Close
Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 123
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ...ja dhe ca te tjera...
    ------------------------------------------------------------------------------------

Nje polic po rruhej tek berberi.
    E pyet berberi:O polic te te them nje probleme-po mire i thote polici .
    -C'fare e kam une cunin e nenes time?
    -Cun xhaje-i thote polici,jo-cun teze,jo-cun halle,jo-nuk e di se qeka e veshtire i thote polici.
    -Po vella e kam o hajdar!
    Polici i gezuar ia fut vrapit ne komisariat dhe mbledh te gjithe shoket e i thote: do ju them nje probleme'fare e kam une cunin e nenes time?
    Te gjithe fillojne: Cun teze,cun daje,...
    Polici ia kthen gjith pordhe: po eshte vellai berberit o budallenj!
    ------------------------------------------------------------------------------------

Nje dite te bukur me diell,del nje piktor qe te pikturoj natyren,sepse ishte dita e pershtatshme.
    Sa behet gati te filloj pune,nga nje peme qe ishte aty afer bie nje zog ne toke,i lyer me m...
    I shkreti-tha piktori dhe e mori,e pastroj.
    Pas nje fare kohe nje tjeter bie perseri i lyer me m... Prape piktori e merr e pastron edhe kete.
    Nuk zgjati shume dhe ra perseri nje tjeter.
    E pastroi dhe kete tjetrin dhe tha:-s'qenka dite per te pikturuar kjo e sotmja dhe filloi te mblidhte gjerat per te ikur.
    Sa u nis te ikte
    nje ze u degjua nga pema : shoko,mos ke ndonje cope leter se mu mbarua kjo foleja me zogj.

Nje djale dhe nje vajze po udhetonin ne te njejten kabine te trenit.Vajza po lexonte nje reviste.Per nje moment u shkeput nga leximi dhe i drejtohet djalit.A e di qe japonezet jane ata qe e zgjasin me shume aktin seksual ,qe arabet e kane me te gjate dhe qe doktorat jane me te kujdesshem me femrat.Djali i pergjigjet jo.Mire thote vajza le te prezantohemi une jam Blerta.
    Djali pergjigjet: une jam Doktor Mohamed Kawasaki ...

Pas nje udhetimi te gjate disa shoke shofere maunesh kthehen ne shtepi te nesermen ne mengjes takohen aty perjashte te nje klub. Njerii fashur koke e kmbe tjetri me disa shenja gervishjesh ne fytyre tjetri sakte.
    pyesin te parin ate qe ishte tere shenja nga fytyra,c'ke mo thone pse je bere keshtu,eee i thote ky ,vajta ne shtepi e bera me gruan dhe kur mbarova lashe 5000 leke ne tavoline sic isha mesuar me k..vat qe vemi ne .Ajo e kuptoi dhe me vuri para me tigane e me tenxhere,bo booo. -AAAA mor vella, thote ai qe ishte i sakte ,-c'ke me, i thone.- ku ta gjeja dhe une te me bente gruaja ashtu ...Une pasi mbarova i lashe gruas 10000 leke, mos ithane shoket,ee eeeee. i thote, po me ktheu 5000leke se.
    Me ne fund pyesin kete te fashuarin , po ty mo mavri c'te ka gjetur i thone.EEEHHH thote i treti une sic po e beja me gruan bie dera.... burrri me tha gruaja dhe une tha si **** vajta u hodha nga kati trete.

Dhjetor 1943, 2 partizane i kish zene nata larg cetes.I afrohen nje shtepie.Komisari bertet: O i zoti shpise a pret miq?
    -Bujrum ,buke kripe e zemer.
    -Ore na skuq ato zemrat e leri te tjerat...

Nje familje shkon per plazh tek nudistet. Femija i habitur nga gjithe ata njerez lakuriq pyet te emen.
    O ma ai xhaxhi pse e ka me te madh se te babit?
    Eshte budalla te keqen mami.
    Po ajo teta pse i ka cicat me te medha se te tuat?
    Dhe ajo eshte budallacke te keqen mami.
    Pas pak babai me djalin e vogel dali shetitje.S'kalon shume dhe djali kthehet pa babane.
    -Beni ku eshte babi?
    -Ehuuu, babi pa nje budallaqe dhe u cmend fare...

vete nje djale ne nje restorant. kur vjen kamarieri e pyet: "kam degjuar se keni te gjitha llojet e mishrave ne kete restorant. a eshte e vertet?" - po, i thote kamarieri-ca te duash ti. e po mire-thote djali, me bej nje kile mish elefanti. iken kamarieri dhe kthehet pas 15 minutash me nje pjate bosh dhe ja ve djalit perpara ne tavoline. po kjo- thote djali, ca eshte?
    - kerkesa pra, qe bete.
    -po mishi ku eshte?
    - ēa faji kam un- tha kamarieri,- qe te ra vrima e bythes ty.

