Close
Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 101
    i/e regjistruar Maska e MEDEA
    Anėtarėsuar
    22-05-2002
    Vendndodhja
    jamaica
    Postime
    301
    heeeeeeej !!
    une kete vit e mbarova petroninin...mes pluhurit edhe llaēit...! po do behet vertet nje shkolle e bukur...mesa duket...shpresojme te zbukurohen edhe pak mesuesit!!!!! provimet e matures kete vit ishin te lehta fare...ne krahasim me gjimnazet e tjera!!!!
    Ciaooooooo
    Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia

i/e regjistruar Maska e Eglantina_A
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    London By the sea_UK
    Postime
    28

Pershendetje Orion

Fatkeqesisht ste mbaj mend, ose sme kujtohesh sdi cte them, i mbaj mend gjithe ata veta te matures edhe kam pas disa shoke tek e katra 3. Une vete kam qene tek e katra 7. ciao te pershendes edhe ia kalofsh mire.
    Sillu me te tjeret ashtu si do qe te sillen me ty, ne kete menye bota do te jete me e drejte

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Orion ,
    dua tė tė falendoroj edhe njėher pėr gjithė ato fotografi qė ke postuar nė forum.
    Edhe njė kėrkesė : Mundohu tė gjesh ndonjė foto tė ish-shkollės sonė pas punimeve qė jan bėrė sė fundi.
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Pershendetje gjithe Petro ninsave edhe prej meje.

Rezi matura 1991, ne ate kohe ne fillim drejtor Jetmir Alicken dhe me vone Violeta Qirjazin.
    Paralele me mua ne vit te pare ka qene first Lady i sotshem Xhoi Nano.

Rezi.

P.s PNL na zgjon nostalgjira

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

O Rezo

ēma kujtove Violeten 1 jave para provimit qe kam ne analize matematike.Drejtoreshe nuk ishte me ne kohen time po vallaj edhe drejtori vete(Gjergj Ikonomi) ja kishte friken .
    Ama un e kisha mire me te vetem se i vinte inat qe si zgjidhja rregullisht ushtrimet ne shtepi
    PS:Ne qofte se ndonje nga ata petroninsat e sotem e lexon kete mesazh te ma pershendese zysh Violeten nga ana ime.Ti beni te fala nga njeri qe i zgjidhte ushtrimet gjithmone sipas mendjes se vet tek e 4-8- matura 2001.
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    pershendetje te forte per te gjithe ju PNL-sa
    greendrag edhe ti me gjergjin e ke mbaru mo lol.
    gjergjin e hoqi vjet xhabiri (e denoncoi ne min e arsimit)pasi deshte me bo nje pisllik me tendera.
    une jam matura 2000 dhe kam qene i vetmi ne klasen time nga djemte qe kaloja kleasen pa provime vjeshte.
    me bohet qejfi qe keni hap kete teme dhe kenaqsia me shtohet kur shof ketu edhe nje nga "fansat" Rezin e mynihut.
    te pershendes rezi dhe te uroj per pasjen ne klase paralele gocen me te bukur dhe me sexi ne shqiperi xhoanen.
    por edhe viti im ska ngele pa gjo. gocat i kena pas njesha.
    ndersa nga zyshat me te mira ka qene ladi i fizikes nje njesh i vertet i mori te gjithe cunat ne kurs fizike se po mos te futeshe ne ate kurs e haje ne sume.
    PAUCA SED MATURA

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    PERSHENDETJE PETROMINSA DHE ISH PETRONINSA PERVEC MEJE JU JENI ATA QE I KANE DHENE EMER SHKOLLES SONE TE DASHUR THONUI PASTAJ QE TERE KOKAT SKANE DALE NGA PETRONINI.PO BRAVO BRAVO SI NE KOMUNIZEM ASHTU DHE NE DEMOKRACI SHKOLLA ME E PRIVILEGJUAR KA NGELUR NJE PUTHJE PER TE GJITHE NGA G.O (PO E THASHE EMRIN DO ME SULENI ME MIRE SPO E THEM )
    P.S FALENDEROJ MARIGLENIN QE ME LA TE SHKRUAJA DHE E PUTH SHUME
    PAUCA SED MATURA

~GEEdUbbER~ Maska e babyboy
    Anėtarėsuar
    18-11-2002
    Vendndodhja
    Washington, DC
    Postime
    22
    Pershendetje te gjithe Petroninsave njihere!!! Oriono rrofsh vllai tat se na kishte marre malli per PNL'ne.
    Une jam matura 2001 edhe pse maturen e bera jashte Shqiperise. Ue kur na kujtohet Violeta me ato kercenimet e veta cinike, apo Drita e Fizikes qe e bonte klasen me fol me vete kur kishte rregjistrin ne dore . . . Po Taipi, kambist i zoti ka qene, sa here qe rritej dollari na bonte pushim se ikte ke tregu me kemby, kur ulej na bonte zbor . . .lol!!! Une kom qene tek e treta 8 dhe banjot i kishim mu perballe klases . . . sa duhanin e kena pi aty!!! . . . lene se na u mbushen syte me lot kur na kujtohen keto gjera . . .
    http://www.albventure.com

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    me njeshi nga te gjitha ka qene arjanA peshkatari kush e ka pas me kupton
    PAUCA SED MATURA

i/e regjistruar Maska e Eglantina_A
    Anėtarėsuar
    21-05-2002
    Vendndodhja
    London By the sea_UK
    Postime
    28
    Arjanen e kam pas ne vit te katert. Ne fillim Arjana dukej shume e keqe por pasi e njeh e shikon qe eshte shume e mire. Zysha me e keqe per mua qe e kam pas kunj gjithmone ka qene Moza e letersise. QE nga viti i pare deti ne te katrin inat me inat e kemi kaluar.
    Sa futej ne klase e vinte puna tek regjistri kush do cohej filloje i luteshe zotit ishalla mos cohem sot. Para shkolles se mesme e kisha pasion letersine, po ma beri llahtar. Notat e mira mi jepte vetem ne hartime kur nuk e dinte se i kisha shkruar une.
    Zbor kemi pas kaluar ne shkollen e mesme, megjithese sikur te kthehesha mbrapa e ta kaloja edhe nje here, do ta beja me gjithe qef.
    Sillu me te tjeret ashtu si do qe te sillen me ty, ne kete menye bota do te jete me e drejte

Faqja 2 prej 11 FillimFillim 1234 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •