Close
Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 24
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-05-2003
    Postime
    16

Shqiperia: indirekt koloni e Greqise

pershendetje patriote te dashur!nuk e di por mua me duket shume interesante nje teme e tille dhe kaq reale.c´fare dua te kuptoj me kete titull,qe shqiperia indirekt koloni greke.prej kohesh trojet shqiptare jane pushtuar nga fqinjet tane.por sot problemi eshte me i madh.duke qene nje shtet i varfer nga shume arsye: pushtimi i trojeve tona,moszhvillimi i shpejte ne kohen kur fqinjet tane e realizuan kete objektiv,50 vjet regjimi kafsheror i dulles,dhe sot ne kemi hyre ne nje rruge ku s´po e marrim veshe se kush eshte qellimi dhe qellimi individualist-mafioz-antishqiptar i pushtetareve tane po krijojne mundesine e shfrytezimit te fqinjit tone per te na mposhtur me teper dhe per te na mbajtur gjithmone e me shume indirekt nen dinakerine dhe pushtimit ekonomik-politik.me vjen shume keq qe deri tani politikanet tane nuk e kane ngritur njehere zerin per ceshttjen kombetare.sa e sa emigrante shqiptare punojne ne greqi.bejne pune te renda dhe paguhen shume pak dhe kur vjen puna greku fillon aksionin fshesa.sa e sa shqiptare po punojne per ndertimin dhe rregullimin e lojrave olimpike ne athine.greqia na trjton ne si sklleverit e saj qe nga politika e me tej.ne nuk e kuptojme por indirekt ne ate rruge po futemi derisa te jene politikanet anti-shqiptare ne atdheun tone.trojet came (qe ata i thojne thesprotia)qe jane me dokumenta troje shqiptare nuk perfillen fare mire nga greket jo e jo por edhe nga keta te tonet nuk pyesin fare.keto fruta solli komunizmi duke i bere keta politikan te sotem njerez pa cipe-pa moral-arrogant-antishqiptar per arsye te interesave te tyre.mua me vjen keq qe kur shkon ne jug psh.ne himare flitet greqisht jo vetem aty por edhe ne vende te tjera.une e di dhe mendoj qe kjo teme eshte nje teme jo per kete shekull,kete kohe,per kete shoqeri ku ne jetojme sot,por per fat te keq jemi shume me mbrapa se sa shtetet e tjera dhe pa u zgjidhur keto ceshtje do te mbetemi me mbrapa.pushtetaret jene aq anti-shqiptar sa edhe per pronen private qe eshte faktori numer nje per formimin e shtetit dhe te ligjit e shumezon me zero sepse nuk i intereson qe te zhvillohet ky vend.duke mbajtur kete qendrim dhe duke neglizhuar gjithmone e me shume ne keto c´eshtje baze per zhvillimin e vendit ata rrine te qete duke vjedhur sa me shume,duke e shitur veten dhe ka mundesi dhe vendin e tyre per te mbajtur karriget dhe per ta mbajtur gjate gjithe kohes ne ne erresire kete vend te mjere me aq e aq vuajtje, sakrifica,mbijetese dhe me nje histori aq te lashte por fatkeqesisht e marre dhe e copetuar nga fqinjet tane.dita dites fqinjet bejne c´mos pak a shume te na lejne gjithmone e me mbrapa.fatkeqesisht ia kane arritur ketij qellimi,por e verteta gjithmone vjen me dhimbje e sakrifica por vjen ama.sic erdhi edhe per kosoven ashtu do te vij per te gjitha trojet shqiptare.ju lutem jepni mendimet tuaja per kete teme!do te ishte shume e dobishme per mua.ju faleminderit me respekt epirioti.RROFTE SHQIPERIA JONE ETNIKE!

i/e regjistruar Maska e Mila
    Anëtarësuar
    16-02-2003
    Vendndodhja
    OZ
    Postime
    92
    Nga ato qe thua besoj se ke zgjedhur kete emer si pasardhes i Pirros e jo si vor....io...e..pirot.
    Sa per politikanet.... po te kujtoj : Ata nuk pershtyjne dot ne pusin ku pijne uje!
    Nga kush pret ti ndonje fjale per te miren e Shqiperise nga Nano?
    Don't let anyone take away your voice.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-05-2003
    Postime
    16
    pershendetje mila ose kush do qe je ti dhe te faleminderimit per postimin ne kete teme.mila ne qoftese une kam vene ate emer e di fare mire se nga e kam prejardhjen dhe c´fare jam.mos u mundo te besh provikime te pakuptueshme.sa per politikanet une nuk po pres ndonje gje nga ato se e di se c´fare malli jane dhe me duket se ti se paske lexuar mire postimin.mos u mundo qe ta vleresosh tjetrin duke u kunderpergjigjur.do te ishte me e dobishme qe te jepje edhe ti mendimin tend si edhe te tjeret.s´kam nevoje per fjali te kota...per kete do t´ju lutesha.megjithate te uroj dite te mbare dhe perseri te te falenderoja me shume per ndonje mendim qe mund te jepje rreth kesaj teme.RROFTE SHQIPERIA ETNIKE!epiriot

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    epiriot, se kane fajin vetem politikanet po dhe vete Shqiptaret qe jetojne ne Shqiperi. Ato nuk duan te punojne po duan ti marrin leket qyp. Pershembull njerezit nga familja ime presin pare nga im ate edhe pse jane ne gjendje te punojne vete. E dine Ameriken bace me lule, ku leket biejne nga qielli.
    Neqofse i gjithe populli donte te arriste nje ndrryshim per jeten qe bejne ne Shqiperi ata mundin. Faktikisht ato jane shume dembele dhe ia vejne fajin te tjerve per gjendjen qe jane. Dembele per te bere ndrryshim, neqofse i gjithe populli do te coheshe ne kembe e te kerkonte pune, te kerkonte permiresine e gjendjes, ta thonte po UNE c'fare mund te bej te ndihmoj shtetin tim? PO UNE c'fare mund te bej tani, dhe jo c'fare mund te besh ti per mua. Si mund te ndihmoje UNE vendin tim qe femijet e mi mos marrin rruget per ne kurbet, qe femija ime mos shohi larg Shqiperise per nje jete me te mire.
    Pra epirot kjo duhet te ndodhi qe Shqiperia te heci perpara. VETEM populli, e jo politika *utit, do te ndrryshoje Shqiperine.
    Problemi eshte si mund te informojme popullin qe ato jane shume te dobishem per te perparuar vendin.
    Ndryshuar për herë të fundit nga s0ni : 13-06-2003 më 09:55

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    13-05-2003
    Postime
    2
    Unë nuk e di pse jeni kaq shumë kundër Greqisë.
    Ç'të keqe ka të investojë Greqia si një shtet europian mjaft i lashtë, prej të cilit vend e kemi edhe ne prejardhjen, në Shqipëri?

Hatixhi

i/e regjistruar Maska e Dr. JaCkLe
    Anëtarësuar
    14-06-2003
    Vendndodhja
    Connecticut, U.S.A.
    Postime
    40
    "Ç'të keqe ka të investojë Greqia si një shtet europian mjaft i lashtë, prej të cilit vend e kemi edhe ne prejardhjen, në Shqipëri?"(Hatixh)

11 vjec kam ik pre Shqipnis, un jam Shkodran elle jetoj ne SHBA tesh, jam 22 vjec, kshtuci ma falni Shqipen ne qofse nuk jam to shkru mir.

Kisha nji putje per shokun Hatixh, qa don me than me at fjali, ci Shqiptart kan ardh pre Grekve? Ne qofse je tu e than kut, je shum gabim, edhe duhesh me e lexu mir historin Ilire. Na jen popull Arian pre rraces Germanike, ja Grek beth qim. No qofse ta kam kuptu mire kut fjali, per mu je to mi ofendu babadharet tmi edhe tone.

Pse mas me investu greku ne Shqipni, shife historin edhe ta po e shef qe greku ash armiku i Shqipnis, po ashtu edhe serbi edhe Malazezi. Ne mbledhjen e Berlinit, Londres, edhe Parisit, mass lufts te par botnore, ky shtet i qelbet grek a mundu me e qa Shqipnin, edhe deri kut dite ata zuzar grek pretendoin se Tosknija asht toka e tyne. Per i kut histori na nuk duhet me e lan grekun me pas ambasad ne Shqipni, jama me investu edhe me e shkatrru Shqipnin edhe ma shum se asht pre qeveris te ndyt qe asht ne fuqi.

Ndoshta ti nuk qan kryt per Shqipnin, populin, edhe historin tone, po ka boll Shqiptare qe e doin vendin e tyne.

Maj mend qe jam tu u pergjigj ne qofse e kam kuptu fjalin tande mire, ne qofse te kam keqkuptu kerkoj falje.

i/e regjistruar Maska e Joe Artid Fejzo
    Anëtarësuar
    06-05-2003
    Vendndodhja
    Itali, Porto San Giorgio Ap
    Postime
    5

Thumbs down ore Zoti Hatixh mos je gje grek qe ke mesuar shqip?????

Turp ,Turp ,Turp.....
    çdomethen kjo ne vime nga GREKET?????
    ore shovinist grek qe s'je tjeter nderro or mik emrin ,quaju Hatixhiqis..... si ore vime nga Greket ne? ku e ke lexuar or ti mik ne historine qe mesohet ne shkollat greke????
    jo or jo ne vijme nga Iliret or ty mbyllte e mendjes,... e jo nga Greket ( larg qofte) jemi dy kultura e dy popuj komplet ndryshe,... edhe si prejardhje gjuhesore dhe identitet rrace,.... Greku te investoje ne Shqiperi,.....poooooooooooooooo per te na zhvatur neve jo per te sjelle zhvillim,.... hapi syte o grekofon..... ose thuaj qe s'je shqiptar e ben mire,.... RROFTE SHQIPERIA E ILIREVE dhe e PIRROS;::::::::::: Joe Artid Fejzo
    DASHUROJ TE JEM I DASHURUAR,....

[Linqet per site, nuk lejohen ne firme. Mund ta veni ne profilin tuaj.]

Perjashtuar Maska e Ryder
    Anëtarësuar
    24-06-2002
    Postime
    1,160
    Postuar më parë nga Hatixh
    Unë nuk e di pse jeni kaq shumë kundër Greqisë.
    Ç'të keqe ka të investojë Greqia si një shtet europian mjaft i lashtë, prej të cilit vend e kemi edhe ne prejardhjen, në Shqipëri?

Hatixhi
    Pa persona si ky sikur s'do te kishte shum kuptim patriotizmi apo jo?

i/e larguar Maska e Vjosa
    Anëtarësuar
    19-08-2002
    Vendndodhja
    athine
    Postime
    1,376
    OO Hatixh? Ore nga e mesove kete gje o i marre nga trute? Se te pakten dhe grkerit nuk e pranojne qe jemi me prejardhje greke, vetem per jugun thone qe eshte e grekut( nje m**t eshte). Ore sharlatan per te na ngritur nervat e bere apo per shaka, se ta kesh me te vertet papaaaaaaaaaaaa larg qofte qe jemi me origjine greke.Do te bej nje pyetje: Pse shqiptaret dallojne nga grekerit? Une jam ne greqi dhe nje shqiptar mes 100 grekerve e dalloj. Ja pra qe s'jemi greker o i grekosur nga mendja.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    31-05-2003
    Postime
    16
    ju pershendes te gjitheve!ju falemindrerit qe po merrni pjese dhe po jepni mendimet tuaja per kete teme e cila eshte aktuale dhe shqetesuese per shqiperine.doja ti thoja eliones se qe nje vend te marri zhvillim dhe te gjej rrugen e drejte duhet te kete nje drejtim.asnjehere s´duhet ti veni faij popullit ku edhe ne bejme pjese.populli nuk ka faij sepse qe nga vdekja e skenderbeut ne shumicen e rasteve eshte udhehequr nga njerez qe kane para interesat e tyre dhe qe e kane shitur kete vend.komunizmi ishte ai qe e keqesoi dhe e solli deri ketu kete popull te shkret por krenar.populli eshte si nje femije te cilit familja i jep edukaten karakterin,e shume gjera te tjera.s´dua te them qe politika i jep popullit edukaten etj por pa nje drejtim mireberes asnjehere s´kemi per te ecur perpara dhe domosdo do t´ja veme faijn popullit.asnjehere dhe asnjehere...ne shqiperi duhet te ikin politikanet anti-shqiptar dhe duhet te kete nje here e mire burra shteti.ti elona thua qe do te shkosh ne shqiperi dhe ti besh mire vendit tend.te gjithe e kemi kete mendje por arsyeja me e forte per mosfunksionimin dhe mosplotesimin e ketij pasioni dhe patriotizmi eshte politika dhe klanet mafioze qe jane formuar atje dhe nuk e lejne njeriun qe te dali para tyre dhe qe do te japi dhe te bej shume per atdheun e tij.ne shqiperi nuk lejohet faktori mireberes per atdheun sepse nuk i intereson politikes mafioze-antishqiptare.derisa ata te jene dhe te drejtojne ate vend jo ti e une te shkojme por edhe intelektualet me te mire ne kete bote nuk do te gjejne mbeshtetje por ose do te shkojne mbas interesave te mafiozeve ose do te zhyten ne nje erresire te plote duke vdekur dalengadale.ky eshte realiteti qe per fat te keq e ka prejardhjen nga fara me e keqe ne bote dhe njekohesisht njolla me e zeze per shqiperine.DIKTATURA_KOMUNISTE.ndersa hatixhit dua ti them dhe ti jap nje keshille.te jet krenar qe eshte shqiptar dhe mos infektohet nga bukuria dhe propaganda qe ka bere dhe ben kisha dhe politika greke duke dhe shfrytezuar vuajtjen e ketij populli fqinj prej shekujsh dhe duke na marre dhe shume copeza te c´muara nga historia e mocme shqiptare.rrofte shqiperia jone etnike me trojet e bashkuara!me respekt epirioti

Faqja 0 prej 3 FillimFillim 12 FunditFundit

Tema të Ngjashme

1. Video e ushtarëve grekë në Internet indinjon shqiptarët
    Nga Ingenuous në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 207
    Postimi i Fundit: 22-09-2011, 14:58
  2. Himarë, mësimi nis me himnin grek
    Nga karaburuni në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 134
    Postimi i Fundit: 15-08-2009, 04:07
  3. Mocioni, Berisha flet për gjithçka, por jo për Fazlliç
    Nga njemik në forumin Tema e shtypit të ditës
    Përgjigje: 47
    Postimi i Fundit: 19-12-2008, 10:44
  4. Përgjigje: 116
    Postimi i Fundit: 17-10-2007, 23:58
  5. Dosja antishqiptare e Greqisë, 1912-2007
    Nga BARAT në forumin Historia shqiptare
    Përgjigje: 645
    Postimi i Fundit: 15-10-2007, 19:27

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •