Ho me Rezo
ēa paske qene edhe ti mer bur
sja the e sja the ne eshte martu Oriona apo jo
Na la temen tek semafori i kuq![]()
Ho me Rezo
ēa paske qene edhe ti mer bur
sja the e sja the ne eshte martu Oriona apo jo
Na la temen tek semafori i kuq![]()
Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
pershedetje te gjitheve...petroninsa dhe isheve...
une jam matura 2002 ,por qe fatkeqesisht nuk e mbarova atje...dhe per kete me vjen te plas.Tek pnl kam kaluar pjesen me te bukur te jetes sime,dhe sa here kujtoj kohen qe kalova atje,nuk mund te rri pa u perlotur.
P.S Nje pershedetje e vecante per maturat 2002 dhe vecanerisht klasen time,ne te cilen bente pjese edhe alketa e TAR(per te cilen me ka marre malli) E vertete qe ishim klase vipash(e them me modesti)
Nje zemer e madhe dashuron edhe nga keqardhja!
i peshendes te gjith petroninsta/set, une kurr skam studiuar ne Tirane, por ka qene nje enderr te stujon ne tirane e sidomos ne PTL jo se jam student i mire se kam qen shum i keq per shkollen, tu them te drejten nga pamja e jashtme si shkoll duket kot fare por nga brenda esht mrekulli biles kur isha ne shqiperi desh perplasa makinene par PTL duke pare ate miss shqiperin 2002 Zajmina Vasjari.![]()
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
Cmalluni o forumista me Petro Ninin.
Rezi Mynihut, maturanti i 1991 ne ket fund maji 2003
Pershendetje gjith Petroninsave kudo ne te gjithe anet e globit
Rezi
hej rezi,e meriton nje pershedetje te vecante dhe speciale!
Me kishte marre malli tmerresisht shume per pnl.
Flm per keto pamje !!! Duket qe i kupton mire deshirat e ish petro ninsave ;-) dhe na ngjall kaq shume nostalgji.
Po i bashkangjittem edhe une pershedetjes tende ;-)
Kalofshi mire...
Nje zemer e madhe dashuron edhe nga keqardhja!
O flori djalė
Tė lumshin ato kėmbė qė tė ēuan tek Petroja jonė edhe ato duar qė na postove kėto foto !
Ja ku po bashkohem edhe unė me pėrshėndetjen tuaj.
Suksese nė tė gjithė fushat e jetės o Petroninsa !
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
Rezo!
Ai pallati jeshil tek fotoja e trete ja ka prish pamjen shkolles
Po Xha-Biri a bente me roje?
Kur une isha ne mature (viti2000) andej nga mes-maji e kish nda mendjen qe do shkonte tek djali ne Amsterdam. Nje dite nga ora 13 e pak kur mbaroi ora e 5 dy goca (atehere tek e 3 pes) bisedonin dhe njera po i thoshte tjetres. "E kam vendos Do iki ne Itali...." Nderkohe e degjon xhabiri dhe duke i afruar koken i gerthet ne vesh qe ta degjonim edhe ne te tjeret. " He moj ti si me kapardisesh sikur do besh ndonje gje te madhe qe do ikesh ne Itali Une do shkoj ne Holland mu ne mes te amsterdamit dhe nuk i them njeriut ti derr derr...." Ajo goca e pa njehere me nje fytyre mosperfilljeje dhe iku........loooool
Tani kete dhjetor e takova dhe filloi te mburrej duke me thene se "keshtu si puna tende vijne e me takojne te gjith se me duan shume". Une kisha shku ne shkolle per hall ai u pref se mos kisha shku per xhabirin. Kush ka studiuar ne kohen e xhabirit e ka se sben nanji histori me te. Sle njeri pa u kapur ai rob.....
PAUCA SED MATURA
SOT AS TRUPI IM SME NXE.
Krijoni Kontakt