Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
po hudhren e heq me pas, nuk lihet ne pjate... se mos kuptohet shija e vajit nese hudhra ka qene e shtypur apo jo... thjesht behet me shpejt ashtu kur e shtyp pak, kuzhinieret zakonisht nuk e qerojne por e shtypin ashtu me pellemben e dores... une per vete e qeroj me thike e pirun qe te mos me mbajne ere gishtat
dihet kush del fituesi...vetem me qerimin e hudhres jam 10 pike para une...
Sinqerisht kete stilin e "shtypjes" nuk e paskam ditur ose chefat qe kam njohur une nuk e praktikonin.
Sa te rrosh do mesosh.
Eh une e niskam garen me handicap -10 ...![]()
Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
La vita non si spiega, si VIVE!
Eh nuk qekam i vetmi qe nuk e njeh "shtypjen" e hudhres ne pergatitjen e salces se makaronave.
Ne fakt mamaje ime ka nje vegel guzhine qe e perdor per te shtypur hudhren. Eshte si ajo vegla qe perdoret per te bere pure patatet e ziera, por shume here me e vogel ...![]()
Per salcen e makaronave ne shpine time eshte perdorur perhere qepa e grire holle fare fare. Ekzistojne lloj lloj veglash per grirje hurdhrash, qepesh etj, qe t'a bejne te imet fare, saqe nuk e ndjen hic kur e ha, por halli eshte ti qerosh hurdhrat e qepetnga e para te mbajne duart ere 1 jave, nga e dyta qan mire hahaha!
kledoni,do ma bėsh mua njė pjatė nga kėto makaronat ? Do tė tė jap ētė duash si shpėrblim![]()
"Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."
E lehte fare, merr e zij makaronat edhe hidhi nje kuti me ton, edhe ja ku u bene![]()
edhe nicknamin tim shkruaje te plote here tjeter.
Aha, bravo ti! I perdor shume rralle per vete, por do kishte qene mire t'a dija kete metode para ca vitesh kur ndihmoja mamin te bente patlellxhanat gogozhare, se aty duhej gjys kg hurdhraI laja duart me test-in e eneve, ai ishte i vetmi qe e largonte cik hahaha!
Krijoni Kontakt