Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 7
    Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    20-12-2009
    Postime
    306

Cili eshte restoranti me i mire ne Tirane?

Dua te shkoj seshpejti per te kaluar 1 muaj ne Tiran ,kisha deshire te dija se ku do ishte ma mire qe te haja mengjesin dreken dhe darken ,nuk me intereson se sa kushton ,vetem dua qe te kaloje mire me ushqime te pasterta dhe te shijshme ju lutem me jepni sygjerime

i/e regjistruar Maska e stern
    Anėtarėsuar
    09-10-2008
    Postime
    5,034
    Citim Postuar mė parė nga SKENDER_BEU Lexo Postimin
    Dua te shkoj seshpejti per te kaluar 1 muaj ne Tiran ,kisha deshire te dija se ku do ishte ma mire qe te haja mengjesin dreken dhe darken ,nuk me intereson se sa kushton ,vetem dua qe te kaloje mire me ushqime te pasterta dhe te shijshme ju lutem me jepni sygjerime
    Nje muaj!Lumi ti
    Un per vete kam ngrene shpesh(kur isha me pushime)andej nga dajti(mish i fresket,qingji ne tavolin hmmmmmmmm
    dhe ne Tirane andej nga blloku ishte nje restorat "ERA" shume paster dhe shume te fresketa ushqimet
    Befshi qef,dhe kaloni pushime te paharushme
    Ju Pershendes
    "Man sieht nur mit dem Herzen gut. Das Wesentliche ist für das Auge unsichtbar."

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    lum si ti
    uroj te bash qejf e tja kalosh sa ma mire
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e martini1984
    Anėtarėsuar
    02-04-2009
    Postime
    5,594
    Citim Postuar mė parė nga stern Lexo Postimin
    Nje muaj!Lumi ti
    Un per vete kam ngrene shpesh(kur isha me pushime)andej nga dajti(mish i fresket,qingji ne tavolin hmmmmmmmm
    dhe ne Tirane andej nga blloku ishte nje restorat "ERA" shume paster dhe shume te fresketa ushqimet
    Befshi qef,dhe kaloni pushime te paharushme
    Ju Pershendes
    Thuaj me mire ne Linze por edhe tek tregu katunareve ja vlen per mengjesin.Qofte zgare tek tymi.

Mua mė ka pėlqyer njė te Parku i qytetit ( qė pėr momentin emri mė doli nga mendja ), mė sė shpeshti kam shkuar te KOLONAT, ndėrsa pėr shpejt e shpejt mund tė shėrbehesh edhe te 7. Edhe nė Linėz mė ka pėlqyer.
    "Projekti 21" nuk i bėn reklamė vetes, afirmon tė tjerėt!

i/e regjistruar Maska e leci
    Anėtarėsuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    Goetheanum,Italy
    Postime
    1,742
    Meqe nuk te intereson sa kushton:

mengjesin ke sheratoni,dreken ke sofra ariut,dhe darken te piazza.
    Juvenilja,era,natyra e qete,kolonat,baron etj etj. jane disa lokale te tjera
    Quod timor cladis.
    Sed intuitum amet elit vitae est

i/e regjistruar Maska e alem_de
    Anėtarėsuar
    02-10-2009
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    6,745
    Ne gushtin e kaluar isha ne Tirane,kam ngrene dreke ne Vila 91,ne qender te Tiranes.Isha me 3 cifte,e gjith restoranti qe vetem per ne.Kam pa nje sherbim te mbrekulluaeshe,dhe guzhine si ketu ne Europ.personeli na rrinte ne kembe,mbrekulli.

Jua rekomandoj te gjitheve.

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •