Jo sa ate mentalen dhe psiqiken
anyway e le te ma vlersojne te tjeret ate fiziken ashtu ka me shum vler
Alda.
Shume
Jo Shume
Pak
ASpak
Alda.
Ne te njejtin mendim, jam me krenare per bukurine shpirterore.Postuar mė parė nga Viki
shume, po vleresoj me shume ate shpirterore.
Sepse shume njerez te terheqine ne menyra te ndryshme. Mund te jesh i bukur, po kur nuk di si sillesh, si ta mbash veten, te ecurit, te folurit, menyra si i respekton njerizt reth e rrotull.
Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.
Pergjigje e bukur:Postuar mė parė nga xXx-GirL16-xXx
Alda.)
Be civil to all; sociable to many; familiar with few; friend to one; enemy to none.
Kur je i kenaqur nga paraqitja jote e jashtme ndihesh me konfident kudo ne c'do situate. Nuk them qe duhet te jesh Yll, por ta dish ta mbash ate qe zoti ta ka dhene e ta dish ta vleresosh.
Ja edhe kesaj radhe kam te njejtin mendim me ty e nderuar xXx-GirL16-xXx oj vajz si eshte e mundur? mos kemi ne nje mendje haha...Postuar mė parė nga xXx-GirL16-xXx
Alda.
PRA UN SKAM QE TE SHTOJ NE KETE TEM DHE BESOJ SE E NDERUERA xXx-GirL16-xXx ESHTE FITUESE E KESAJ TEME
DHE MERITON TE JA JAPIM TE GJITH NGA NJE VOOOOOTE e imja vetum te erdhe..
vetum vazhdoni suksese
KUJTIM GEZIMI APO HIDHRIMI, E DUA SE ESHTE I IMI
L()L me vure ne mendime tanithua te kemi te njejten mendje huh? Une do thoshja qe per disa gjera mendojme te njejten gje!
Te jesh mire vella,
Alda.
un se vlersoj shum pamjen time fizike edhe se mar shum komlimente nga vajzat, por vlersoj trupin nje cik dhe vlersohem nga shum ato vajza qe e kan pare, por ci perket pamjes ne koke sdu tja di fare![]()
Sjam aq i mir sa dukem Sjam aq i keq sa dukem!
Une e vleresoj shume bukurin time fizike ...ndoshta do thoni qe i pelqeka vetja ...... aahhhhhhhhh.
po vetem nje gje te dini une e vleresoj veten time vet dhe nuk e pres te ma bejne te tjeret sepse e di qe do me shajn diēka.....
Bukurine fizike e vleresoja me shume ne adoleshence.. Tani.. u plaka nuk kam me ate mendje
Keep it REAL!!!
une e vleresoj jo shume![]()
Krijoni Kontakt