Close
Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 68 prej 68
    Inxhinier Maska e albani1
    Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile Inkurajohuni por edhe lutuni

Ne kamez brenda 2 diteve 6 persona kane pranuar Krishtin dhe kjo eshte shume bekim kjo ka ndodhur javen e kaluar dhe personat jane ne moshe te re
    Lutuni te gjith te krishteret qe keta te gjashte te ecin perpara dhe te rriten e te forcohen ne besim qe edhe te kene mundesine te ndajne ungjillin ne shtepite e tyre.
    Zoti yne Jezus Krisht ju bekofte.
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile Lavdi Perendise

Me vjen mire qe eshte kjo nje si dhome lutje dhe te gjithe besimtaret te mund te shkruajme kerkesa lutjeje dhe te lutemi per njeri tjeterin kjo tregon perkushtim per njeri tjeterin dhe se ne duam njeri tjeterin me dashurine e Krishtit dhe patjeter qe bota do te na njohe qe i perkasim Jezusit vetem nga dashuria qe kemi per njeri tjeterin dhe te lutesh per dike kerkon perkushtim, deshire dhe dhembshuri e dashuri.

Une personalisht kerkoj qe te luteni vazhdimisht per mua dhe bashkshorten time per shkak se kemi goxha pengesa ne te berit e vullnetit te Zotit ne jetet tona.
    Dhe keto pengesa jane jo nga Perendia por nga satani.
    Ai ne fakt kerkon qe te pengoje cdo te rilindur qe te beje vullnetin e Perendise dhe i sulmon bijte e Jezusit.
    Une e di shume mire qe Ati im dhe i yni me mban ne krahet e tij bashk me gruan time por dua qe te luteni vazhdimisht.
    Une kam pengesa per sa i perket sherbeses qe Zoti me ka dhene, e di shume mire qe do te kem veshtiresi ne kete bote dhe qe Jezusi e mundi boten por ju qe e lexoni dhe qe luteni ju lutem lututni per mua dhe nese dikush merr nje fjale nga Perendia le te ma thote duke e derguar tek mesazhet personale ose varet se si e drejton Perendia edhe mund te shkruaj direkt ne kete dhome lutjeje..
    Faleminderit dhe Zoti ju bekofte shume .
    Perendia eshte aq i madh, saqe ne na duhet perjetesia per ta njohur Ate plotesisht.

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile Kosova

Une falenderoj Zotin qe Kosova me ne fund eshte e lire te vet qeveriset.
    Lavdi Jezusit per kete dite te sotme qe do te jete e mrekullueshme .
    Mendoj qe eshte mire te lutemi qe te mos kete shume rremuje por thjesht feste.

Dua ti uroj te gjith kosovaret ne kete forum nese ka per diten e sotme dhe Zoti i bekofte ata dhe vendin e tyre.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281
    Ju uroj te gjithe kosovareve, nje pavaresi te bekuar ne Perendine. Zoti Jezus e bekofte kosoven dhe kosovaret. Liria eshte vertet nje eveniment i rendesishem tek nje komb, por me e rendesishme eshte ta jetosh ate ne bekimin dhe paqen e Perendise. Lutem per te gjithe kosovaret qe ta gezojne lirine, te cilen e arriten me sakrifica te medha, qe ralle here nje komb i perjeton. Pas cdo furtune vjen nje dite me diell.
    Urimi im perfundimtar per mbare kosoven dhe kosovaret, eshte: Paqe dhe Hir ne Krishtin Jezus. Le te vije paqja ne cdo zemer kosoavari dhe le te ofroje gjithsecili faljen dhe dashurine per te afermin e tij. Beni per tjetrin ate qe deshironi tjetri te beje per ju. Mundeni te keqen me te mire. Falni dhe do te falni. Ky eshte fondamenti i te qenit i LIRE.
    Zoti ju bekofte me Hirin dhe dashurine e tij. Amin.

Kam dhe nje kekese tejter per lujte. Nje i miku im eshte shume semure dhe ka nje operacion. Do kerkoja nga te gjithe motrat e vellezerit qe ta mbajne ne lutje per sherimin e tij. Besimi yne eshte tek Krishtit, dhe ky sherim le te jete per lavdi te Krishtit, dhe nje deshmi per ate, ne menyre qe ky i semure te shohe Hirin dhe doren e dashur te Perendise. Lutuni per shpetimin dhe sherimin e tij. Zoti ju bekofte. Amin

Anti Zombizem SigPunizem Maska e Duaje Siveten
    Anėtarėsuar
    09-09-2007
    Postime
    3,698
    Ishte vullneti i Perendise qe Shqiperia te futej ne NATO, sepse vetem me perpjekjet, sidomos te shtetareve, ajo nuk kishte per te ndodhur kurre ... lum Shqiperia qe e pa kete dite ... lutjet shkojne tek Ati yne Qiellor, qe kete dite ta shohin edhe Kosova, edhe Fyrom, edhe Mali Zi ..., vende ku Ti ke vendosur Shqiptare ...

Falemnderit Krisht per te mirat qe i sjell atij vendi e populli; ruaje o Perendi ate vend nga te keqija e djallezira si ajo e Gerdecit; jepi mend te gjithe Shqiptereve, e veēanerisht atyre qe drejtojne, se per gjithshka ka nje arsye ... me fuqine e Shpirtit te Shenjte bej te mundur qe te shihet qellimi, arsyeja dhe e verteta, te cilat kane qene, jane e do te jene vetem tek TI!

Qofte dite e bekuar, qe Hiri i Perendise te nise te beje Shqiperine Zonje ...

Zoti eshte me ne Maska e xemanuel
    Anėtarėsuar
    08-04-2008
    Vendndodhja
    kosove
    Postime
    137
    Citim Postuar mė parė nga Duaje Siveten Lexo Postimin
    Ishte vullneti i Perendise qe Shqiperia te futej ne NATO, sepse vetem me perpjekjet, sidomos te shtetareve, ajo nuk kishte per te ndodhur kurre ... lum Shqiperia qe e pa kete dite ... lutjet shkojne tek Ati yne Qiellor, qe kete dite ta shohin edhe Kosova, edhe Fyrom, edhe Mali Zi ..., vende ku Ti ke vendosur Shqiptare ...

Falemnderit Krisht per te mirat qe i sjell atij vendi e populli; ruaje o Perendi ate vend nga te keqija e djallezira si ajo e Gerdecit; jepi mend te gjithe Shqiptereve, e veēanerisht atyre qe drejtojne, se per gjithshka ka nje arsye ... me fuqine e Shpirtit te Shenjte bej te mundur qe te shihet qellimi, arsyeja dhe e verteta, te cilat kane qene, jane e do te jene vetem tek TI!

Qofte dite e bekuar, qe Hiri i Perendise te nise te beje Shqiperine Zonje ...

nuk ka as nato e as nje aleance e as bashkimi evropian nuk i duhen shqiperise me shume se sa i duhet Perendia dhe fryma e shenjte - Siguri me te madhe se Perendia nuk ka ne kete bote
    amen

Anėtarėsuar
    16-08-2007
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    840

Smile Lutje Emergjente

Hej vellezer me duket se kemi harruar kendin e lutjeve

Mendoj se duhet me shume te lutemi se sa te flasim

Nje kerkese lutje qe une mendoj se duhet te lutemi dhe qe eshte me ngut madje me shume ngut eshte per rizgjim ne Shqiperi.

Ka kaq shume gjera per tu lutur, por rizgjimi eshte nga me te rendesishmit.

Keto kohe kam filluar te shkruaj serish per tek libri i veprave por lutja eshte sic edhe e kam sjelle atje shume e rendesishme ashtu sic edhe kisha e hereshme lutej.

Shqipetaret jane te verbuar nga satani per te qene me te hapur me ungjillin
    Prandaj duhet me u lut.

Me ane te lutjes ne do te thyejme zgjedhen e satanit ne Shqiperi dhe do te shohim fryte , shpirtra te fituar per Krishtin.

LUTJE LUTJE

LUTJE

Jezusi ju do! Maska e Astrit77
    Anėtarėsuar
    26-09-2002
    Vendndodhja
    Tirane
    Postime
    390
    Faleminderit Alban qe na kujton perseri per tu lutur per vendin tone. Eshte plotesisht e vertete qe pa lutje nuk ka rizgjim dhe ne sa do qe te lutemi ka perseri vend per tu lutur.
    Edhe une mendoj se duhet te lutemi me shume per fryte ne vendin tone dhe qe Krishti te marre lavdi. Zoti nuk varet fare nga ne dhe nga lutjet tona, Ai vepron kur te doje dhe si te doje por ne sovranitetin e Tij Ai na ka urdheruar qe ne te lutemi dhe Ai tregon madheshtine e Tij permes lutjeve te njerezve te Tij.
    Le te lutemi dhe te presim per gjera te medha qe Zoti ka rezervuar ti beje per lavdine e Tij.

Bekime te gjitheve!
    Duani armiqte tuaj bekoni ata qe ju mallkojne, per te qene bij te Atit tuaj qe eshte ne qiej -Jezus

Faqja 7 prej 7 FillimFillim ... 567

Tema tė Ngjashme

1. Shkrimet e Hershme: Tertuliani mbi lutjen
    Nga Kryeengjelli nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 11-12-2006, 08:34
  2. Rendesia E Lutjes
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Postimi i Fundit: 13-04-2006, 19:03
  3. RENDESIA E LUTJES (a eshte e nevojshme te lutemi?)
    Nga NoName nė forumin Komuniteti katolik
    Postimi i Fundit: 11-04-2006, 07:43
  4. Pėrgjigje: 0
    Postimi i Fundit: 31-03-2006, 17:05
  5. ADHURIMI - Kapitulli III: Cikli ditor i Lutjes
    Nga Albo nė forumin Komuniteti orthodhoks
    Pėrgjigje: 3
    Postimi i Fundit: 16-03-2005, 21:16

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •