Pata pata qafegjata.
E mire eshte nga pamja qe mos ti bie ne qafe kot, po teper e ngathet, sikur me kujton ate Selimllarin pakez.
Pata pata qafegjata.
E mire eshte nga pamja qe mos ti bie ne qafe kot, po teper e ngathet, sikur me kujton ate Selimllarin pakez.
ja nje tjeter!
Opinion is like ass.. Everybody has one!
another one
d
peshendetje. hallall i gjofte buka![]()
![]()
Me buke te jete bere aq e bukur ajo? Te fliste nje cike me mire anglisht do ishte mire. Ka mbaruar edhe per gjuhe te huaj pale. Po te shkoni te missunivers.com ka dhe disa intervista te saj.
Besoj se do ta fitonte miss universin po te ecte nje cike me mire dhe te mos vishte ate fustanin e kuq. Te pakten edhe me disa ngjyra te tjera ose nje model me te mire. Ju cupat e forumit qe merrni vesh nga keto pune si mendoni?
Edi
Ajo ka ngrene buke Misri mor te dashur. Misri te ben ashtu si vetja e vet. kalli te gjate, dhe te holle.
Me rrobat e banjos te zeza duket me mire se sa me te bardhat qe veshi ate mbremje. Ngjyra e lekures se saj hyn ne te bardhat dhe rrobat e banjos duhet te reflektonin pak. Do te dukej me bukur mendoj une po te ishin 2 pjese ato sesa nji.
Veshjen me fustanin e kuq nuk ishte me e preferuara, ka veshur mjaft te kuqe dhe nuancat e saj, me duket se eshte ngjyra e preferuar e saj.
Ajo eshte teper simpatike nuk mund ta hedhim poshte kete.
Grabocka duhet te kish punuar pak me shume me te mbase do te kish arritur edhe ne 5 me te mirat.
Dikush ka permendur se i kujton Valbona Selimllarin, per nje moment edhe une mendova ate, nga menyra, gjyra e flokeve. Syte Anisa i ka me te bukura, por buzeqeshjen natyrale te Valbones nuk e ka.
Dikush ka kujtuar Selimllarin por me duket se Valbona vazhdon te mbetet e vetmja bukuri "acqua e sapone" dhe qe smund te krahasohet. kjo Anisa eshte shume yll po me Selimllarin vallai nuk hahet dot (kush nuk eshte dakord pune e madhe![]()
nejse ,une jam dakord qe valbones s ia kalon askush ndoshta dhe pse ishte e para ne llojin e saj ,po megjithate Anisa mesa duket na ka prezentuar me shume dinjitet ne ate spektakel dersa ka dale ne 10 dhe nuk na mbetet gje tjeter ta urojme apo jo?
si thoni ju?
![]()
![]()
![]()
Lori Valbona ka dale e katerta ose e treta me duketkeshtu qe na ka perfaqesuar akoma me denjesisht
pastaj e imja nuk eshte kritike por thjesht gusto
Krijoni Kontakt