Kur te keni mbaruar studimet jashte, keni ndermend te ktheheni ne Shqiperi?
po
jo
ndoshta
Kur te keni mbaruar studimet jashte, keni ndermend te ktheheni ne Shqiperi?
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vetem tani qe mungon edhe kaq pak nga perfundimi i studimeve kuptoj se vendi im nuk mund te jete taskush tjter pervec TIRANES time te dashur.
Une nuk jetoj jasht shtetit,por edhe nese do jetoja dhe mbasi te mbaroja studimet nuk kisha per tu kthyer ne shqiperi.
Si mund te jetosh ne shqiperi pa uje/drita dhe pa pune ?!!
Pas 50 vjetesh po u be shqiperia,se kshu sic e kan nisur qeverritaret,akoma nuk i kan mbushur xhapat me para..
Mendimi im..
ShendeT e Pare
Feel the pump √
Un do te shkoj se shpejti ne Shqiperi, por si turist vetem 1 jave, sepse Shqiperine kam shume vite pa e pare dhe me ka marre malli.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
Guri i rende ne vendin e tij
Heeej jestersworld,
Kam qene dhe pak ne Augsburg te Gjermanise. Shkoja per ne Munchen.
I vetlarguar per arsyje fshirje shkrimesh nga moderatore arrogante si puna e Dariusit me shoke....
do kthehem as qe e diskutoj, kudo mund te ket lehtesira per jeten po sdo te thot qe ndihesh me mire.
Do te kthehem me 101 %.
do kthehem vitin tjeter ,po pa humbur dhe keto mundesi qe me jane krijuar ketu .si ne shkollim apo pune.
do e provoj me mire te them nqs ia vlen te rrish nuk do emigroj me ,nqs sja vlen do kthehem prape ketu ku jam .kam shume vite larg dhe nuk e di se cfar behet ne shqiperi dhe kur shkoj nuk rri me shume se 2 jave ose nje muaj .
keshtu qe nuk e di .shpresoj te kthehem pergjithmone ne vendin tim .
po se sa do e realizoj do ja le kohes ..........................
Krijoni Kontakt