Close
Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 101
    ****** Maska e I-PANJOHURI
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Neper male
    Postime
    38
    ".....me qe ra fjala...." hmmmm, fjala per mua nuk ra me sa me kujtohet, megjithate, konsideroje si borxh moral timin kundrejt teje, faktin qe une smund te ta them se kush jam, te pakten jo ketu , sepse sic e shikon edhe vete, nese ti ke dy iniciale ne vend te nje nickname, une skam asnje . Dhe e gjitha kjo per faktin se qe kur u anetaresova nekete forum, kam qene, jam dhe dua te mbetem I-Panjohur.
    Besoj ste vjen keq, dhe me mirkupton.
    P.S.: Une u tregova gjithashtu honest, kur ste permenda edhe emrin dhe mbiemrin, sepse ne fakt memorien e kam akoma te forte. Le te mbetem (i) anonime ketu ne kete arene virtuale.

ITM Maska e E.J.
    Anėtarėsuar
    04-09-2002
    Vendndodhja
    somewhere
    Postime
    15
    Mire do ishte ta dija kush ma ka borxhin moral, por te kuptoj. Ne fakt cuditem qe me mban mend, me shkoi mendja ose ke qene shok shume me vellane, ose je vete vellai im. Rrethi i te dyshuarve ngushtohet.
    life ain't the same every day, some days you are the peagon and some days you are the statue.

****** Maska e I-PANJOHURI
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Neper male
    Postime
    38
    Nuk kam qene as shok i ngushte me vellane tend (madje ndoshta e kunderta) por as nuk jam vellai jot, ndaj dhe me keqardhje me duhet te te zhgenjej.

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286
    ore do ta vini ate fotografine re te shkolles tone e kam fjalen pas rikostruktimit apo jo se me kosha mbeturinash perpara shkolles e lame e me kosha plehnash e pashe prape ne foto ai bari perpara eshte akoma pah si boshim llac kur binte shi pese pale kepuce i kam gris te ajo shkolle ai mesusi i fizikes zbor me ka ba, po une e kisha mendjen ku rafsha mos u vrafsha, pershendetje te gjitheve me ktheni pergjigje per ate alketen e ka mbaruar apo jo nese e din ndokush ose eshte akoma tek ai gjimnaz.
    mateo

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Mateo

ne e ke fjalen per Alketen e T.A.R. e ka mbaruar me kohe te siguroj une edhe pse se njoh personalisht.
    Ke te drejte per kerkesen qe ke bere.Edhe une e kam thene njeher kete gje po spo na del asnje trim nga Tirona te na e plotesoje deshiren.
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

kerkuesi
    Anėtarėsuar
    13-09-2002
    Vendndodhja
    ne vendin tim
    Postime
    1,171
    alketa ka dhe nje vit vllajo.
    rezi ismeti dhe tosi jane akoma dhe vazhdojne te jene me njeshat e shkolles tosi duke ju marre leke stdentave me ane te kurseve, me te qesh me te ngjesh ,ndersa ismeti ,qe mesa di une akoma ska ngele njeri mgjs mezi ta jep noten dhe te ngel per vjeshte,vazhdon te ngelet me i nderuari.
    sa per mozen nuk e di kush tha me larte qe te fut tmerrin kur te ngrin do ta kundershtoja pasi ajo as qe i plas fare per studentat.
    PAUCA SED MATURA

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286
    "we will live forever, our school made a story in that citty" pah akoma eshte ajo alketa po cfare, ka ngelur ne klase ajo me nejse faleminderit per infon, nese ka mundesi te na sjellin me shume kujtime ata qe jane akoma ne ate shkolle, dhe mos harroni foton ju lutem.
    mateo

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2002
    Postime
    12
    ej Orion_DYRRAHU ke tfala nga Dhimo
    sa per zyshat njerz kan qen si rrush tgjitha. ato presionet etj etj duhet tishin aty se ndryhe si do u bote interesante shkolla
    po hej gjej rast e i fus i tpershendetme matures 98

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    21-06-2002
    Postime
    12
    [QUOTE]Postuar mė parė nga Orion_DYRRAHU
    Eglantina edhe une matura 98 jam. E katerta 3, me i klase me cunin e Skender Gjinushit. Po ti ca e katerte ke qene? Se mos njihemi. Bile nuk ka mundesi qe te pakten ti mua te mos me kesh vene re ne shkolle. Shume i vecante per te mos rene ne sy. [/QUOT
    kush je ti O.Z????? ju ke 3 keni qen kriza tgjith tgjith tipa keni pas qen poho.....po 1 sja kalojshit ju plako

zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

kujeni mer ???

Nga keni hup mer Petroninsa apo ju ka zene vera e festave e ju ka bo dem gjith ajo bakllava qe keni ngrene?
    Gezuar te gjitheve e ju qofte nje vit i mbare !
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Faqja 5 prej 11 FillimFillim ... 34567 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •