Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    dEaD rAceR Maska e unreal
    Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Moderuar:
    u bete baraz tani, u liruat? - Henri

blero
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    61
    Prandaj nuk duhet te ofenduar! sepse kur ofendon athere edhe duhesh te duron,unreal nuk ke nevoje te sillesh ashtu siq sillesh,nese dicka nuk di athere pyet,nese di trego do te degjojme.Keto faqe nuk jane krijuar te ofendojme njeri tjetrin.Por te kuptohemi, mendoj se do te pajtohesh.
    Mbetshe mire
    Hendrix

i/e regjistruar Maska e Iliri88
    Anėtarėsuar
    07-12-2002
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    272
    Pjese e levizjes nacionaliste arabe gjithnje ka qene skllaverimi i gruas. Nese shikon historine dhe realitetin sot, gjen qe ne islam femra nuk eshte plotsisht ne nivelin njerzor. Ajo eshte "si nje organ seksual" sic ka thene udheheqesi i levizjes nacionaliste arabe, Muhamed.

Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Hendrix!

kur te lexosh,lexo me mend e jo me zemer!

Nuk isha une Ai qe ofendoi,ky ofendim erdhi mu nga njeri qe mbahet si muhamedi ketu!

Tash pse feja muslimane eshte si eshte,dhe qe ligjet e saje jane kontradiktor,dhe se zberthehen sipas deshires dhe situates qe kerkon,kjo nuk eshte faji im.

Revolucioni ėshtė afėr Maska e Nuh Musa
    Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    deshmues, bre burr i dheut, per cfare fotografie e ke ndermend?, a mund te parashtrosh ato pyetjet pak me precize?

Fotografia sic e di une dhe shumica ketu, nuk eshte KRIJESE e njeriut qe burron nga nje deshirre e thelle me prapashtesa filozofike, ajo eshte thjesht nje KAPJE e REALITETIT ne menyre TEKNIKE.

Gjurmo e shiqo cila teknike qendron pas fotografise, e do te veresh, se nese kur'ani eshte KUNDER nje gjeje te tille, ai do te ish poashtu edhe kunder krejt gjerave tjera qe na i sjell teknollogjia.

flm
    albanish by nature

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    ilir "terminatori", natyrisht, ke te drejte, si cdo here, tash ata pisat i kane "trajnuar" ata grate e tyre, te cilave me siguri u therasin nena, motra e vajza (cfare fjale primitive e ofenduese) te na behen bomba kamikace.

Burre, lufto kunder kesaj padrejtesie te "nacionalisteve" arab.

Flm

PS: kush ta ka mesuar ty ate se vari i profetit te muslimaneve nuk dihet???, dhe a din te lexosh?, lexo e meso, e pastaj argumento FUQISHEM, se vari i profetit nuk dihet. A mos valle e kishe per varrin e nje profeti tjeter?
    albanish by nature

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    28-04-2002
    Postime
    2,281

Nuh.

Se pari te uroj shendet.
    Pyetja ime eshte thjeshte dhe shume e lehte, por nuk e di se perse e veshtirsojne me kot.
    Ne kuran ndalohet riprodhimi figurativ i njeriut dhe kafsheve( kete nuk e pohon deshmuesi por Orku, i cili e njeh kurnain shume mire. Fjala :Riprodhim ka kuptimin: njeriu dhe kafsha te mos riprodhohen dhe te paraqiten ne asnje lloj FIGURE , qofte e pikturuar, e fotografuar ose e sklruturuar e tjera. Tani une ju pyse juve: Fotografite qe kini ne pashaporta a nuk jan nje THYRJE e ketij regulli kuranor, pasi fotografia eprmban fytyren e nejriut? Po me the se Fotografia nuk eshte pikture , athere skemi cte fjlasim, pasi kurani nuk ndalon te pikturuarit me dore , por RIPRODHIMIN E FIGURES, qofte pikture, fotografi edhe shfaqje ne televizion. PRa gjithsesi kurani ndalon te berit e shembelltyres se njeriut dhe kafshes.
    Kaq eshte peytja dhe nuk ka veshtiresi. Ti mund ti pergjigjesh me PO ose JO.
    deshmuesi.

Anėtarėsuar
    02-05-2002
    Vendndodhja
    vjenė, austri
    Postime
    4,463
    gjithashtu o deshmues, falemnderit!

Kur'ani eshte i qarte ne keshillat e tij, nuk ka keqkuptime. Nuk me eshte e qarte, pse ju i kapni problemet qe ju shfaqen cdohere nga ana e prapshme?, kjo mua me ben te dyshoj ne synimet tuaja, qe si duket jane keqdashese.

Une te sqarova, fotografia (edhe filmi) jane kapje te nje momenti real ne menyre TEKNIKE, aty nuk ka KRIJIM, dalloni mire!!!

Figurat, a nuk jane shtepite figura, cdo gje qe prek njeriu merr formen e figures, ne ne cdo hap ne kete aspekt jemi krijues, por
    cfare ndalon islami dihet shume mire, mjafton te vizitosh nje kishe dhe nje xhami. Mos e zmadhoni ceshtjen pa kurfare nevoje. Perndryshe, ne islam lejohet perdorimi i kukullave qe te lozin femijet, a nuk te mjafton ki fakt per te dalluar???

Kena gjera qe rrezulltojn nga nevoja, kena gjera qe rrezulltojn nga ndjekja e e psheve primitive, pa kurfare nevoje.

Flm
    albanish by nature

blero
    Anėtarėsuar
    02-05-2003
    Vendndodhja
    Prizren
    Postime
    61
    unreal!
    postimi yt me 12 06 2003 a nuk te duket se eshte ofendus!!! Une po te preferoj se,kur te shkruan perdore mendjen,por zemren mos e le anash dhe do te kuptohesh.

Te pershendes me zemer!
    Hendrix

Anėtarėsuar
    02-04-2003
    Postime
    528
    Hendrix!

Une e kisha fjalen/pytjen per ate "muslimanen" ne shtetin Florida
    e cila refuzonte te zbuloje fytyren para organeve te shtetit,ishte ne pytje fotoja per patent shoferi!
    Kjo pohonte se feja Islame nuk lejon te shihet fytyra e femres,pas ca polemikash ne gjyqin e shtetit,u thirren expertet qe njohin ligjet dhe Kuranin dhe gjyqi mori vendim se kjo duhet te zbuloje fytyren per foto ne patent shofer.

Ketu me poshte solla postimin tim ta shohish edhe njeher se une nuk ofendova asnjerin ketu,vetem ishte nje shembull i marrur!

Postuar mė parė nga unreal
    Me intereson ta dij se kur ajo fisnikja zbulon b-ythen para burrit apo dashnorit gjate mardhenjeve sexuale,a i bie ndermend se kurani nuk lejon zbulimin?!

Duket se feja muslimane para lejon te zbulohen "private parts" sesa fytyra!
    edhe une ju pershendes
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga unreal : 13-06-2003 mė 09:48

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Tema tė Ngjashme

1. Martesa Ne Islam!!
    Nga Shpirt Njeriu nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 131
    Postimi i Fundit: 08-06-2009, 13:30
  2. Mėsime tė pėrgjithshme rreth Akides [8]
    Nga abdurrahman_tir nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 7
    Postimi i Fundit: 21-01-2009, 11:32
  3. Dashuria dhe Martesa
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 11
    Postimi i Fundit: 26-05-2006, 15:12
  4. Gruaja nė Islam
    Nga Acid_Burn nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 33
    Postimi i Fundit: 22-08-2005, 09:39
  5. Fetva te dijetareve islame ne lidhje me ceshtjet Islame
    Nga aluando nė forumin Komuniteti musliman
    Pėrgjigje: 9
    Postimi i Fundit: 29-03-2005, 14:50

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •