REDI, solli dashnoren e vet ne shtepi.
Hoqi bluzen - "C'fare gjoksi mrekullueshem" - i tha dashnorja.
"Eshte 100 kile dinamit" - i pergjigjet ky dhe e fryn edhe me teper gjoksin me krenari.
Me ky pas heq pantallonat - "C'fare kembesh burrerrore qe ke" - i thote dashnorja.
"Eshte 100 kile dinamit" - i pergjigjet ky dhe i fryn edhe me teper muskujt me krenari. Me pas heq mbathjet dhe dashnorja bertiti dhe doli nga dera menjehere.
REDI u vesh dhe vrapoi pas saj. "Pse ike keshtu?", e pyeti kur e arriti.
Ajo ju pergjigj,"Mendova se gjithe ai dinamit do plaste nga minuta ne minute kur pashe se sa te shkurter e kishte fitilin".
------------------------------------------------------------------------------------
nje cun i thote te dashures:
-sikur te te prekja gjokset ca do beje?
-do ti thosha vllait te te rrihte.
-po sikur te te jepja nje te puthur?
-do ti thosha babai ,e kam fanatik,do te vriste fare.
-po sikur te te kapja me force,te te hiqja breket e te te perdhunoja ca do beje?
-do ti thosha gjyshit.
-pse gjyshit?
-eshte shurdh
------------------------------------------------------------------------------------
nje grup kongolezesh shkon vizite ne rusi.fillojen e bredhin nje cike naten.shkojne ne nje lokal dhe shohin ca qe po benin ruleten ruse.pyesin se c'eshte
-ky eshte sporti yne kombetar,pistoleta ka 5 fishek manover dhe nje te vertet-pergjigjet nje rus.
pas ca kohesh ca rus shkojne ne kongo.futen nje kasolle dhe shohin 6 femra lakuriq dhe 2 burra me pantallonat ulur.pyesin se c'ishte.
-ky-pergjigjet nje kongolez-eshte sporti une kombetar,ruleta kongoleze,ato grate ta thithin te gjitha,vetem se nje eshte kanibale...
Tre pensionista duke luajtur domino dhe duke biseduar me njeri-tjetrin lidhur me problemet e shendetit.
I pari (70 vjecar) thote : « Me eshte bere fiksim, duhet te jem i semure se cdo mengjes cohem ne orene 7 :30 dhe duhet te bej sh....n, po me duhet te rri gati 1 ore para tualetit deri sa ta bej. Duhet ta kem nga prostati. »
I dyti (80 vjecar) thote : « Kjo seshte asgje, une duhet te jem i semure se se cdo mengjes cohem ne orene 8 :30 dhe duhet te bej m...n, po me duhet te rri gati 2 ore ulur ne tualet deri sa ta bej . Duhet ta kem nga kapslleku. Ju se keni provuar por eshte e tmerrshme.»
I treti (90 vjecar) thote : « Cfare flisni more, ju qenkeni si djem te rinj. Une cdo mengjes shurroj si kale ne oren 7 :30 dhe dhjes si derr ne oren 8 :30. I vetmi problem i imi eshte qe nuk cohem dot nga gjumi para ores 11 »
Njeri kishte nje papagall te cilin e donte shume. Meqe papagalli kishte ditelindjen, i zoti e merr me vete ne nje lokal nate dhe i thote : « Sot ke ditelindjen kerko cfare te duash »
« Dua nje femer - i thote papagalli. »
I zoti therret pronarin e lokalit dhe i thote : « Me gjej nje femer per papagallin tim »
« Ta gjej po ben shtrenjte-pergjigjet pronari lokalit- shkon rreth 1000 dollare nata. »
« S'ka problem- ia kthen i zoti papagallit- une nje papagall kam dhe sot ka ditelindjen »
Pronari i lokalit sjell nje papagalle bionde shume te bukur. Papagalli e merr dhe te dy se bashku hyjne ne nje dhome ne katin e dyte.
Pas disa minutash degjohet zhurme e madhe siper te dhoma ku kishte hyre papagalli. I zoti papagallit bashke me pronarin e lokalit shkojne siper dhe kur hapin deren shofin papagallen femer pa pupla duke uleritur me te madhe.
Pronari lokalit ve duart ne koke dhe fillon ti bertase papagallit: « Ēfare ke bere keshtu mer m.., kush ma pranon mua tani kete papagalle ne kete gjendje qe e ke bere ti o legen? »
« Legen je vete- ia pret papagalli i nevrikosur- pse si deshe ti, te te paguajme 1000 dollare dhe kjo ****** mos te ē'vishet e? »
Nje amerikan shkon per vizite tek nje fis qe jetonte ne Siberi me emrin Cucka. Pasi takohet me kryetarin e fisit i shpreh atij deshiren te gjuanin arinj polare. Kryetari nuk kishte asnje kundershtim.
Te nesermen ne gjueti e siper amerikani ve re qe ariu i ndiqte pjestaret e fisit deri ne nje fare vendi dhe me pas keta e qellonin.
Edhe amerikani vendos ta perdore te njejten praktike. Po duke pare qe ariu e ndiqte kemba-kembes mendon me vehte. Une nje pushke e kam. Pse e lejoj ariun te me ndjeke? Kthehet merr shenje dhe me nje te shtene e palos ariun.
Amerikani i entuziasmuar i kthehet kryetarit. He e pe si e vrava.
Dhe kryetari i pergjigjet : ju amerikanet jeni te gjithe budallenj. Tani coje ariun te kasollja!
Krijoni Kontakt