Shanon ku di me bo ironi ti o goce ti je drejt e drejt si kali i karroces:PP. pastaj harrove qe kemi punuar bashke (megjithese ti ishe shefja se kishe syckat me te bukura jo per gje tjeter:PPP)
Shanon ku di me bo ironi ti o goce ti je drejt e drejt si kali i karroces:PP. pastaj harrove qe kemi punuar bashke (megjithese ti ishe shefja se kishe syckat me te bukura jo per gje tjeter:PPP)
Valbona eshte per reklame mer LOL. E kam me gjithe mend dhe mua nder bukuroshet shqiptare qe me ka pelqyer me shume ka qene Bona. Lori kur ti besh te fala printoje dhe mesazhin tim e dergoja thuaji te ka bo te fala nje cun simpatik LOOOL. Kalofshi mire.
P.S. Bukurine do na e marre zoti te gjitheve nje dite por zemra se si kemi ndihmuar njeri tjetrin dhe e kemi rrespektuar nuk humbet asnjehere.
Goodbye DEBUG, hello reboot...
do ti them qe ke te fala nga nje cun simpatik nga luma e kuqe (meqe ra fjala ku bi kjo?)te ben te fala
ok?????????????????ßß
tschüss
Meqem ne forum ka pasur diskutime per Valbonen edhe une mendoj se ajo eshte e vetmja miss qe me ka pelqyer mbi te gjitha. eshte nje femer klasike ashtu si Julia Roberts cdo lloj Veshjeje apo cdo lloj stili mund te shkoje ne keto lloj femrash Hallall buken e shtepise qe i japin ata te qeverise
ja nje fotogrrafi e saj klasi #1![]()
Opinion is like ass.. Everybody has one!
ups spo del fotoja ta provoj prape![]()
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shqiptari02 : 10-06-2002 mė 10:02
i hope it works now
Valbonen ne kostume popullore e ka vendosur Denisa tek forumi i folklorit.
Me shume tek ky link:
http://www.forumishqiptar.com/showth...&threadid=1378
JONNY![]()
But again, truth be told, if you're looking for the guilty you need only look into a mirror. ...
Ne radhe te pare per mendimin tim te gjitha miset jane te bukura
perderisa jane zgjedhur miss.
Mua Valbona sme pelqen edhe aq shume por Anisa me duket me
terheqese tek ajo fotoja e dyte se tek ajo me floket e mbledhura
seshte gje.
Une per veti jam krenare dhe per missin tone GENTIANA RAMADANI........dhe ajo ka kene ylle.........apo jo????????![]()
SA HERE LARG TEJE DO JEM
GJITHMONE NE ZEMER DO TE KEM
NESE DO KEM CA PIKA LOT NE SY
DIJE SE ATO JANE LOT MALLI PER TY....
Krijoni Kontakt