Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 28

Tema: Vezet!

i/e regjistruar Maska e nimf
    Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253

si te skuqim vezen!

vezet preferohem te jene te fresketa, sic ishin ato te pulave te mia qe asnjehere se benin ne kotec te shkretat po i hidhnin ferrave (nuk u civilizuan kurre).

tigani ne zjarr,
    gjalpi pa karar
    ehh o njerezi
    edhe veza do mjeshteri.

atehere, gjalpi skuqet ne zjarr te ngadalte, pastaj hidhet veza me kujdes qe te mos prishet e verdha.
    gjate skuqjes i hidhet me luge gjalpi i skuqur siper ne menyre qe te skuqet edhe pjesa e siperme.

veza skuqet sipas preferencave te secileve. ca e pelqejne me qurre siper (iiiiiii), ca e kthejne nga te dyja anet, ca e perziejne para se ta skuqin, ca e perziejne gjate skuqjes (amatoret keta te fundit), sa e plasin te verdhen me qellim edhe e lene te skuqet pak, ca e lene te skuqet shume, sa e plasin pa qellim (edhe keta amatore), ca i hedhin prape gjalpe kur mbarojne se skuquri, ca e mbulojne me kos (gjyshi im), etc etc.

pastaj i hidhet kripe, skuqet deri sa te formoje nje cipe te skuqur mire nen te verdhen e vezes (kjo eshte edhe pjesa me e shishme), hidhet ne pjate, i hidhet gjalpi i mbetur siper, edhe shoqerohet me buke.

ata qe duan te ruajne linjat mund ti heqin te verdhen e cila permban gjithe celulitin, po une nuk ua keshilloj.

gjtihashtu per te rritur vlerat shijuese, hani ne fillim te bardhen, duke lene te verdhen ne fund te vaktit

vijon: si te skuqim djathin

i/e regjistruar Maska e ChuChu
    Anėtarėsuar
    03-06-2002
    Vendndodhja
    nyc
    Postime
    3,400

Re: si te skuqim vezen!

Postuar mė parė nga nimf
    pastaj hidhet veza me kujdes qe te mos prishet e verdha.
    vijon: si te skuqim djathin
    Po per ata qe pelqejne te bardhe e te verdhen bashke, pothuaj e njejta procedure ndiqet?

S'ka si djathi kackavall i skuqur, ammmmm...c'me hape oreksin :-)

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    tani Kuqalashe nderlikohet ca puna. Ti, me sa kuptoj une, i pelqen te skrembelluara vezet. Ne ket rast kur vihet tigani ne zjarr, i hidhet me pak gjalp edhe nuk skuqet shume. Pastaj veza hidhet ne nje tas, i hidhet ca miell siper, edhe perziet. Po te duash e ben edhe pa miell. Pastaj hidhet ne tigan edhe perzihet shpejt e shpejt qe te mos ngjitet edhe qe te mos erresohet ngjyra. Tani po nuk pate eksperience ne kto pune, heren e pare e te dyte mos prit veze perfekte.

Administratore Maska e Fiori
    Anėtarėsuar
    27-03-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    3,016
    Sa kam qeshur. Kesaj i thone te dish te gatuash, te lezatosh dhe vezen sikur te ishte mish qengji

Shqipo koke e kembe Maska e Elia
    Anėtarėsuar
    28-07-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    73
    aman se na hapet oreksin dhe ne dy te mengjesit
    The teeth are smiling, but is the heart???

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    eh o Fiori, te dish te gatuash thua ti.
    une laj thaj vetem vez di te bej - ku te mos perfeksionohem une

i/e regjistruar Maska e peshkatari
    Anėtarėsuar
    19-05-2002
    Vendndodhja
    Anonim
    Postime
    103
    provoni dhe bejeni nje here keshtu vezen. Merni 1 luge gjalp dhe djath te grire dhe hidheni ne tigan,vendoseni ne zjar te avashte dhe pa u shkrire mire gjalpi hidheni vezen, ēaheni me luge dhe perzjejeni lereni vezenderi sa te filloje te kapet dhe hiqeni nga zjari.Konsumoheni ne tiganin qe e keni gatuar. Pak muzike ne sfond pas gjimnastikes se mengjezit dhe nje dushi te shpejte.
    Shikoni se mos e ngateroni me gjene me te mire qe keni ngrene ndonjehere.
    instruktori

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    opaaaaaaa,
    nje vez-ngrenes tjeter.
    peshkatari harroi te permend nje gote birre te ftohte shoqeruar me vezen.
    sidomos pas gjimnastikes...

i/e regjistruar Maska e albasexygirl
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    11
    epo juve sjeni mire si behet veza tju them te drejten nje shoqe ime e deshte vezen me qyre as qe kur se ben vezen mire mbeten ca si pune qyre lol (ja u shpifaaaa he lol) dhe ajo ju vinte ca kripe dhe i hante lol ajo te jep daten ja keshtu eshte nje menyre tjeter si behet veza lol peace
    Roses are red
    violets are blue
    god made me pretty
    what happend to u?

Anėtarėsuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Interzone
    Postime
    253
    alba pa pika,
    pa ma thuaj si e kishte emrin kjo shoqja jote, se dikur edhe una ashtu e haja (kur isha e vogel edhe budallaqe pra).
    iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •