NJERIU me i fuqishem/trim i FRANCES eshte njeriu qe ka stergjysh LEPURIN.
NJERIU me i fuqishem/trim i FRANCES eshte njeriu qe ka stergjysh LEPURIN.
Hajde moj VEZE te ngriten dhe lapidar.
"Meqe brenga eshte burimi i gezimit,mos vajto............"
GETE
Damn Esetella.
Spaske pasur pune tjeter me duket por vetem je marre me kerkimin e informacioneve per vezet.Nice way to spend your free time.
Tani edhe ju mos u beni kaq se veza ka shume kolesterol dhe nuk ju ben mire per arteriet. Gjithashtu ka shume albumine qe edhe kjo nuk ju ben mire fare.
hajt tu shijojne vezet
Dashuria dhe miqesia jane uruar nga perendia.
Kete e gatova dje ne mengjes per te impresionu miqte. Ishte improvizim i castit se me then' te drejten une 3 pjata di vetem te gatuaj.
Hidh gjalp me bollek ne tigan nese nuk ke problem kolesteroli. Gjithashtu, hidh edhe nje kubik nga ato me koncentrat mishi (vici preferohet) dhe leri te shkrijne.
Ne nje pjate te thelle, hidh vezet, piper te zi, piper te kuq (jo kripe se ka kubiku i mishit), parsley te thate te grire, hudhra te thata te grira, qepe te thata, gjize, djathe kackavall te prere holle, e c'te te dale tjeter perpara. Rrihi te gjitha bashke dhe hidhi ne tigan te skuqen.
Servire siper me hot salsa, dhe me cream cheese on the side.
Perfect breakfast!![]()
Kshu ka lezet veza!
Une cuditem me ca njerez qe e hane vezen thjesht te skuqur pa i shtuar asgje...more t'i lutesh "amon te hudh pak djathe te pakten"
jo qe jo thone!
Po ti Kuqu nuk je nga ata![]()
Summertime baby!
Postuar mė parė nga Ihti
Une cuditem me ca njerez qe e hane vezen thjesht te skuqur pa i shtuar asgje...more t'i lutesh "amon te hudh pak djathe te pakten"
jo qe jo thone!
Po ti Kuqu nuk je nga ata![]()
Ku merr vesh ti per zotin! Me djath kackavall hahet veza sepse shkrin dhe behet nje mase. Por me djath bullgar qe ka 1 vit ne frigorifer dhe kerkon t'ua hedhesh miqve te veza se te vjen keq ta hedhesh poshte, nuk shtyhet![]()
Ia paska pase me te futme ai tipi me djathin bullgar
Kshu vazhdo fol ti, se s'te gatu me njeri veze , kaaaq ta besh dhembin!
Summertime baby!
NEW
RECETA e VITIT 2010 "qe ndoshta shume shpejte do te behet unike" .
Ne nje tenxhere te vogel ne ujin qe vlon hidhet permbajtja e vezes se thyer , e lem deri sa te mpikset .
E marrim me luge kulluese dhe e shtiem ne pjaten qe do te serviret . Ne kete moment i shtiem nje ose dy luge vaj ulliri , krip , rigon .
Kam afro 5muaj qe veza ne familjen time behet ne kete menyre .
Rrug' e gjatė do ngare ngadalė (8204)
Krijoni Kontakt