Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 21
    I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043

Teizmi mes nesh...

Pse po e hap kete teme!!???

Eshte e habitshme qe shume te rinj nga Kosova dhe Meqedonija jane teist ekstrem.

Nuk do ishte me mire qe te studjonin dhe te beheshin te afte per vendin dhe komunitetin.

Feja per mendimin tim eshte diēka dytesore".

ps. djema pa ofendime.

Į Я † ι $ † Maska e Homer
    Anėtarėsuar
    18-12-2008
    Vendndodhja
    Nιρρση
    Postime
    2,287
    Drague po pse te arsimohen dhe te progresojne vendlindjen e tyre drejt perendimit kta muxhaidint kur kan gjana ma interesante me ba si psh:

- me lan klasen e 4 ( me i meēmi i fisit ) per te studiu kuranin te shpija, kur kan pytje ( rrall her? ) bejn nje gjiro deri ne xhami per te pyt profesorin.
    - me ndjek moden e re te vitit 1430-31 me nje treēershk Armani e cila kombinohet me nje mjeker bricjap model Schwarzkopf per meshkujt dhe nje ēarēaf tip pallto Gucci per femrat.
    - me qene tifoz i Iranit dhe Hamasit ne lojrat olimpike te hedhjes se shtizes
    - me pas gjynah per Palestine sikur jan lind e rrit me ata.
    - dhe kur kan koh te lire i fusin nje te share amerikes per hobi. Ska nevoj me fol per Izraelin sepse bekimi i ktij populli behet para buke.

Kosovar kam njoht boll dhe pa rrena 60-70 % e atyre qe kam njoht me kan dal turq.

Muxhaidint e maqedonis thjesht nuk i quj shqiptar.
    D'Oh!

Hands up! Maska e Jack Watson
    Anėtarėsuar
    30-04-2007
    Vendndodhja
    Tiron'
    Postime
    4,549
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin

Kosovar kam njoht boll dhe pa rrena 60-70 % e atyre qe kam njoht me kan dal turq.
    Ne c'kuptim te kane dale turq?
    Life's too short to remove USB safely.

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Jack Watson Lexo Postimin
    Ne c'kuptim te kane dale turq?
    ka dasht me thone mysliman.

disa ne Kosove e kan per nder me qen turq.

i/e larguar Maska e Gordon Freeman
    Anėtarėsuar
    03-05-2009
    Vendndodhja
    .
    Postime
    2,895
    Po e vertet se ne Kosove mendimet jan me shume orientaliste mirpo ne tek ne ka shum tolerance qe nuk ja u merr mendja Muslimani e don katolikin si vlla edhe kur jon krishtlindjet,festat i kalojne bashk e anasjelltas dhe shum i respektohet besimi bile as nuk diskutohet per fe kurse tek Shqiptaret e Maqedonise e ke te kunderten ata mundohen ti shpallin luft besimeve tjera dhe ekstremi i tyne verehet neper internete dhe propaganda Islamike te shumta sidomos forume e ne Youtube krejt qata qe po qesin Video me karakter Fetar (islam) jon Shqiptar Maqedon jon tė smut mas fese sdi sdi...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    Citim Postuar mė parė nga Homer Lexo Postimin

Muxhaidint e maqedonis thjesht nuk i quj shqiptar.
    dhe ma e bukura eshte se ketej hiqen si te fese e te japin leksione kurse ka darka tan lekt qe fitojne ne baustelle i lajne ne bordel
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e Luarasi
    Anėtarėsuar
    30-01-2005
    Postime
    108
    Teizmi ne Maqedoni eshte me i shprehur pershkak te represionit sllavokomunist mbi popullaten shqiptare atje. Programi i sllaveve ishte qe, shqiptaret ti lene te pa shkolluar dhe ate e kane aritur nepermjet te fese. Shumica e hoxhallareve ishin njerez qe punonin per sistemin duke propaguar qe shkolla eshte haram. Ne Maqedoni ka ende fshatra qe shkollimin e femres e konsiderojne si tabu, por nuk u mungon shkolla sepse kane ngritur nga dy xhami per cdo fshat atje. Kush e di sa te kete islami epersi ideologjike, realiteti flet ndryshe dhe tregon qe ku ka kapur ajo dore ka mbjellur vetem injorance dhe harbuteri.

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    ka dasht me thone mysliman.

disa ne Kosove e kan per nder me qen turq.
    Tė mungojnė:

1. Shembujt
    2. Faktet
    3. Statistikat

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga Testim Lexo Postimin
    Plako, ke qenė ndonjėherė nė Kosovė?

Sa kosovarė pėrafėrsisht i njef?
    une njoh "kosovare te moshes time, qe kur shkojn me pushime i vejn duret ne koke prej mjekrroshave.

kam i shok prishtinali i martum me turke.

shkon me pushime ne Prishtine.

me thot qe mu deshte gjithkun me shku me te se nuk kuptote shqip.

shkon ke do njerz ne Prizren dhe e lshon ne pazar vec vet.

turqisht kamos.

i thote nji shitse ksaj turkes :"ku e gjete ket shqiptarin mi??

e merr vesh ti se je djale i mencem.

ps.ne Kosove nuk kam qene.problem pasaporte.

Prenku i Dalmatėve
    Anėtarėsuar
    12-12-2008
    Vendndodhja
    Nė dritėn fosforike qė lėshojnė varrezat gjatė natės
    Postime
    1,008
    une njoh "kosovare te moshes time, qe kur shkojn me pushime i vejn duret ne koke prej mjekrroshave.

kam i shok prishtinali i martum me turke.

shkon me pushime ne Prishtine.

me thot qe mu deshte gjithkun me shku me te se nuk kuptote shqip.

shkon ke do njerz ne Prizren dhe e lshon ne pazar vec vet.

turqisht kamos.

i thote nji shitse ksaj turkes :"ku e gjete ket shqiptarin mi??

e merr vesh ti se je djale i mencem.

ps.ne Kosove nuk kam qene.problem pasaporte.
    Kush ka faj qė nga gjithė kosovarėt, paske vetėm njė shok turk?

Populli thotė: Dreēi e ēoi me u shoqnue me turq. Veē unė po tham qė s'ka faj dreēi, ti ke faj.

Ta them dhe njėherė, turqit janė turq, janė pakicė kombėtare, minoritet. Tash nė bazė tyne po thue se Kosova qenka Turqi.

A mos Kosova ėshtė Serbi sa ka serbė nė Graēanicė e enklava tjera?

A ėshtė Kosova Kroaci veē pse ka minoritet kroat?

A ėshtė Kosova Indi, veē pse ka jevgj (e qė i keni edhe ju me shumicė?

Plako thirri mendjes, nė Kosovė dallohet milli i grytė, prej millit tė kallamojtė.

Ju nė Shqipėri i keni pėrzier fare, saqė ata kolonėt turq qė i pėrmendi shpesh mund tė kenė lidhje gjaku edhe me ty e qė ti nuk e di.

Se ti e di qė nė ambiente patri-lokale, bija e len shtėpinė brez pas brezi. Vajzat turke janė martue me shqiptarė muslimanė, pastaj vajzat e tyre janė martu ndėr malėsorė muslimanė, e pastaj vajzat e tyre ndėr malėsorė katolikė, kėshtu qė edhe ti mund tė kesh gjak turk.

Nė Kosovė shapi ėshtė shap, sheqeri ėshtė sheqer. Posa ta shofim ne turkun e njohim nė formėn e kokės, menjiherė njėri nga ne do tė thotė: "E paska kryet e turkut bre dreēi ia hanktė". Feja e kosovarėve ėshtė racizmi scientific.

Edhe kjo vlen vetėm pėr njė pakicė tė vogėl tė turqve. 90% e tyre janė shqiptarė tė asimiluar. Por qė po tė ishe pak mė i arsyeshėm do t'ia pėrkujtoje vetvetes, qė Kosova ka 3.000.000 shqiptarė sė bashku me emigrantėt jashtė vendit, kurse numri i turqve nuk shkon mė shumė se 10.000. E sheh ēfarė budallallėku bėn kur flet pėr turq????

I shoqe imja, turke, flokė ngjyrė lajthie, sytė ngjyrė lajthie, lėkurėn e bardhė, besoj mė tė bardhė se lėkurėn tėnde, e gjatė po, me dallue prej shqiptarėve aspak, shqipen me e fol mirė, kah feja s'kishte haber fare, me turqishten probleme nė tė folur etj etj.

Ne nuk i kemi problemet qė keni ju.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Testim : 29-08-2009 mė 06:43

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •