Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 46
    cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga ubermensch- Lexo Postimin
    per makaronat me peshk ton.
    shtoni disa kokra ulliri, gjysem qepe te grire holle, pak vere te kuqe te shuaj salcen, mos harroni origano.... vaji duhet te jete ulliri, aq me mire extravergine.
    olive taggiasche

Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    une e shtyp pak hudhren ne tigan nuk ofendohem jo, kush gatuan me mire nga ne te dy nuk dihet derisa nuk i kemi provuar ndonjehere gatimet njeri tjetrit (shaka)

Ne restorant nuk preferohet hudhra e shtypur. Ka nga ata te fiksuarit apo alergjiket, qe e duan pa hudher fare ...

Me gjithe qejf do t'a beja nje prove gatimi me Ty. Por jam i sigurte qe do te fitoje Ti ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Ne restorant nuk preferohet hudhra e shtypur. Ka nga ata te fiksuarit apo alergjiket, qe e duan pa hudher fare ...

Me gjithe qejf do t'a beja nje prove gatimi me Ty. Por jam i sigurte qe do te fitoje Ti ...
    po hudhren e heq me pas, nuk lihet ne pjate... se mos kuptohet shija e vajit nese hudhra ka qene e shtypur apo jo... thjesht behet me shpejt ashtu kur e shtyp pak, kuzhinieret zakonisht nuk e qerojne por e shtypin ashtu me pellemben e dores... une per vete e qeroj me thike e pirun qe te mos me mbajne ere gishtat

dihet kush del fituesi...vetem me qerimin e hudhres jam 10 pike para une...

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Sinqerisht kete stilin e "shtypjes" nuk e paskam ditur ose chefat qe kam njohur une nuk e praktikonin.

Sa te rrosh do mesosh.

Eh une e niskam garen me handicap -10 ...
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Sinqerisht kete stilin e "shtypjes" nuk e paskam ditur ose chefat qe kam njohur une nuk e praktikonin.

Sa te rrosh do mesosh.

Eh une e niskam garen me handicap -10 ...
    hahaha! As une nuk e perdor asnjehere hurdhren e shtypur ne gatim. Mbaj mend qe gjyshja ime e perdor hurdhren e shtypur vetem per te bere taratorin, per asgje tjeter
    Broken si ia ben qe e pastron hurdhren me piru e me thike, me duket super e veshtire

La vita non si spiega, si VIVE!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Eh nuk qekam i vetmi qe nuk e njeh "shtypjen" e hudhres ne pergatitjen e salces se makaronave.

Ne fakt mamaje ime ka nje vegel guzhine qe e perdor per te shtypur hudhren. Eshte si ajo vegla qe perdoret per te bere pure patatet e ziera, por shume here me e vogel ...

Eh nuk qekam i vetmi qe nuk e njeh "shtypjen" e hudhres ne pergatitjen e salces se makaronave.

Ne fakt mamaje ime ka nje vegel guzhine qe e perdor per te shtypur hudhren. Eshte si ajo vegla qe perdoret per te bere pure patatet e ziera, por shume here me e vogel ...
    Per salcen e makaronave ne shpine time eshte perdorur perhere qepa e grire holle fare fare. Ekzistojne lloj lloj veglash per grirje hurdhrash, qepesh etj, qe t'a bejne te imet fare, saqe nuk e ndjen hic kur e ha, por halli eshte ti qerosh hurdhrat e qepet nga e para te mbajne duart ere 1 jave, nga e dyta qan mire hahaha!

kledoni,do ma bėsh mua njė pjatė nga kėto makaronat ? Do tė tė jap ētė duash si shpėrblim
    "Expensive watches do not create time, but reflect how expensive it is to their owner."

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095
    Citim Postuar mė parė nga kleadoni Lexo Postimin
    Broken si ia ben qe e pastron hurdhren me piru e me thike, me duket super e veshtire
    qe e vogel me pelqente te pastroja karkalecat me thike e me pirun... pasi perfeksionova perdorimin e thikes dhe te pirunit me karkalecat, dhe njekohesisht duke u rritur e duke filluar te gatuaj vete, kalova te hudhrat duhet vetem pak durim ne fillim...

Citim Postuar mė parė nga BlooD_VenoM Lexo Postimin
    kledoni,do ma bėsh mua njė pjatė nga kėto makaronat ? Do tė tė jap ētė duash si shpėrblim
    E lehte fare, merr e zij makaronat edhe hidhi nje kuti me ton, edhe ja ku u bene
    edhe nicknamin tim shkruaje te plote here tjeter.

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    qe e vogel me pelqente te pastroja karkalecat me thike e me pirun... pasi perfeksionova perdorimin e thikes dhe te pirunit me karkalecat, dhe njekohesisht duke u rritur e duke filluar te gatuaj vete, kalova te hudhrat duhet vetem pak durim ne fillim...
    Aha, bravo ti! I perdor shume rralle per vete, por do kishte qene mire t'a dija kete metode para ca vitesh kur ndihmoja mamin te bente patlellxhanat gogozhare, se aty duhej gjys kg hurdhra I laja duart me test-in e eneve, ai ishte i vetmi qe e largonte cik hahaha!

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Nga jeta e njerzve tė shquar
    Nga DoLpHiN nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 76
    Postimi i Fundit: 16-11-2014, 22:14
  2. Pėrgjigje: 109
    Postimi i Fundit: 30-11-2009, 05:18
  3. Jetėshkrime nga njerėz tė menēur!
    Nga Davius nė forumin Filozofi-psikologji-sociologji
    Pėrgjigje: 164
    Postimi i Fundit: 20-05-2005, 14:31

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •