Hajdeni more tė mblidhemi njėherė tė bėjmė namin![]()
Hajdeni more tė mblidhemi njėherė tė bėjmė namin![]()
Edhe atij qė ka dije mbi tė gjithė, i duhet tė mėsojė:^paqe
Petro Nini - Gjimnazi me te cilin duhet te krenohet e gjithe republika.
E the e mos thuaj gjė tjetėr se e prish!![]()
Me kėtė foton mė kujtove orėt e "gjimnastikės" kur hynim e dilnim nga oborri i shkollės![]()
Pershendetje. nuk paska ndryshuar fare sic e lam,
ka ndryshuar motėr,ka ndryshuar,se e kanė rikonstruktuar,megjithėse edhe unė skam arritur ta shoh akoma tė tillė.Shpresoj tė kenė bėrė ndonjė gjė tė bukur!
kjo foto eshte recente. Ish-shkolla jone e dashur po behet edhe me e bukur.![]()
Yhyyyy, sa kisha pa shkruar ketu...!
===============================================
Mbi dallgėt e jetės kjo udha ime e gjatė,
unė rrėxohem dhe... ngrihem prapė!
Edhe une tek petrua kam mbaru. matura e 98. Tani e kujtoj me mall po deri sa isha ne shkolle te mesme mezi prisja ta mbaroja nga frika, jo per gje po na la me zemer, tensionin na e rriti dyfish. apo nuk e kisha klasen perballe me drejtorine ne kat te dyte, ciao ju pershendes na nxoret mallin me keto fotografi.
Sillu me te tjeret ashtu si do qe te sillen me ty, ne kete menye bota do te jete me e drejte
Uroj mesim te mbare te gjitheve atyre qe do te ulen ne shkollen e re dhe jo si une me shoke qe nuk e dinim se ku benim mesim. Meqe ra fjala a behet me ne shkolle "ushtarake"? Dmth lenda e mesimit ushtarak qe behej ne vitet 80'. Ishte lenda me e pelqyer nga te gjithe, nje here ne jave 6 ore ushtarake. Pushim.
Pershendes te gjithe ata qe kane mbaruar Petro Ninin ne vitin 84'.
Eglantina edhe une matura 98 jam. E katerta 3, me i klase me cunin e Skender Gjinushit. Po ti ca e katerte ke qene? Se mos njihemi. Bile nuk ka mundesi qe te pakten ti mua te mos me kesh vene re ne shkolle. Shume i vecante per te mos rene ne sy.
Yhyyyy, sa kisha pa shkruar ketu...!
===============================================
Mbi dallgėt e jetės kjo udha ime e gjatė,
unė rrėxohem dhe... ngrihem prapė!
Pėrshėndetje Petroninsa e ish-Petroninsa !
Ja kalofshi mirė ngado qė jeni !
Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
Krijoni Kontakt