Close
Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 101
    zemerdragoi Maska e greendrag
    Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272
    Turp tė kini more ish Petroninsa!Po pse more pėr tė bėrė thashetheme pėr zyshat e kam hapur temėn unė.
    Epo tani skam ētė bėj meqė e filluat ju duhet tju mbaj ison edhe unė.
    Po si s'ju vjen rėndė iher qė mė filloni hit paredin e zyshave mė tė kėqija dhe nuk mė vini nė vendin e parė Lady Dianėn e letėrsisė,beqaren e shtazhonuar qė na i kėputi vajzat e shkreta duke pastruar bibliotekėn
    Sa pėr Arjana Peshkatarin t'vret zoti me e sha se mė zyshė fantastike s'ka pas veē se duhej tja gjeje telat qė nė fillim se po tė fillonit me tė keq ...
    Mvika keq pėr Gjergjin!Po si more me tė kėtilla gjėra donte tė merrej ai.E pra kshu dukej burrė i ndershėm .Hallall Xhabir Figurės.
    Drita e fizikės po ishte nė rregull.Ta fiksote i not qė nė fillim t'vitit e atė kishe damkė gjer nė fund si tė pėrgjigjeshe mė mir
    si mė keq.
    Kush jeton per te luftuar nje armik,ka interes ta lere te jetoje.
    HENA TURRAVRAP HAPESIRASH I LEH QENIT,
    QIELLIN KAPERDIJN BABEZITSHEM RE,
    SA E KRISUR KJO EPOKE E DREQIT,
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Ore baby boy

Po ma nxorre kokėn ti more tė .... udhėn.Nga ke humbur o tu mbylltė e mėndjes.Seē mė kan ardhur ca informacione pėr ty po sti nxjerr kėtu.Tė kujtohet ajo historia:"gjyshi jot kur ishte partizan sa fillonte sulmi ju thoshte shokėve "ecni icik perpara ju ,sa tė lidh opingat e gomės".Kush ta thoshte e mban mėnd?
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Baby boy

O robo sa pash edhe icik atė websitin tat.Alamet fotoje ajo e grupit.Pse ske futur edhe ndonje nga ato fotot qe kemi bere aty perpara klases ku piheshin edhe cigaret

LUI
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

~GEEdUbbER~ Maska e babyboy
    Anėtarėsuar
    18-11-2002
    Vendndodhja
    Washington, DC
    Postime
    22
    O Luardo ti je mer te ***sha ne ****! Ue sa na ka mor malli mer qen!!!! Ho mer ca thot 'talia?!?!?!
    http://www.albventure.com

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Petro Nini nostalgji,

Une nuk doja kurre sa mbarova tetevjecaren te iksha tek Petro Nini, por preferoja Qemal Stafen me shume.
    Por ja qe nuk kishte vende per tu regjistru dhe keshtu perfundova tek Petro dhe rashe ne dashni me ate shkolle.
    Lexova keto postimet e juja.
    Nuk me kujtohet mire Ariana mos ka qene gje zysha e rusishtes, n.q.s po, atehere ka pas gjysmen e klases time viti i pare, se ne te tjeret ishim anglisht.
    Anglisht me ka dhene Mira Xhiku, po qe ju brezi i ri se besoj ta njihni.
    Po mire me po si doli ne pension legjenda e Petro Nini Luarasit Professor doktor Dudi i diturise se makinave, figure me te cilen identifikohet Petro Nini.
    Po Tosi i matematikes? Po Kristaqi i Matematikes me cigaren ne goje, po Ismeti?
    Po Beta e gjeografise qe e kena pas kujdestare nga viti i dyte deri ne vit te katert.
    Persa i perket Gjergjit, drejtorit e kom pas mik. Para ca vitesh ka fjet tek shpia ime ne Mynih me nje tjeter te Ministrise se Arsimit. I njoh grune e vete Eriketen se ka kliniken dentare tek zyra ime tek nentkateshet qe kam pas ne Tirane, Shoqata "Miqesia".

Kush nga ju do me thote se kush ka qene missi i pare i Petro Ninit ne 1995 tek Pallati i Kongreseve?
    Ne rast se i pergjigjeni kesaj pyetje do shperbleheni me nje foto te saj dhe timen para nje viti.

Pershendetje Petrove kudo qe jane.