Mbesa vendosi qe per fundjaven te flinte tek gjyshi dhe gjyshja. Para se te flinte vjen gjyshja per t'i sjelle carcafet edhe e gjen mbesen lakuriq.
    -Po t'i vishu i thote gjyshja sepse une jam plake me namus.
    -Po une gjyshe sa te fejohem kam vendosur te fle me kostumin e dashurise, d.m.th lakuriq fare.
    Vete edhe gjyshja lakuriq ne dhomen e gjumit ku e priste plaku.
    -E plake u cmende ne pleqeri, -i thote plaku.
    -Po ja thashe edhe une te fle njehere me kostumin e dashurise para se te vdes-i thote plaka.
    -Po ti futi nje te hekurosur se e ke gjithe zhubra si carcaf evgjiti-i thote plaku.

Nje plak blen per vit te Ri nje gjel deti, por ne fshat do te shkonte me tren dhe gjelat nuk lejoheshin ne trena. Merr plaku gjelin dhe e fut ne breke dhe hipen ne tren. Perballe kishte nje plake qe kishte blere rrush. Gjeli i detit filloi te nxirrte koken nga zinxhiri i pantallonave te plakut, merrte nje kokerr rrush, dhe e fuste prape koken brenda. Plaka nuk shikonte mire nga syte dhe nuk po kuptonte se kush po ia mbaronte rrushin. Kur kishte mbetur vetem kokrra e fundit gjeli nxorri koken per ta ngrene por plaka e pa dhe i tha plakut.
    -Epo kisha pare edhe s'kisha pare, por te haje rrushi-rrushin.

dy hajduta nisen me vjedh kumlla ke bacja e rremes.masi kan nja gjys ore ne peme ,rrema nigjo zhurme ene del noborr.kush o aty mer jahuu gerthet rrema.hajduti i pare hidhet nga pema dhe ja fut vrapit ne kohen qe i dyti zbret nga pema rrema e kap per topesh dhe fillon ti gerthasi :
    - kush je ti- rrema e shterngo me fort dhe prap po fol mer dreq kush je, dhe hajduti duke uleritur - JOM TAN MEMECIIIIIIIII...

Ne nje fshat, vendasit e kishin zakon qe nusja duhej t'i bente per paje dhendrit nje pale breke prej basme dhe dhendri duhej t'i tregonte breket e reja para krushqve ne naten e dasmes.
    I blen nusja Palit 6 metra basem, 2 metra ia qep per breke, 4 metra ia le per paje ne dollap. I provon Pali breket e reja, i rinin tamam dhe po bente praktike se si t'i ekspozonte para krushqve. Mirepo e merr nje dhjere sa i theri barku dhe vrapoi per ne banje. Qe te mos i bente pis breket e reja, i hoqi dhe i vari prapa deres se banjes, por kur mbaroi harroi t'i vishte. Vjen ora e dasmes, vijne edhe krushqit. I vjen rradha Palit te tregoje breket para krushqve.
    -Tani surpriza, ja edhe breket e reja-thote Pali dhe ul pantallonat.
    -Uuuuu-ia bejne dasmoret duke pare nje zorre te fishkur qe varej.
    Pali pa e ulur koken te shikonte se cfare kishte nxjerre, thote:
    -Kjo nuk eshte gje, por te shikoni 4 metra qe ka ruajtur nusja per paje ne dollap.

Nje cift i ri te fejuarish dolen per shetitje nga liqeni. Vajza kishte veshur nje fustan. Duke ecur i thote djali vajzes qe te hypte ne peme se po vinte i jati i vajzes dhe vajza hipen nga frika, pastaj shkon ne shtepi dhe i thote te jemes se si kishte ndodhur.
    E ema i thote se te ka genjyer, deshte te te shikonte breket, dhe vajza ja kthen pa pertim :
    -une ja dhjeva, nuk kisha breke ...

