Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 31
    in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Duhet ta provoj dhe une kete clear mascara se i kam qerpiket si bishta fshese, disa prej te cilat rriten ne drejtimin brenda syrit tim. Ouch...
    Kaltersi, ka te drejte aleatja. Me shkurt fare, ver concealer dhe buzekuq siper. Kete marifet bej une kur do dal ne ndo nje mbremje (se ndihem too young for lipsticks every day, lol) e pastaj s'e vras mendjen me deri sa vi ne shtepi.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Leila : 12-06-2005 mė 18:19
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Citim Postuar mė parė nga Rebele
    Une i rri sa me larg tualetit. Me mire ta "pastroj" sesa ta mbuloj fytyren. Kam zene rehat me foundation (toni, sipas ngjyres se lekures) dhe pudres qe vjen me te. Per syte, predor vec nje rimel transparent (clear mascara). Kohet e fundit e kam zbuluar. Teper efektiv ne drejtimin dhe ndarjen e qerpikeve. Buzet i lyej me nje te kuq teper te celet, gati roze. Asgje me teper.
    Fondotinta dhe pudra pikerisht ketu konsistojne ne maskimin e fytyres. Une keshilloj kremra, maska, pastrues per mirqenie te lekures. Fondotinta mund te perdoret me raste, kur kemi shenja ose akne ne fytyre ose ne rastin e poreve te medha. Atehere eshte perfekt.
    Kenga me e larte qe mund te degjoje njeriu eshte belbezimi i shpirtit njere

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    Citim Postuar mė parė nga Mina
    Fondotinta dhe pudra pikerisht ketu konsistojne ne maskimin e fytyres. Une keshilloj kremra, maska, pastrues per mirqenie te lekures. Fondotinta mund te perdoret me raste, kur kemi shenja ose akne ne fytyre ose ne rastin e poreve te medha. Atehere eshte perfekt.
    Gjithesesi, ne krahasim me te kuqin e faqeve (blush), hijeve per syte (eye shadow) etj, fondotinta (hera e pare qe e shkruaj keshtu- jam mesuar me "foundation") eshte shume me pak "mbuluese". Aq me teper kur i perafrohet ngjyres se lekures (dhe mund ta zgjedhesh te tille). Sa me pak mbingarkese te fytyres, aq me mire. Prandaj, une nuk perdor mjete truku si laps sysh, laps buzesh, rimel te zi, te kuq te rende, hije per syte, te kuq faqesh, etj etj. Nje shtrese e holle fondatinte me puder mjafton. Megjithese maskat i perdor gjithashtu ne shtepi (kryesisht ato organiket si e verdha e vezes etj).

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Rebele, fondotinta i paraprin gjithmone trukut dhe eshte baza e trukut. Nese perdor fondotinte, duhet te lyesh patjeter syte sepse do te duken shume te vegjel. Mund te besh nje prove!

e kithtė Maska e Rebele
    Anėtarėsuar
    22-07-2004
    Vendndodhja
    kulpėr
    Postime
    1,088
    E keqja eshte Mina se une syte i kam goxha te medhenj dhe me duket se sa me teper i lyej, aq me shume laparosen. Lere mė kur i rrethoj me laps se edhe qerpiket e poshtem i kam te gjate. Gjithsesi, faleminderit per sugjerimin.
    S'do ishte keq t'a provoja serish e te shikoja nese mund t'i "manipuloj".

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    A e di se si kryhet nje truk i plote?
    Pastrohet fytyra me late, locion, behet nje exfoliant me pas nje krem baze (preferohet mat). Mbi kremin vendoset nje produkt qe quhet voile (vual) i cili i jep nje ndricim fantastik. Mbi vualin vendoset fondotinta. Nese deshirojme efekt matt mund te vendosim nje puder natyrale ne te gjithe siperfaqen e lyer me fondotinte. (keshillohet kur fytyra ka akne ose reliev te theksuar). Lyhet syri nga nenvetulla deri prane qerpikeve me nje puder ndricuese thuajse ne te verdhe per te absorbuar ngjyrat natyrale qe mund te kete syri perreth. Pastaj vendosim tonin me ngjyren e preferuar mbi kapakun e syrit ne forme V te shtrire (me kend te ngushte). E hapim me aplikator qe te jete sa me natyrale hija (nuk eshte bukur toni i forte dhe i perqendruar). Me pas perdorim nje laps te zi per kontur. Nese syri eshte i dale, aplikohet nga gjysma e syrit deri ne fund, per te humbur difektin. Mbi laps mund te aplikohet peneli i holle. Rimeli. Ne rastin e qerpikeve te brishte mund te perdorim nje plotesues te bardhe qe trash qerpiket dhe mbi te rimelin ne ngjyren e preferuar. Vendosim fard ne konturet e fytyres, edhe ky me teknike sepse nuk jane standart te gjitha fytyrat. Fardi pasi merret me furce nga kutia eshte mire te fryhet qe te shkolitet sasia e tepert nga furca qe te mund te jepim tone sa me natyrale. Pastaj vendoset mbi buze nje i kuq i lehte dhe mundesisht nje ndricues siper. Ketu perfundon makiazhi!

Moderatore
    Anėtarėsuar
    09-06-2002
    Postime
    1,812
    Truku do durim dhe teknike. Duhet te ushtrohesh!

Arrow

Sa me pak grim ne muajt e nxehte te veres aq me mire!

Personalisht preferoj tipin natyral te grimit.
    Sa me pak grim me mire. Me mire - si ne aspektin estetik poashtu edhe ate shendetesor!

“Tė mos ishte feja Islame, populli shqiptar do tė ishte shumė mė tepėr nė numėr, por jo shqiptar-F.Konica

Larguar Maska e GrifshA_
    Anėtarėsuar
    21-02-2005
    Postime
    361
    uuuuu qyqaaaaaaa.... ca lemshi mer aman! Si shkruan njera nuk shkruan tjetra! Dhe gjerat qe pretendoja se i dija mi bete lemsh ne koke. Paskeni qene upupupupu Nejse mo!
    Kush lyhet per mua, duhet te lyhet me stil! Dmth ato konturat e buzeve me laps, per mendimin tim me mire mos ti beje, sepse shume shpifur me duket mua lapsi Gjithsesi ky ishte mendimi im modest
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

in bocca al lupo Maska e Leila
    Anėtarėsuar
    25-04-2003
    Postime
    2,556
    Provoni pak laps me clear lipgloss ose me vazeline. Lapsi i jep pak ngjyre (a pastel tint), nuk duket "caked" mbi buze. Kjo me ka pelqyer mua shume, por nuk zgjat.
    trendafila manushaqe
    ne dyshek te zoterise tate
    me dhe besen e me ke
    dhe shega me s'me nxe

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •