Ruset force e madhe!
Ruset force e madhe!
Nuk mund te qortohem,sepse dhe vete njeriu model ka skadencen e tij....!!!!!!!!
Ndersa une e pashe dhe kur e kishin ftuar te emisioni i mengjesit RIGGS&KELLY , oh mo zot anglishtja e saj ishte pertoke po fytyren e kishte te mire ama
Rusja mund te shihet mire tek fotoja ku ka vene duart ne bel, e veshur me te brendeshmet dhe me shiritin e bardhe--nje mrekulli.Mbylla faqen, se mu duk se me vershoi qielli ne ato sy, shume fine, inteligjente...
Shume nga vajzat shume te bukura...
E jona, po te kishte qene ndonje atdhetar ne juri edhe mund te fitonte...., s'ishte gje...
E bukur, por jo per miss
Nuk e di ne do kish fituar apo jo, por them se do kish shkuar me tutje ne vendet e para po te kishte dhene pergjigje me inteligjente kur u pyeten ne dhjetesh. Nuk e di pse, por ne vazhdojme te kemi probleme shume, kur eshte fjala per intervista dhe pyetje. Mungesa per nje kohe te gjate e lirise se fjales dhe e te menduari, deficensat, dhe nga ana tjeter mendimi i futur prej vitesh ne kokat e shqiptarve ; se jemi me te diturit dhe te zgjuarit e botes, mbase nuk na jep lirine natyrale te te shprehurit. Po ska gje, do mesohemi dhe ne. Sa per shqiptaren tone, them se ishte derr sexi.
Personlisht jam dakort me Shpresemirin.
Eshte perulesi qe si femra dhe mashkulli te vleresohen vetem nga pamja e jashtme.
Me vjen ne mendje nje thenie qe e shqiperuar thote pak a shume keshtu:
AJO QE TE BIE MENJEHERE NE SY DHE ESHTE E BUKUR, NUK ESHTE GJITHMONE E MIRE,POR AJO QE ESHTE E MIRE ESHTE GJITHMONE E BUKUR
ticiana
More po kush ju ka thene, se vleresohet vetem pamja e jashtme..?
Ne fund te fundit, pse eshte gabim te masesh bukurine fizike te dikujt..?
Ketu po flitet per nje lloj arti e jo dinjiteti njerezor...!
ketu po vjen era fanatizem djema...edhe vajza...!
Klodi, a s'po e sheh nė kohėn tonė "moderne" se femrat dėshirojnė tė afirmohen vetėm nga ana e jashtme, dmth. njė femėr vlen vetėm nė qoftė se ėshtė "e bukur". Unė me tė vėrtetė nuk jam kundėr bukurisė, ama kėto programet e Miss universit nxisin qė tė shkretat femra tė formojnė mentalitetin e cekėt tregtar (si ēdo send nė perendim) pėr vetveten, gjoja se ajo mund tė afirmohet vetėm nėse e ka njė pamje tė bukur. Lėre aman, bukuria ėshtė e rėndėsishme por jo nė vendin e parė (siē po del sipas kėtyre emisioneve). Kundėr kėsaj jam unė: qė afirmimi i gruas nėpėrmjet bukurisė t'ia zė frymėn vlerave tė tjera qė janė shumė mė tė larta: ngrohtėsia e femrės, mėmėsia e saj, sakrifikimi i saj, spontaniteti, aftėsia e saj pėr gjėra konkrete (nė punėt e shtėpisė apo diku tjetėr...).
Hedonizmi nuk mund tė bėhet normė dominuese pėr jetėn e njeriut. S'ka jetė ku nuk duhet flijimi, mundimi... sepse vetėm kėshtu jeta fiton kuptimin e vet. Ndėrsa Miss-universet pikėrisht dėshirojnė t'i ikin kėtij realiteti duke e ngushtuar atė dhe duke e drejtuar vetėm kah ėndėrrat foshnjore qė janė pasojė e papjekurisė shpirtėrore tė Perendimit - si duket gjithmonė e pranishme...
Pra, jam kundėr atyre qė gjėrat relative dėshirojnė t'i bėjnė apsolute.
Falėminderit!
IHS
Shpresmir...!
Lere njerezine te shkoje ne udhe te vete, dhe mos ti japim c'do gjeje rregulla fetare, qe edhe pse te verteta, nuk sherbejne nqs cenojne lirine e personit.
Arsyeja e atyre programeve eshte artistike, dhe nqs dikush i merr si menyra jetese, kjo eshte vec nje injorance personale ose grupazhe e atyre, qe i marrin si te tilla.
Une te them shendet, e ti e merr per plac, dhe nje i trete me thote mos thuaj shendet, se behet burim plac-je..!
Klod, a mendon se unė do t'i detyroj ata tė mos mbajnė mė kėsi emisione a? A thua ashtu tė paskam lėnė pėrshtypje a? Pėrse po e fut punėn e fesė nė punė private! A thua feja qenka mindil i futur nė gjep?! Nė qoftė se ėshtė diēka e vėrtetė duhet thėnė - dhe unė do ta them edhe pse dikujt i prishet qejfi. Nuk po e them qė t'ia cenoj lirinė, pikėrisht e kundėrta: qė mos tė bijė pre e shfrenimeve qė ēon nė robėri.
Unė pėr veti e thash edhe mė parė: mendimi im ėshtė ai qė e shpjegova dhe nuk dua tė mirrem me kėtė temė, sepse ėshtė gjė qė nuk mė intereson edhe aq, vetėm dėshiroj t'i nxis njerėzit qė tė jenė mė kritikė ndaj disa dukurive sepse naiviteti dallon prej butėsisė sė sinqeritė. Unė kurrė nuk i shiqoj ndodhitė vetėm si duken pėr kah syri, sepse ēdo vepėr/ndodhi bėhet nga motivimet dhe qėndrimet e brendshme tė njerėzve dhe ato e kanė njė porosi pėr shikuesit. Unė nė kėto emisione shoh porosinė e mentalitetit "shitblerės" - nėnēmim i personit, sepse e barazon me gjėrat e tregut. E pra, njeriu ėshtė mė shumė se mallrat.
Pėr mendimin tim injorancė domethėnė t'i marrėsh tė gjitha sikur t'i ofrojnė. Ha, nganjėherė bėhet vonė kur ta kuptojmė.
Mė kujtohet njė fjalė e urtė qė mendoj se i pėrshtatet shikuesve tė Miss-universit: "Vetėm peshqit e ngordhur shkojnė kah t'i ēojė lumi".
Megjithatė, Klod, tė falėnderoj pėr kėshilla, dhe shpresoj se nuk ke dashur tė ma cenosh lirinė personale.
Ēdo tė mirė!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Shpresmiri : 15-06-2002 mė 16:23
IHS
po vetem diskutime per miss-e gjithandej![]()
si nuk u diskutua nje here formula e relativitetit e ajnshtajnit...apo forca e gravitetit e njutonit :a
organizo konkurse...shpall miss-e...hap debate...vetem ne lidhje me siperfaqesoren...se thoni cte doni po miss-et ate propagandojne.... aparencen...!
nejse vazhdoni me zjarr diskutimin se eshte shume interesant.
ciaooooo
Tregome kush je, dhe atehere do te di te shprehem me pasion! L.Buscaglia
Krijoni Kontakt