Gruaja dhe burri po shohin ne televizor ndeshjen midis 2 japonezeve te dhjamosur.Gruaja e pyt burrin:
    -Qyqja Qemolo ē'eshte ky emer qe paska ky lloj sporti keshtu mo: ē'eshte kjo sumo..
    -yyyyyyyy, - thote burri -po pse mi debile si shef ti sa i kane rrotllat ato e?

Mesuesi i matematikes po dilte shetitje me gruan pergjate, bregut te detit se Vlores. Papritur mesuesi degjon ulerima qe vinin nga deti dhe dikush kerkonte ndihme sepse po mbytej. Nje te zhveshur ben dhe futet ta shpetoje. Nje alamet femre, kishte rene nga skafi i te dashurit. Mesuesi e shpeton, por femra do qe ta shperbleje sepse i shpetoi jeten. heq varesen e floririt nga qafa, por profesori nuk e pranon.
    -Do nje vile ne mes te detit-i lutet ajo.
    -Po jo ne mes te detit, ne ana te pakten, por jo as vile nuk dua, boll i kam dhome e kuzhine, pa ballkon.
    -Hap gojen, cfare do-thote prape ajo.
    -Nuk dua asgje, une nuk e bera per para- i thote mesuesi.
    -Por mire atehere meqe juve nuk pranoni asgje, une do t'ju jap dicka, por kete duhet me doemos qe ta pranoni-thote ajo, dhe ul mbathjet
    -Lere mos m'i jep, mos u harxho se nuk do me bejne-thote mesuesi...

Shumė kohė mė parė njė plak pasanik i kėrkon shėrbėtorit tė tij t“i mbante qiriun ndėrsa do tė bėnte seks me gruan e tij tė re. Shėrbėtori u pėrpoq tė bėnte sa mė tepėr dritė tė mundte. Marrėdhėnia seksuale e plakut me gruan e tij zgjati vetėm disa sekonda dhe kur plaku e pyetėn tė shoqen nėse i pėlqeu, ajo i tha se nuk ishte dėfryer aspak. Atėherė plaku i thotė shėrbėtorit t“ia jepte atij nė dorė qiriun dhe tė bėnte seks me gruan e tij. Shėrbėtori qė ishte djalė i ri kreu me gruan e pasanikut njė marrėdhėnie seksuale tė fuqishme ndėrsa vetė pasaniku mbante qiriun. Nė fund pasaniku e pyet tė shoqen nėse i pėlqeu dhe ajo i thotė se kishte qenė pėr sė mbari fare. Atėherė pasaniku i kthehet shėrbėtorit dhe i thotė " E shikon ! Ja kėshtu mbahet qiriu !"
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nje cift i lumtur kerminjsh bashke me djalin e tyre vendosen qe per fundjave te shkonin per kamping. Dhe ashtu bene. Pasi arriten e u rehatuan, filluan te hanin e te pinin, kur shikojne se mungonte hapesja e birrave. I thone te birit:" Te keqen babi e mami, nisu e merre hapesen ne shtepi dhe hajde prape se nuk shtyhet kshu pa birra"
    "Jo more- thote kermilli vogel- une te iki e ju ti hani te gjitha keto e!!"
    "Po jo more bir - thote e ema- te premtojme se nuk do prekim gje me dore pa ardhur ti"
    Dhe niset kermilli vogel. Prit 1 ore s'ka, 2 ore, 3 ore, 1 dite hiē, me ne fund e ema i thote te shoqit: " Ore burre, po vdesim per te ngrene, a hame nga nje biskote sa te vije djali?"
    "po mire - thote burri- ashtu bejme"
    Nderkohe pas nje shkurreje degjohet zeri i kermillit te vogel: "Ho me, e dija qe kshu do ma benit prandaj po ju ruaja !!!!!"

Nje sakat i bie telefonit te shtepise publike dhe kerkon ti sillnin nje k..ve ne shtepi.
    "S'ka problem - i thote recepsionistja e shtepise publike- ne ēfare ore e do ?"
    "Degjo - thote sakati- para se te fiksojme oren, se une dua te jem i sinqerte me ju, desha te te them qe une nuk e kam njerin krah"
    "Me vjen keq -thote recep.- po kjo nuk ka te beje fare ne rastin tone, me thoni oren ju lutem"
    "Po shiko se une nuk e kam as krahun tjeter- ia pret sakati"
    "Me vjen shume keq -thote recep.- po kjo nuk prape nuk ndikon ne kete rast, me thoni oren ju lutem"
    "Me fal- thote sakati- po une nuk kam edhe nje kembe"
    "Ore - ia pret recep.- po k.... a e ke apo jo ??"
    "Pse, me ēa i rashe telefonit une !?- pergjigjet me krenari sakati "

Burri ishte shume i shqetesuar sepse i kishte marre borxh komshiut dhe nuk e dinte se kur do kishte mundesi qe t’ia kthente. Edhe naten nuk flinte rehat nga sikleti, saqe nje nate gruaja e pyet: “O burre po ca ke qe s’po gjen rehat?”
    “Po ja –thote ai- kam hallin e borxhit qe i kemi marre Nevruzit (komshiut) se nuk e di si do ia bejme”
    “Per kete e vret mendjen ti ? - ia pret gruaja- prit nje minute “
    Dhe gruaja del ne ballkon dhe therret: “ O Nevruzo. O Nevruzo”
    “He – pergjigjet Nevruzi”
    “A te ka marre burri im borxh ty?”
    “Po- pergjigjet nevruzi”
    “ Nje m.. ka per te dhene” – thote gruaja e futet brenda dhe i thote burrit: “ Fli gjume tani se e ka rradhen Nevruzi me nejt zgjuar”.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Jola : 11-06-2003 mė 11:28
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Ishte nje ēift i martuar ,burri amerikan dhe gruaja shqiptare qe jetonin ne Shqiperi.Amerikani kishte mesuar pak shqip.nje dite kur ky po ikte ne pune gruaja i thote :

-i dashur eshte prishur frigorifer a mund ta rregullosh?
    -une teknik?(pse une teknik jam)-thote burri dhe iken.

diten tjeter kur ky po dilte gruaja i thote
    -i dashur jane prishur dritat a mund ti rregullosh?
    -une elektriēist?-thote ky dhe iken

diten tjeter gruaja i thote:

-i dashur eshte prish lavamani a e rregullon pak?
    -une hidraulik-thote ky dhe iken...
    kur vjen ne darke ky i sheh te tera gjerat ne rregull dhe pyet gruan:
    -e dashur si i rregullove keto?
    -eh i dashur e ke parasysh ata komshiun tone ne katin poshte?
    -po-thote ky
    -eh ai me tha se i rregulloj une te tera ama me nje kusht o ma jep ose me bej nje paste.
    -ti beri pasta apo jo dear-tha ky
    -Une pastiēiere???!!!-thote gruaja

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nje fshatare po udhetonte ne autobus nga rogozhina per ne roskovec
    Mbas pak kohe udhetimi nje mize filloje ta bezdiste duke fluturuar perpara fytyres se saje.
    Fshatarja ben ta largoje duke levizur doren...dhe kur bie pak ne qetesi filloje te dremiste.
    Miza perseri kethehet tek fshatarja dhe i qendron mbi hunde.
    Ajo zgjohet e nevrikosur, kap mizen dhe e hedh nga dritarja duke i thene:
    - SDO TE RRISH REHAT NE AUTOBUS? BEJE RRUGEN NE KEMBE TANI....

I biri ciklopit: - Ba, pse kemi vetem nje sy ne e?
    Ciklopi: - Po na cave bo_len ore gjithe diten me keto pyetje...

Dy vete, ne supermarket, perplasen me njeri tjetrin te kthesa e njeres nga rrjeshtat e rafteve.
    I pari thote: "Me fal, nxitohem se jam duke kerkuar gruan time qe prej nje ore dhe s'po e gjej dot"
    I dyti: "C'fare koincidence edhe une jam duke kerkuar gruan time, si duket gruaja jote?"
    I pari:"E gjate, e holle, bjonde me sy te kalter, me nje gjoks te ngritur e te bukur, esmere. Si duket gruaja jote?"
    I dyti:"Lere, me mire hajde te kerkojme gruan tende"

Njona rreklamoi ne gazete: "Seks gjithe naten ne shkembim te nje televizori".
    Te nesmen vjen njoni dhe i thote: "Une... erdha ne lidhje me reklamen". Pas nje nate te furtunshme seksi, vishet ky dhe pregatitet te iki.
    Kjo i thote:"Hej, hej, ku po iken. Ku eshte televizori qe me premtove?". Dhe ky iu kthye: "Antenen e more mbreme dhe nese do te kesh asorbim te mire, figuren do ta shohesh pas 9 muajsh"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    27-03-2003
    Vendndodhja
    usa
    Postime
    4
    SKUTHI BARSOLETAT TENDE JANE BOMB FARE.DHE UNE KAM NJE PER TY.
    LEPURI DO TI MESONTE TE BIRIT SI BEHESHE SEX DHE I THOTE NE LEPUJTE JEMI SHUME TE SHPEJTE NE SEX JA SHIKO,DHE MERR 3 LEPURUSHE DHE FILLON 1,2,3,JA E PE SA SHPEJT ,TANI PROVOJE TI DHE LEPURUSHI FILLON 1,2,3,4 OH BABI ME FAL