Anėtarėsuar
    23-05-2002
    Vendndodhja
    Tiranė
    Postime
    272

Baby boy

Po u rrite u poqe e prap mbete kok...
    Po su edukove iher ti mer derr.Fol me kulture mor qen se kena edhe te tjere miq ne forum e sben me fillu me fyrje se e ke parasysh qe po fillova une pastaj
    Italia sic e kam gjet ashtu vazhdon te jete akoma me perjashtim te faktit qe vit pas vitit na vin fytyra te reja si dhe figura kombi si Jack etj.Ne te vjetrit po vazhdojm te plakemi me shum se sna mbetet gje tjeter.
    Po ti mer statunitens ca ke bo nai gjo?Me erdh inot qe sisha ne ver ne shqipri ta kisha pa iher surratin se na ka marr malli.
    Po kishe bo kerdin anej nga Tirona mthan.
    Eh mer bab se i marrim vesh edhe ne knej ca gjona.
    Ik tashti se se kena hap temen me bo muhabet gjith diten ne te dy,po me kujtu icik ato kohet e vjetra e me marr icik neper goj edhe nai zysh se s'shtyhet.
    SOT AS TRUPI IM SME NXE.

Rezi,

Petro Nini eshte shkolla e Miss-eve. Qe ne edicionin e pare te Miss Albanias, dy te parat Selimllari dhe Cobo ishin petroninse.

Persa i perket Miss-it te pare te PNL, ne mos gaboj ka qene O.S.

PS. Arjana ne fjale, jepte elektroteknike.

Shendet

i/e regjistruar Maska e mateo
    Anėtarėsuar
    24-06-2002
    Vendndodhja
    united kingdom
    Postime
    286
    P.N.L. eh cte thuash per ate gjimnaz me kot mundohen ata te Q.Stafes te jene te paret por ce do se cka dicka te vecante ajo shkolle qe e ben ti besh klaset jo nga nje por nga dy vjet, por une kurre nuk veja ne mesim askush s,me njihte isha ca si i "PRAPE" e kam fjalen per maturen pasi une vetem maturen kam mbaruar aty, me dukej sikur ajo shkolle i jepte gjalleri gjithe Tiranes, per faktin se kemi patur gjithe ato "V.I.P", oh me qe ra fjala e mbaroi ajo Alketa e TAR, bobobo sa fiksim e kam patur ate goce me vjen shume keq qe u largova nga Shqiperia, por do shkoj ta vizitoj se shpejti. Ah faleminderit per temen se me kto kujtime i shtyjme dhe ca dite perpara ketej nga jemi.
    mateo

****** Maska e I-PANJOHURI
    Anėtarėsuar
    18-06-2002
    Vendndodhja
    Neper male
    Postime
    38
    Pershendetje petronisave. Eshte e natyrshme qe do ngrini lart gjimnazin tuaj, por mos e mohoni dhe duhet te jeni pak realiste, qe gjimnazi me i mirene tirane ka qene ""Qemal Stafa" dhe kete se luan as topi. Sa per VIP-at, first lady i sotem Xhoi Nano ka bere ndoshta vitin e pare atje tek ju, por ne tre vitet e tjera ka qene ne nje klase me mua tek GJIMNAZI ME I MIRE "QEMAL STAFA" , te mos ju vije keq por ai mbetet me i miri deri me sot. Ai eshte dhe nje nga me te vjetrit ne te gjithe RSH , ne ate gjimnaz ka studiuar edhe Qemal Stafa, Ramiz Alia, e shume te tjere qe sot jane politikane te degjuar (si psh Zef Bushati, Arben Imami ) etj etj etj, . Nuk dua ti hyj me thelle hitorise por desha qe me rastin e pershendetjes (nga nje maturant i 1991) te mos le pa permendur vlerat shume here me te medha te Qemalit.
    Kalofshi mire
    Me respekt
    Nje ish-Qemals

i regjistruar Maska e rezi_Mynihut
    Anėtarėsuar
    13-10-2002
    Vendndodhja
    Munich, Germany
    Postime
    367
    Bravo Redo,

Persa i perket missit kishe te drejte.
    Ja dhe fotoja e premtuar.
    Maturanti i 91-shit me missin e 95-es
    Sulltan Ahmet Square, Istanbul
    Fotografitė e Bashkėngjitura Fotografitė e Bashkėngjitura  

Faqja 3 prej 11 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •