla do bleja nje qengj dhe do e piqja ne hell. dhe nje gote raki. Ka me mire se kjo pritje, te kujton traditen tone. ah sa me ka marre malli per nje cik mish te pjekur ashtu si e piqnim ne Shqiperi. Per mendimin tim do ngelej i kenaqur se te tille menu s'do gjej kudo.![]()
ej, se harrova
Do ja mirrnim dhe nje kenge labe, popooooooooo me mire s'do kishte, he si thoni ju?
Krijoni Kontakt