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Tre shoke refugjate shkojne ne Athine, te lodhur nga rruga gjate shkojne ne nje hotel dhe kerkojne nje dhome me tre krevate, fatkeqesisht kishte vetem nje dhome me nje krevat dopio. Duke qene te lodhur e marrin. Ne mengjes ngrihen dhe ai qe fjeti ne anen e majte shikon qe ishte prishur.
    I thote shokeve:-kam pare ender sikur po masturbohesha gjithe naten. Ngrihet ai qe flinte ne anen e djathte dhe shikon qe ishte prishur edhe ai. I thote shkokeve, :- kam pare enderr sikur po masturbohesha gjithe naten. Ai qe flinte ne mes zgjohet gjithashtu dhe u thote shokeve. Kam pare enderr sikur gjithe naten po beja ski........

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Mbytet nje anije.Nje varke shpetimi ja arrin te dale ne nje ishull, ishulli ishte i shkrete,te mbijatuarit ishin 7: 6goca dhe nje cun.Pas ndonje jave te gjithve ju kishte vajte atje ku s'mbante me, keshtu vendosen qe ky cuni duhet qe cdo dite ta bente me nje nga gocat, pra nga e hena deri te shtunen duhet qe bente seks me me nje vajze te ndryshme, te djelen pushim.Ne fillim ketij i pelqeu ideja dhe per gati 6 muaj e bente me qef,pastaj filloj te lodhej dhe mezi e priste te djelen.Nje dite deti nxjerr nje te mbijetuar tjeter,cun. Ky gezohet dhe shkon me vrap tek i riu qe ti tregonte historine e t'i thoshte qe tani qe ishte dhe ai ta ndanin bashke 'punen' se s'ja dilte dot me.I riu e degjoi me vemendje dhe ne fund duke rrudhur buzet i thote me keqardhje:
    - Bucko, keq me vjen, po tani do punosh edhe te djelen...

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Dy cuna po drogoheshin te shkallet e pallatit.
    Del nje plake dhe i pyet:
    - Ca po beni ju keqen nena...?
    - Po drogohemi nene...
    - Mire ju keqen nena, po mos rrini ne cimento se do ftoheni........

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Nje vajze 5 vjece kthehet nga kopshti dhe i tregon te jemes se ajo din se si del foshnja ne jete.
    "Me te vertete?", thote e jema duke buzeqeshur,"pa ma trego."
    "Ja pra", fillon e spjegon vajza e vogel te jemes,"babi dhe mami zhvishen fare, bilja e babit ngrihet lart e me lart, mami bie ne gjunje, babi fut bilen e tij ne gojen e mamit dhe pas pak kohe, bilja e babit shperthen dhe rrjedh brenda gojes se mamit dhe keshtu mami merr nje beb te ri..."
    Mamaj veshtron vajzen me nje shikim dashmires dhe i thote:"Keshtu mami nuk merr nje beb te ri moj vajze" dhe vazhdon me nje zgerdhirje te lehte,"keshtu mami merr nje makine te re!"

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Rrema futet ne klub e sheh Selmonin.
    -O Selmon a te pin ropt e shpis duhan?
    -Jo mer burr.
    -E po ik o lal se po t'digjet shpia.

Faqja 3 prej 13 FillimFillim 12345 ... FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Barcaletat e Brarit per Vloren, apo kujt t'i vij rradha
    Nga Brari nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 42
    Postimi i Fundit: 17-09-2008, 17:57
  2. Barcaletat e Juventinit
    Nga Juventini nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 6
    Postimi i Fundit: 26-02-2006, 13:13
  3. Barcaletat e shekullit
    Nga Flori nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 8
    Postimi i Fundit: 16-08-2004, 21:14
  4. Barcaletat mė tė bukura tė forumit
    Nga BlEdIi nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 41
    Postimi i Fundit: 14-07-2004, 12:37
  5. Barcaletat e te I_emblit
    Nga I_embli nė forumin Humor shqiptar
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 21-04-2003, 05:21

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •