ide e qėlluar , duhet tė evoluoni me kohėn
Pėrshėndetje
C'est la vie
Shume
Jo keq
Pak
Fare
ide e qėlluar , duhet tė evoluoni me kohėn
Pėrshėndetje
C'est la vie
:^Globi
Me kete portal, forumi humbet funksionin kryesor te tij. Ne forum (duke folur gjithmone per vete) perdoruesi futet per te ndare nje mendim apo komentuar ne shkrimin e dikujt tjeter. Per te qen i sinqerte mua pak me intereson mendimi apo shkrimet e krijuesit te forumit apo ndonje moderatori tjeter. Duke vendosur keto shkrime si faqe fillimi leximi i ketyre shkrimeve eshte bere i detyruar. Faqja eshte forumishqiptar.com dhe jo portalishqiptar.com. Nese perdoruesi ka deshire per tu informuar ne zhvillimet e teknologjise, ndertimin e portalit apo te emen e Zegjos, ka me shumice faqe me kompetente ku mud te mari informacion. Faqja kryesore duhet te mbetet mbi temat e forumit, dhe cdo gje tjeter nyje prej saj. Funksioni i kesaj faqeje eshte ndarja e mendimeve dhe jo artikujt e drejtuesve.
Une e kuptoj se si krijues te forumit keni me teper te drejta, gjithashtu e kuptoj se gjerat duhen ndryshuar te mbeten interesante, por ky ndryshim humbet karakterin e forumit, dhe qellimin e tij. Kthehet ne nje faqe lajmesh apo revistash. Nese me ndryshim nenkuptohet imponim mendimi, keni akoma mbeturina diktature ndermjet jush.
Kritika eshte gjithmone pozitive.
gjithe te mirat
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
shume i bukur eshte ky forumi
sidomos per mua qe jam jashte atdheut
mendimi im
PROUD TO BE ALBANIAN
i mire portali
O Azem shqipe malsie,
Per ty loti na ka hije.
Pershendetje Albo!
Me lejo qe te jap mendimin tim ne lidhje me portalin e Forumit!
Te them te drejten, vertet kishte ardhur koha per nje riperteritje dhe per dicka te re me terheqese dhe me te kenaqshme, por sikur te ishte dicka me terheqese, sepse ne pamje te pare duket si pak i veshtire, ndoshta i ngaterruar dhe per nje anetar te ri jo dhe aq terheqes dhe i vlefshem per vleren qe ka Forumi.
Nuk e di, por ky eshte mendimi im!
Nejse ndoshta ne te ardhmen dicka me e re dhe terheqese, dhe e frytshme.
Miqesisht Abigail!
Dituria prehet nė zemrėn e atij qė ka mend, por ajo qė ėshtė nė zemrėn e budallenjve merret vesh.
Do thoja se eshte pak te them se me pelqen.
Gezohem qe me se fundi dikush u kujtua te beje nje gje te tille.
BRAVO.
alba-club.blogspot.com
Linke nga Rapidshare.Muzike,filma,lojera,tutoriale.
Nese une si administrator i forumit do te doja te imponoja mendim tek anetaret e forumit, kete mund ta bej edhe pa qene nevoja e pasjes se portalit. Portali nuk hapet as per te sjelle artikuj gazetash apo revistash, as per te avancuar axhenden e administratoreve apo moderatoreve. Portali ndihmon ne hapjen e temave te larmishme per diskutim duke i sjelle ne vemendjen e gjithe anetareve te cilet kane mundesi te shprehin mendimin e tyre dhe te lexohen direkt nga faqja kryesore e forumit, qe aktualisht eshte portali. Pra portali u jep me shume force mendimeve qe ju shprehni ne forum si anetare te thjeshte. Nje e mire tjeter e portalit eshte dhenia e shembullit nga stafi i ketij forumi se si diskutohet; qe nga gjera te vogla si titulli i nje teme, e deri tek shtrimi i ceshtjes per diskutim. Te japesh shembullin ose mendimin tend ne forum, nuk eshte aspak imponim.Une e kuptoj se si krijues te forumit keni me teper te drejta, gjithashtu e kuptoj se gjerat duhen ndryshuar te mbeten interesante, por ky ndryshim humbet karakterin e forumit, dhe qellimin e tij. Kthehet ne nje faqe lajmesh apo revistash. Nese me ndryshim nenkuptohet imponim mendimi, keni akoma mbeturina diktature ndermjet jush.
Mbeturinat e diktatures tek shqiptaret une i shoh kur ata dyshojne kedo dhe gjithcka, "armiku imagjinar" vjen deri ne ditet tona.
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Portali nuk hapet as per te sjelle artikuj gazetash apo revistash, as per te avancuar axhenden e administratoreve apo moderatoreve. Portali ndihmon ne hapjen e temave te larmishme per diskutim duke i sjelle ne vemendjen e gjithe anetareve te cilet kane mundesi te shprehin mendimin e tyre dhe te lexohen direkt nga faqja kryesore e forumit, qe aktualisht eshte portali. Pra portali u jep me shume force mendimeve qe ju shprehni ne forum si anetare te thjeshte.
Argumenti yt do ishte i vlefshem nese ne artikujt e portalit mbizoteronin shkrimet nga "antaret e thjeshte" (qe ti permende). Ne portalin e sotem ne 10 artikuj te shkruar 8 jane nga drejtuesi kurse 2 te tjere ne administratoret e forumit. Kjo sigurisht nuk eshte gje e keqe nese je administrator ose drejtues, por per nje "antar te thjeshte" qe futet per here te pare pas ndertimit te portalit, eshte nje 2-3 minutesh i humbur kohe deri sa te gjeje nyen qe te con tek forumi.
Sidoqofte pak rendesi ka ky diskutim, portali tashme eshte ne vend, e pacim me shendet, dhe llafet jane fukarallek. Ti kerkove mendimin e antareve, mendimin tim e more. Me vejn keq nese mendimi im nuk ishte ai qe prisnit ju.
Mbeturinat e diktatures tek shqiptaret une i shoh kur ata dyshojne kedo dhe gjithcka, "armiku imagjinar" vjen deri ne ditet tona.
E paske keqkuptuar postin tim, asnje fjale nuk te akuzoi si armik, ndryshim mendimi nuk do te thote armiqesi. Opinionin tend e respektoj njesoj sic pres qe dhe ti te respektosh timin.
Postimi i mesiperm nuk shpreh detyrimisht opinionin e autorit mbi temen e ngritur.
Edhe mua me duket ide e mire portali i forumit![]()
mire eshte po po te kete pak permiresime do ishte akoma ma i mire respekte eldo
DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....
Krijoni Kontakt