Te isha dhe pak me e gjate do e vleresoja shume
Shume
Jo Shume
Pak
ASpak
Te isha dhe pak me e gjate do e vleresoja shume
patjeter qe e vleresoj shume .... paraqitja jashte ka te beje shume ...
Pink
Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....
Jashte mase, eshte nje nga karateristikat qe vleresoj ne shume, dihet nuk eshte e vetmja, por edhe bukuria lun rolin e vet, ne c'do situate, pastaj te kesh kure per trupin do te thot te rispektosh vetveten!
e vlersoj shume
I don't care how poor a man is; if he has family, he's rich.
Sigurisht qe e vleresoj![]()
dashuria esht gjeja me e bukur ne jete
Shume
Ka raste ndihem posht por thjesht jan caste qe ku te heq nervat dhe kapem me veten per pamjen fizike...As un se di pse se jam quite happy lol. Shoqe ime thot e kan fajin Hormones :P
What we do does not define who we are. What defines who we are, is how we rise when we fall!!
Une e vleresoj bukurine,ajo te ndihmon por kur nuk kombinohet me zgjuarsine eshte kot.
Me mire nje veze sot se nje pule mot
Shumeeeeeeeeee,gjeja e pare qe shikon tek nje person eshte paraqitja fizike kuptohet me pas dhe ajo shpirterore
Nuk e vleresoj shume! Bukuria fizike eshte dicka e dhuruar dhe jo dicka qe e kam krijuar une me punen time. Prandaj s'mund te jem krenare per te. Jam thankful qe me eshte dhuruar por nuk e adhuroj pamjen time.
Ndoshta bukuria mund te jete gjeja e pare qe njerezit shikojne tek tjetri, por ama in the long run, varet se cfare personaliteti ke. Une kam takuar njerez qe mendoja se ishin shume te shemtuar, por me kalimin e kohes, ngaqe kane pasur personalitet shume te mire, u cudisja me veten si kisha krijuar mendim negativ per ta ne fillim. Pastaj bukuria eshte relative!!
If I Only Could....
E vleresoj shume.
I can love
But I need his heart
I am strong even on my own
But from him I never want to part
He's been there since the very start
My angel Gabriel
Krijoni Kontakt